Κούλης yolo

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Re: Κούλης yolo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 03 Δεκ 2020, 13:51

enterprise-psi έγραψε:
03 Δεκ 2020, 13:41
Belisarius έγραψε:
03 Δεκ 2020, 00:21
Η πραγματικότητα λέει πως παίρνω το ΚΤΜ μου και κάνω σούζες στη Πάρνηθα όποτε μου καυλώσε
Η πραγματικότητα λέει , οπότε δεν είναι στον μάστορα :003:
Είπαμε να διατηρήσουμε τη συζήτηση σε ένα πολιτισμένο επίπεδο. Τέτοια μαχαιρώματα ξεφεύγουν. :a040:

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 03 Δεκ 2020, 13:52

enterprise-psi έγραψε:
03 Δεκ 2020, 13:41
Belisarius έγραψε:
03 Δεκ 2020, 00:21
Η πραγματικότητα λέει πως παίρνω το ΚΤΜ μου και κάνω σούζες στη Πάρνηθα όποτε μου καυλώσε
Η πραγματικότητα λέει , οπότε δεν είναι στον μάστορα :003:
Δηλαδή καθε Τρίτη :a108:

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Δεκ 2020, 14:03

EKPLIKTIKOS έγραψε:
03 Δεκ 2020, 13:52
Δηλαδή καθε Τρίτη :a108:
Καλά, πόσο noughties, βρε απολιθωματα;

Χαλάνε τα σημερινά;

Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios » 03 Δεκ 2020, 14:06

To 90% των κτμ είναι ακόμα στο δρόμο.
Μόνο το 10% κατάφεραν να γυρίσουν σπίτι.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 03 Δεκ 2020, 14:07

Γαληνός @ Ο πρώτος νεκρός

Εικόνα

Δεν σε αδικώ,
γιατί
όταν τα δεδομένα προέρχονται από το γραφείο του Μαξίμου, κι όταν την πραγματικότητα την ορίζουν οι μεγαλοκαναλάρχες,
τότε ναι, δικαιούσαι να λες πως γελάνε και τα κράσπεδα.

Αν όμως είχα δίκιο και είχαν μαζευτεί τότε,
τώρα θα είμασταν καλύτερα. Αλλά είπαμε, who cares.
Πάμε μια βόλτα στην Πάρνηθα να ξεσκάσουμε ρε αδερφέ, δεν έγινε κάτι...
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 03 Δεκ 2020, 14:08

Φυσικά, οι άνθρωποι είναι παθολογικοί ψεύτες ή επαγγελματίες ψεύτες. Εγώ δεν μπορώ να φύγω από τα Σπάτα και να πάω στην Πάρνηθα να ασκηθώ. Ο πρώτος έλεγχος που θα με σταματήσει θα μου αλλάξει τα πρέκια και καλά θα μου κάνει!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius » 03 Δεκ 2020, 14:11

Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Δεκ 2020, 01:02
Ο νόμος που είναι σε ισχύ θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. Αλίμονο αν ο καθένας αποφάσιζε ποιους νόμους θα τηρήσει και ποιους όχι. Αν δεν καταλαβαίνεις αυτά τα απλά δεν έχει νόημα να το κουράζουμε...
Σου εξηγώ για μια ακόμη φορά πως συμφωνώ στο πρόστιμο. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να δίνεται πρόστιμο.
Ωστόσο αν το πάμε έτσι, τα πρόστιμα που έχουν δοθεί είναι ως επι το πλείστον παράνομα. Συνήθως δεν πέφτει πρόστιμο γιατί τα μηχανάκια μπήκαν στον εθνικό δρυμό (άλλωστε είναι σχεδόν αδύνατον να τα πιάσεις στον εθνικό δρυμό - πιάνονται π.χ. σε κτήμα της τράπεζας της Ελλάδος κοντά στους "120 κατασκευαστές επίπλων" ή σε άλλα ιδιόκτητα κτήματα). Το πρόστιμο μπαίνει για αυτοσχέδιους αγώνες σε άτομα που απλά πήγαιναν τη βόλτα τους. Συμφωνείς ότι πρέπει να αποζημιωθούν φαντάζομαι.

