Κούλης yolo

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Planis

Re: Κούλης yolo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis » 02 Δεκ 2020, 22:12

Γαληνός έγραψε:
02 Δεκ 2020, 21:23
ναι, το ομολογώ

Πήγα μια φορά για τρέξιμο στο δάσος με τ αμάξι
Έτρεξα χωρίς μάσκα.
Βρήκα μια γριά με πρόβατα σε μονοπάτι κ με ρώτησε αν είμαι εντάξει (είχα καιρό να τρέξω)
Φεύγοντας, σκέφτηκα μην την κόλλησα τίποτα.
Στην επιστροφή, στο αμάξι πιο πέρα ήρθε περιπολικό.
Ούτε καν ασχολήθηκαν.
Έβαλα την μάσκα μου, την είχα στην τσέπη.
Άλλαξα ρούχα.
Επέστρεψα κύριος.
Ελπίζω τουλάχιστον να μην δυσκολεύθηκες να κοιμηθείς το βράδυ μετά από τόση ενοχή. Τουλάχιστον να σε παρηγόρησαν οι φίλοι σου στην Ανατολή της γειτονιάς σου.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 02 Δεκ 2020, 22:13

έχουμε πάει την κατσίκα του γείτονα σε νέα επίπεδα νομίζω.

Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος » 02 Δεκ 2020, 22:16

mao mao έγραψε:
02 Δεκ 2020, 22:08
Δε θα σταθώ στο αν ήταν νόμιμος ή παράνομος. Εγώ απορώ πως είναι δυνατό να είσαι πρωθυπουργός της χώρας αυτή την περίοδο που είμαστε ένα κλικ μακριά από το Μπέργκαμο, και να έχεις διάθεση να κάνεις μότο κρος και να φωτογραφίζεσαι στην Πάρνηθα.
Εγώ δεν στέκομαι ούτε σε αυτό. Θα μπορούσε να πει συγγνώμη λάθος ΜΟΥ, θα τελείωνε το πράγμα και μπορώ να σου πω, ίσως να έπαιρνε και πόντους. Το εξοργιστικό είναι αυτό που ακολούθησε μετά για να δικαιολογηθεί όλο αυτό.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 02 Δεκ 2020, 22:16

ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
02 Δεκ 2020, 17:22
Belisarius έγραψε:
02 Δεκ 2020, 14:42
ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε:
01 Δεκ 2020, 23:15
Δε πάω 1 φορά το χρόνο στα βουνά αλλά ακόμα και αν πήγαινα θα είχα την υποχρέωση να ζητώ την έξωση όσων κάνουν enduro από τους
συγκεκριμένους χώρους. Δεν είναι μόνο η ηχορύπανση που προκαλούν, το εκάστοτε βουνό αποτελεί ένα χώρο όπου συγκεντρώνονται κομμάτια
της χλωρίδας και της πανίδας του τόπου μας. Τα αμάξια ακολουθούν το προκαθορισμένο οδικό δίκτυο και παρκάρουν κατά μήκος αυτού. Βεβαιώς,
δε θέλω τις βίλες στο βουνό.
Στη Πάρνηθα συγκεκριμένα μπορεί να πηγαίνεις 1 φορά στα 10 χρόνια αλλά θες να φύγουν τα μηχανάκια που πάνε εκεί κάθε μέρα, αθλούνται και απολαμβάνουν το βουνό. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Καμιά ζημιά δε παθαίνει το βουνό. Τουλάχιστον καμία που να μην είναι αναστρέψιμη. Και σιγά την ηχορύπανση που προκαλούν. Πέρασε ένα μηχανάκι και σου χάλασε το ζεν. Στη πραγματικότητα στο 99,99% των περιπτώσεων στο βουνό θα συναντήσεις μηχανάκι και θα το ακούς για μερικά sec. Αν είναι πρόβλημα το ότι έσπασε κανα κλαδί στο εντουρομονοπάτι, τότε είναι πρόβλημα και το κλαδί στο μονοπάτι των πεζοπόρων.

