Είμαι μικροπαραγωγός ελαιολάδου κι έχω όσο ελαιόλαδο θέλω αλλά, προκειμένου να φτιάξω κάποιες συνταγές, έχω πάρει ηλιέλαιο. Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, είναι ότι αυτό χρειάζεται εκεί. Το σφουγκάτο ας πούμε δεν γίνεται να το φτιάξεις με ελαιόλαδο, είναι θάνατος για το στομάχι.unholydiver έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 19:11Μακριάααααααααααααααααααααααααααααα
Το συγκεκριμένο υποπροϊόν από το κουκούτσι της ελιάς είναι από τα χειρότερα κωλόλαδα που μπορεί να βάλει κανείς στο στόμα του (ακολουθούν τα σογιέλαια, καλαμποκέλαια, ηλιέλαια). Χημική εξαγωγή με βενζίνη χρειάζεται για να παραχθεί.
Γεύση ή υγεία;
Re: Γεύση ή υγεία;
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Πιτόγυρο. 
Χρόνια ολόκληρα έχω να δοκιμάσω

Χρόνια ολόκληρα έχω να δοκιμάσω
- John Brown Gun Club
το μυστικο της γευσης ειναι στον ιδρωτα του σουβλατζη που σταζει μεσα στο πιτογυρο.Υδράργυρος έγραψε: ↑23 Νοέμ 2020, 14:22Με σπιτικά πιτόγυρα, πατσά, φαλάφελ, πίτσα, χοτ ντογκ, ποτέ δεν έχω φτάση τη γεύση του αγοραστού. Όσο πιο βρώμικο τόσο πιο νόστιμο
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Σχεδον κανενα τροφιμο η δεν ειναι απο μονο «ανθυγιεινο» του χωρις να λαβουμε υποψη το κονσεπτ.
Τετοιοι αφορισμοι ειναι βεβαια βουτηρο στο ψωμι για το μαρκετινγκ των εταιρειων τροφιμων καθως και ορισμενων αποφοιτων λυκειου γουαναμπι ινφλουενσερ, που ισχυριζονται τερατα για να φανε τα λεφτα του κοσμακη.
Οτι μπορει ενα τροφιμο να ειναι καλυτερη επιλογη απο καποιο αλλο σιγουρα.
Τετοιοι αφορισμοι ειναι βεβαια βουτηρο στο ψωμι για το μαρκετινγκ των εταιρειων τροφιμων καθως και ορισμενων αποφοιτων λυκειου γουαναμπι ινφλουενσερ, που ισχυριζονται τερατα για να φανε τα λεφτα του κοσμακη.
Οτι μπορει ενα τροφιμο να ειναι καλυτερη επιλογη απο καποιο αλλο σιγουρα.
Γενικά για την υγιεινή διατροφή, ισχύει ο κανόνας: άμα είναι νόστιμο, φτύσ'το. 

ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Ε τοτε πέσε και απο το μπαλκόνι ρε τυπε για να μην αντιφασκεις για την ζημια στα πνευμόνια σου
Ωχοουυυυυ
Σφηνωμενο μυαλό
Το ειπαμε αυτο
Οκ ο ιδιοκτήτης της συνοικιακης σου καβας θα τα βάψει μαύρα, το καταλάβαμε
Οι πίτσες που τρώτε απέξω είναι σε ξυλιφουρνους ε;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- unholydiver
Μια στο τόσο δεν έγινε και τίποταΒλήμα έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 22:32Είμαι μικροπαραγωγός ελαιολάδου κι έχω όσο ελαιόλαδο θέλω αλλά, προκειμένου να φτιάξω κάποιες συνταγές, έχω πάρει ηλιέλαιο. Δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς, είναι ότι αυτό χρειάζεται εκεί. Το σφουγκάτο ας πούμε δεν γίνεται να το φτιάξεις με ελαιόλαδο, είναι θάνατος για το στομάχι.unholydiver έγραψε: ↑03 Δεκ 2020, 19:11Μακριάααααααααααααααααααααααααααααα
Το συγκεκριμένο υποπροϊόν από το κουκούτσι της ελιάς είναι από τα χειρότερα κωλόλαδα που μπορεί να βάλει κανείς στο στόμα του (ακολουθούν τα σογιέλαια, καλαμποκέλαια, ηλιέλαια). Χημική εξαγωγή με βενζίνη χρειάζεται για να παραχθεί.

Χαμήλωσε θερμοκρασία

Άσχετο, αν είσαι μαγνησία μπορεί και να σου χω βγάλει το λάδι (δυο χρονιές σε ελαιοτριβείο

Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 

Μυτιλήνη.unholydiver έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 12:27Άσχετο, αν είσαι μαγνησία μπορεί και να σου χω βγάλει το λάδι (δυο χρονιές σε ελαιοτριβείο)
Ναί.
Αλλά ακόμη κι αν δεν ήταν σε ξυλόφουρνους,είναι ψημένες σε φούρνους που μόνο το άναμμά τους κοστίζει παραπάνω απ`τη διμηνία που πληρώνω στη ΔΕΗ.
Εσύ να υποθέσω τρως μόνο απεξω πίτσα από μαγαζί με ξυλόφουρνο που φέρνει ξύλα ειδικά για πίτσα από τα γνωστά σε όλους πιτσοδεντρα. Αλλιώς ούτε που να το δεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση η γευση/οσφρηση μου μετα τον 3ο κοβιντ
από foscilis » 13 Ιούλ 2024, 14:46 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 34 Απαντήσεις
- 840 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
13 Ιούλ 2024, 18:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Tι είναι η φυσική γεύση cola;
από SeaHawk » 25 Δεκ 2024, 19:31 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 9 Απαντήσεις
- 283 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Leporello
25 Δεκ 2024, 23:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια γεύση καραμέλες ζελεδάκια προτιμάτε;
από Έκτωρ » 11 Απρ 2024, 11:45 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 3 Απαντήσεις
- 253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
11 Ιουν 2024, 14:30
-
-
-
Νέα δημοσίευση η γευση/οσφρηση μου μετα τις τελειωτικες ανατιμησεις
από λαθρολάγνο κουρκουμπίνι » 13 Ιούλ 2024, 16:00 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Fata_Morgana
13 Ιούλ 2024, 18:28
-