Είναι ηλίθιο να υπάρχει νόμος για τις ροδιές μοτοσυκλέτας όταν δεν μπορείς να προστατέψεις τη περιοχή από τις βίλες
Εδώ εγώ έκανα παράνομα εντούρο όταν ήταν όλο σχεδόν πυκνό πράσινο:
Εικόνα

Με τα χρόνια, εντελώς βολικά, σε πολλά σημεία εξαφανίστηκε η βλάστηση και φύτρωσαν σπίτια και πισίνες. Φαίνεται στη φωτό πυκνή βλάστηση και περίεργα ξέφωτα. Επίσης φαίνεται το "νόμιμο" οδικό δίκτυο που δημιουργήθηκε και δημιουργείται ακόμα.

Στη φωτό είναι παράνομα τα μηχανάκια αν κυκλοφορούν εκεί που φαίνονται δέντρα (που φαίνεται η οικολογική καταστροφή που προακαλούν άραγε;). Σε 10 χρόνια, βέβαια, αντί για δέντρα θα έχει δρόμους, σπίτια και πισίνες αλλά θα είναι νόμιμα. Για σένα εφόσον είναι νόμιμα όλα καλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 03 Δεκ 2020, 14:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn » 03 Δεκ 2020, 14:13

ΟΥΤΙΣ έγραψε:
03 Δεκ 2020, 14:08
Φυσικά, οι άνθρωποι είναι παθολογικοί ψεύτες ή επαγγελματίες ψεύτες. Εγώ δεν μπορώ να φύγω από τα Σπάτα και να πάω στην Πάρνηθα να ασκηθώ. Ο πρώτος έλεγχος που θα με σταματήσει θα μου αλλάξει τα πρέκια και καλά θα μου κάνει!
Στο μεταξύ, για κάποιο λόγο σταμάτησαν και οι καθημερινές δημοσκοπήσεις που η ΝΔούλα θα ήταν μπροστά με 50 μονάδες. :smt005:
My Life had stood, a Loaded Gun

Άβαταρ μέλους
Απολλώνιος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλώνιος » 03 Δεκ 2020, 14:14

Δυστυχώς οι Νεοδημοκρατες είναι Συριζαιοι με γραβάτες. Επί 1 χρόνο είμαστε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας και για άθληση δεν μας επιτρεπόταν να απομακρυνθουμε από την πολυκατοικία που μέναμε. Και είχαμε και απειλές από χαρδαλιαδες και Γεωργιάδηδες.

Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός τα γράφει όλα στα παπαρια του και πάει Πάρνηθα για ποδήλατο ο μπέμπης. Ο Ελληνικός λαός είναι κοιμισμένος δυστυχώς. Πληρώνει τους πολιτικούς για να κάνουν ζωαρα αυτοί και τα παιδιά τους και ο ίδιος πεινάει. Τα 32 δις που θα δώσει η Ευρώπη θα πάνε σε μίζες, ΜΜΕ, εργολάβους και πολιτικούς και θα πετάξουν κάνα ξεροκοματο στον Ελληνικό λαό. Όταν λοιπόν δεν θα υπάρξει ανάπτυξη ,οι Γεωργιάδηδες θα κατηγορήσουν τον Ελληνικό λαό για φοροδιαφυγή και τεμπελιά.

Imperium

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Imperium » 03 Δεκ 2020, 14:19

nrg έγραψε:
03 Δεκ 2020, 01:31
Το ότι τον άδικο τον νόμο οι ίδιοι τον έγραψαν και τον ψήφησαν, δεν σου λέει τίποτα;
Πολλά μου λέει. Σίγουρα δέχθηκαν πιέσεις. :smt005:

Ο ηγέταρος όμως βρίσκει τρόπους να τις παρακάμπτει!