Τα αμάξια εξακολουθούν προκαθορισμένο οδικό που από μόνο του έχει κάνει τόση ζημιά όση θα έκαναν αν μαζεύονταν όλα τα εντούρο της ευρωπαϊκής ηπείρου μαζί. Το δίκτυο δρόμων επεκτείνεται συνεχώς γιατί επεκτείνονται οι παράνομες βίλες, που η μία μόνο κάνει τόση ζημιά (μη αναστρέψιμη) όση δε κάνουν 10 χρόνια τα μηχανάκια. Τις εποχές που δέναμε στους σκύλους με λουκάνικα αρχίσαν να έρχονται τζιπ που έκαναν όντως ζημιά. Κανένας δε μιλάει γι αυτά. Για να μη πιάσουμε τους κυνηγούς.

Με λίγα λόγια έχουμε άτομα που σχεδόν δεν πατάνε Πάρνηθα, που δεν βγάζουν κιχ για τις βίλες και τα τζιπ αλλά ενοχλούνται από τα μηχανάκια.

Είμαι υπέρ των κανόνων. Ωστόσο οι κανόνες πρέπει να αναγνωρίζουν ότι ο κόσμος που κυρίως πήγαινε Πάρνηθα ήταν οι μηχανοκίνητοι. Είναι άθλημα και πρέπει να υπάρξει πρόβλεψη. Η όποια ζημιά που γίνεται πρέπει να τεθεί σε πραγματική βάση και να αναγνωριστεί ότι υπάρχουν άλλα 100 φορές μεγαλύτερα προβλήματα στο βουνό.
Πάμε πάλι από την αρχή. Πότε διεπίστωσες πως δε με ενοχλούν οι βίλες στο βουνό? Λες να με ενοχλούν τα enduro και να μη με ενοχλούν οι βίλες?
Κατά τα άλλα, δεν είπα να μη κανεί κάποιος enduro γενικά. Φτιάχτε μία πίστα και κάντε εκεί όσο γουστάρετε. Το βουνό της Πάρνηθας είναι
εθνικός δρυμός και αυτό σημαίνει πως απαγορεύεται εντός των ορίων του η χρήση δίκυκλων και μη οχημάτων πλην όσων χρησιμοποιούν το
οδικό δίκτυο που έχει καθοριστεί για αυτό τον σκοπό. Ο νόμος είναι απολύτως σωστός. Το βουνό δεν αποτελεί πίστα για το MotoGP. Είναι ο χώρος
όπου ζούν αμέτρητα φυτά και ζώα αλλά και ο χώρος που ηρεμούμε. Δε κατάλαβα γιατί η ηρεμία αναφέρεται ειρωνικά στο σχόλιό σου σαν «ζεν».
Φαντασου τι πολεμος γινεται στην παρνηθα μεταξυ ορειβατων -ποδηλατων εναντιον εντουραδων, και για αυτο ηταν μαλακας ο κουλης που φωτογραφιζοταν μαζι τους. Εγω τους βριζω και ειμαι στο τσακ να αρχισω να ριχνω καρφια στα μονοπατια

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 02 Δεκ 2020, 22:22

Υδράργυρος έγραψε:
02 Δεκ 2020, 22:16

Εγω τους βριζω και ειμαι στο τσακ να αρχισω να ριχνω καρφια στα μονοπατια
Φοβερή ιδεα, να καρφωθεί σε κάνα παιδάκι που τρέχει κ έπεσε. Βάλε σκουριασμένα για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορεί να το φαει κ κανα αδέσποτο :smt023

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 02 Δεκ 2020, 22:24

το συμβάν δείχνει οτι Πρωθυπουργός μας δεν είναι εντελώς ψεκασμένος, καταλαβαίνει οτι όταν είναι στο δάσος δεν υπάρχει λόγος να φοράει μάσκα, μπράβο του.

Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης » 02 Δεκ 2020, 22:27

Belisarius έγραψε:
02 Δεκ 2020, 20:51
Οι εντουράδες είναι οι Ζάχοι Χατζηφωτίου στη Πάρνηθα. Κάποτε πρέπει να γραφτεί και βιβλίο με τίτλο "H Πάρνηθα πριν την Άλωση - Η επέλαση των βλαχαδερών περιπατητών"
+1
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 02 Δεκ 2020, 22:29

EKPLIKTIKOS έγραψε:
02 Δεκ 2020, 22:22
Υδράργυρος έγραψε:
02 Δεκ 2020, 22:16

Εγω τους βριζω και ειμαι στο τσακ να αρχισω να ριχνω καρφια στα μονοπατια
Φοβερή ιδεα, να καρφωθεί σε κάνα παιδάκι που τρέχει κ έπεσε. Βάλε σκουριασμένα για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορεί να το φαει κ κανα αδέσποτο :smt023
Για αυτο δεν το εχω κανει ακομα

Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο » 02 Δεκ 2020, 22:32

το μητσοτακεικο δεν το χει και πολυ καλα με την τηρηση των μετρων,μονο να κουνα το δακτυλο στον κοσμακη,πλην βεβαια των αριστερων και των κομμουνιστων.
μια η περαντζαδα της πρωτοψαλτη ,με τον πρωθυπουργο και τον δημαρχο πλαι πλαι και μαζι καμια 20αρια δημοσιογραφους,μια ο μπηχτης στα εγκαινια της πλατειας ομονοιας με καμια 200αρια ατομα ,χωρις ιχνος προφυλαξης και αποστασης,τωρα αυτο.
πολυ εντονα τα σημαδια συριζισμου.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 02 Δεκ 2020, 22:34

enaon έγραψε:
02 Δεκ 2020, 22:24
το συμβάν δείχνει οτι Πρωθυπουργός μας δεν είναι εντελώς ψεκασμένος, καταλαβαίνει οτι όταν είναι στο δάσος δεν υπάρχει λόγος να φοράει μάσκα, μπράβο του.
Κανεις λαθος,ο αερας στο δασος περιεχει πολλα αλλεργιογονα τα οποια μπορεις να μπλοκαρεις με τη χρηση μασκας :102:
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 02 Δεκ 2020, 22:47

GoBack έγραψε:
02 Δεκ 2020, 22:34
enaon έγραψε:
02 Δεκ 2020, 22:24
Κανεις λαθος,ο αερας στο δασος περιεχει πολλα αλλεργιογονα τα οποια μπορεις να μπλοκαρεις με τη χρηση μασκας :102:
και θαρραλέος, πάει στο δάσος που εχει ζουζούνια και αλλεργιογόνα και τζιτζίκια, τον Δεκέμβριο τα πιο πολλά.

Ας πάρουμε το μάθημα απο τον Πρωθυπουργό παιδιά, προσπαθεί να μας εξηγήσει παραστατικά την διαφορά του προσεκτικού απο τον κακιασμένο.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 02 Δεκ 2020, 22:56

Αρίστος έγραψε:
02 Δεκ 2020, 21:44
Ναι αλλα η Μαρεβα εκανε βολτα με εντουρο μηχανακι και βγαζανε και βιντεακι.

.
Δηλαδη που εφτασε με το εντουρο μηχανακι ; Δυο στροφες πιο κατω ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 02 Δεκ 2020, 23:03

under έγραψε:
02 Δεκ 2020, 22:56
Δηλαδη που εφτασε με το εντουρο μηχανακι ; Δυο στροφες πιο κατω ;
εγώ τρόμαξα λίγο στην αρχή μην της πει "να προσέχεις".

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 02 Δεκ 2020, 23:08

that did not age well
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 02 Δεκ 2020, 23:10

Orion22 έγραψε:
02 Δεκ 2020, 23:08

that did not age well
:smt005::smt005::smt005:
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις