Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από EKPLIKTIKOS » 02 Δεκ 2020, 21:39
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί ιδιαίτερα με το θεμα, πηγε βολτα με τη μηχανή που είδαμε στη φωτογραφία σε δημόσιο δρόμο; Αν ναι, είναι παράνομος καθώς η συγκεκριμένη μηχανή δεν έχει τις νόμιμες προϋποθέσεις για να κινείται στους δρόμους (πινακίδα, φωτα κτλ). Αν ειναι σε δασικό δρομο σε προστατευόμενη περιοχή τότε και πάλι απαγορεύεται, υπεύθυνη είναι δε η πυροσβεστική. Τοσο απλα ειναι τα πράγματα, εκανε κατι παράνομο, δε λέμε κανα φονο ή αντίστοιχο έγκλημα, παραμένει παράνομο, όπως και η φωτογραφία χωρις να τηρούνται τα μέτρα. Το θεμα εδώ είναι οτι εσυ πας κ έχεις το νου σου μη σε κυνηγάει η πυροσβεστική, αυτος παει κ η πυροσβεστική φυλάει σκοπιά για να μην πας εσύ.
Το δεύτερο σκέλος αφορα το ηθικό κομμάτι. Είναι κ εκει φάουλ. Από τη μια δίνει την εικόνα του οκ δεν τρέχει να είμαστε 10 νοματαιοι αγκαλιά, και να είστε σίγουροι ότι πολύς κόσμος θα πει ότι είναι οκ να το κανει, αφού το κανει ο ίδιος ο πρωθυπουργός. Από την άλλη δίνει την εντύπωση ότι οι νόμοι δεν ισχύουν για όλους το οποίο αν και ξέρουμε ότι είναι αλήθεια είναι λίγο εξοργιστικό να στο δείχνουν τόσο μεσα στα μούτρα σου.
Να σας πω οτι κ γω αθλουμαι μακρια απο τον δήμο μου, αφού στον δήμο μου δε μου δίνεται η δυνατότητα. Υπό αυτήν την έννοια θα ήμουν άδικος αν έλεγα οτι ειναι φάουλ που πήγε στην Πάρνηθα. Αν έκανα mountain bike ή motocross που με έχει ψησει μεσα στην καραντινα θα το έκανα κ εγώ, αν κ δε θα πήγαινα Πάρνηθα, ενώ σωρό βουνά έχει η Αττική δόξα τω θεώ. Αλλα θα τηρουσα τα μέτρα. Κ τώρα το κάνω, παω με το αμάξι μου μόνος μου, βάζω μασκα μέχρι φτάσει η ώρα να μπω θαλασσα, μπαίνω θαλασσα μόνος μου, φεύγω.