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός » 03 Δεκ 2020, 14:24

Απολλώνιος έγραψε:
03 Δεκ 2020, 14:14
Δυστυχώς οι Νεοδημοκρατες είναι Συριζαιοι με γραβάτες. Επί 1 χρόνο είμαστε κλεισμένοι μέσα στα σπίτια μας και για άθληση δεν μας επιτρεπόταν να απομακρυνθουμε από την πολυκατοικία που μέναμε. Και είχαμε και απειλές από χαρδαλιαδες και Γεωργιάδηδες.

Και ο ίδιος ο πρωθυπουργός τα γράφει όλα στα παπαρια του και πάει Πάρνηθα για ποδήλατο ο μπέμπης. Ο Ελληνικός λαός είναι κοιμισμένος δυστυχώς. Πληρώνει τους πολιτικούς για να κάνουν ζωαρα αυτοί και τα παιδιά τους και ο ίδιος πεινάει. Τα 32 δις που θα δώσει η Ευρώπη θα πάνε σε μίζες, ΜΜΕ, εργολάβους και πολιτικούς και θα πετάξουν κάνα ξεροκοματο στον Ελληνικό λαό. Όταν λοιπόν δεν θα υπάρξει ανάπτυξη ,οι Γεωργιάδηδες θα κατηγορήσουν τον Ελληνικό λαό για φοροδιαφυγή και τεμπελιά.
αμην
:goodpost::+1:

100% σωστός
Δυστυχώς όμως κι εδώ έχουν ένα δίκιο οι του ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ,
δεν υπάρχει εναλλακτική
ούτε στα κόμματα - ούτε στην πολιτική

Δικομματισμός με μονοπολική πολιτική ταυτότητα λέγεται.
ΤΟ παιχνίδι είναι στημένο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 03 Δεκ 2020, 14:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ » 03 Δεκ 2020, 14:24

aljawn έγραψε:
03 Δεκ 2020, 14:13
ΟΥΤΙΣ έγραψε:
03 Δεκ 2020, 14:08
Στο μεταξύ, για κάποιο λόγο σταμάτησαν και οι καθημερινές δημοσκοπήσεις που η ΝΔούλα θα ήταν μπροστά με 50 μονάδες. :smt005:
Τις προάλλες είχα πάει στους δικούς μου με το SMS 4-ούτε τρία χιλιόμετρα απόστασης- και με σταμάτησε έλεγχος κατά την επιστροφή. Αφού πήραν τα στοιχεία μου μου ζήτησαν να δουν το SMS και ειδικά την ώρα αποστολής. Είχα δεν είχα κλείσει δύο ώρες από την ώρα που το είχα στείλει και για λίγες στιγμές ανησύχησα μήπως με γράψουν. Τέλος πάντων, δεν με έγραψαν, όπως υπαγόρευε η λογική. Σκέψου, όμως ότι για να πάω στην Πάρνηθα να ασκηθώ θα πρέπει να στείλω SMS για σωματική άσκηση.

Σε έναν ενδεχόμενο έλεγχο θα τους πω ότι ξεκίνησα από τα Σπάτα για να πάω στην Πάρνηθα να ασκηθώ; 50 χλμ μακριά από τον τόπο κατοικίας μου; Σοβαρά τώρα; Και δεν θα με γράψουν;
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.

Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under » 03 Δεκ 2020, 14:32

Γαληνός έγραψε:
03 Δεκ 2020, 13:49
under έγραψε:
03 Δεκ 2020, 12:41
Γαληνός έγραψε:
03 Δεκ 2020, 11:59
η κριτική πρέπει να εστιαστεί στο ό,τι η ΝΔ λαμβάνει το απόλυτο ΜΗΔΕΝ σε:

1. Οικονομία
2. Νοσοκομεία
3. Πανδημία

Ο Κούλης και στα 3 απέτυχε
με ένα μείγμα πολιτικής στο βλέποντας και κάνοντας και τα ΜΜΕ θα μάς καλύψουν.
Τι πιπες θεε μου :smt005:
Τα ίδια είχες πει και πριν 3 μήνες για την ιχνηλάτηση, τα τεστ, τον τουρισμό και τον λοιπό 10λογο των χαζών πολιτικών του Κούλη.
Μάλλον εμένα δικαίωσε ο φίλος σου ο Αδωνης και η πραγματικότητα.

