THINGS THAT ARE RACIST
Re: THINGS THAT ARE RACIST
ακούστηκε ότι ανάμεσα στους κουκουλοφόρους ήταν και ο Μπάιντεν με την Καμάλα
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Λογικά η φήμη προέρχεται από την ίδια πηγή που είχε βγάλει κάποτε τη βρώμα ότι μεταξύ των κουκουλοφόρων που έκαναν την Κristallnacht το 1938, βρίσκονταν και ο Χίτλερ με τον Γκαίμπελς. Ή από τους άλλους τους ψευταράδες που έλεγαν ότι τον Δεκέμβριο του '08, στα σπασίματα συμμετείχαν και ο Τσίπρας με τον Αλαβάνο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Δεν ξέρω πως αυτό συνδυάζεται με το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού για τα παιδάκια που εκφράζουν την επιθυμία να προβούν σε εγχείριση αλλαγής φύλλου ή ορμονοθεραπεία πριν τα 18, αλλά φαντάζομαι κάποια loophole θα βρει το Εμιλάκι.

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Στα 18 μπορεί να το πει και μόνο του το παιδί. Δεν χρειάζεται επικαρπωτή.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Καλό θα είναι να πάρει όμως έναν, τύπε, για τις εργασίες στο σχολείο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- John Brown Gun Club
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Λίνο Βεντούρα
- hellegennes
Σημαντικό πρόβλημα που έπρεπε να λυθεί. Ποιος χέστηκε για κοινωνικές σχέσεις, μισθούς και τέτοια γραφικά, όταν έχεις να κάνεις με το ακανθώδες πρόβλημα μιας παράδοσης με στερεότυπα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Dwarven Blacksmith
Κρίμα όμως που για να λυθεί χρειάστηκε να παγώσουν οι συζητήσεις για όλα τα υπόλοιπα θέματα. Αλλά τι να κάνεις, έτσι δουλεύει το ανθρώπινο hivemind, ένα τασκ τη φορά.hellegennes έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 21:29Σημαντικό πρόβλημα που έπρεπε να λυθεί. Ποιος χέστηκε για κοινωνικές σχέσεις, μισθούς και τέτοια γραφικά, όταν έχεις να κάνεις με το ακανθώδες πρόβλημα μιας παράδοσης με στερεότυπα;