"γελάνε και τα τσιμέντα έγραφες"

Κι αν για την οικονομία δεν έχω πρωτογενή δεδομένα,
για την υγεία και τα νοσοκομεία άστο καλύτερα, ας μην μιλήσουμε
Φιλε,γραφεις διαστημικες πιπες.Διαγαλαξιακες.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής » 03 Δεκ 2020, 14:34

Belisarius έγραψε:
03 Δεκ 2020, 14:11
Εμπεδοκλής έγραψε:
03 Δεκ 2020, 01:02
Ο νόμος που είναι σε ισχύ θα πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα. Αλίμονο αν ο καθένας αποφάσιζε ποιους νόμους θα τηρήσει και ποιους όχι. Αν δεν καταλαβαίνεις αυτά τα απλά δεν έχει νόημα να το κουράζουμε...
Σου εξηγώ για μια ακόμη φορά πως συμφωνώ στο πρόστιμο. Δεν λέω ότι δεν πρέπει να δίνεται πρόστιμο.
Ωστόσο αν το πάμε έτσι, τα πρόστιμα που έχουν δοθεί είναι ως επι το πλείστον παράνομα. Συνήθως δεν πέφτει πρόστιμο γιατί τα μηχανάκια μπήκαν στον εθνικό δρυμό (άλλωστε είναι σχεδόν αδύνατον να τα πιάσεις στον εθνικό δρυμό - πιάνονται π.χ. σε κτήμα της τράπεζας της Ελλάδος κοντά στους "120 κατασκευαστές επίπλων" ή σε άλλα ιδιόκτητα κτήματα). Το πρόστιμο μπαίνει για αυτοσχέδιους αγώνες σε άτομα που απλά πήγαιναν τη βόλτα τους. Συμφωνείς ότι πρέπει να αποζημιωθούν φαντάζομαι.

Είναι ηλίθιο να υπάρχει νόμος για τις ροδιές μοτοσυκλέτας όταν δεν μπορείς να προστατέψεις τη περιοχή από τις βίλες
Εδώ εγώ έκανα παράνομα εντούρο όταν ήταν όλο σχεδόν πυκνό πράσινο:
Εικόνα

Με τα χρόνια, εντελώς βολικά, σε πολλά σημεία εξαφανίστηκε η βλάστηση και φύτρωσαν σπίτια και πισίνες. Φαίνεται στη φωτό πυκνή βλάστηση και περίεργα ξέφωτα. Επίσης φαίνεται το "νόμιμο" οδικό δίκτυο που δημιουργήθηκε και δημιουργείται ακόμα.

Στη φωτό είναι παράνομα τα μηχανάκια αν κυκλοφορούν εκεί που φαίνονται δέντρα (που φαίνεται η οικολογική καταστροφή που προακαλούν άραγε;). Σε 10 χρόνια, βέβαια, αντί για δέντρα θα έχει δρόμους, σπίτια και πισίνες αλλά θα είναι νόμιμα. Για σένα εφόσον είναι νόμιμα όλα καλά.
Αφού δεν μπορείς να προστατέψεις τη χώρα από τους βιαστές και τους δολοφόνους είναι ηλίθιο να κυνηγάς τους φοροφυγάδες.
Αυτό γράφεις, αν το καταλαβαίνεις.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 03 Δεκ 2020, 14:34

τυχερός πάντως ο πρωθυπουργός, τέτοια εποχή άλλες χρονιές δεν βρίσκεις να περάσεις στο δάσος, όλοι εκεί πάμε και μας λείπει. :003:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών