Για ποιο έτος μιλάμε;Ντρές έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 11:20μάθε να διαβάζεις , 20αρι βαθμό έγραψα , η εν λόγω πρέπει να ταν κοντά στα 30Στύγιος έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 10:51Αναπληρώτρια καθηγήτρια απ' τα 26 και μετά ρε χαμένε, πότε πήρε πτυχίο στα 18;Ντρές έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 10:44
Αντίστοιχα στα 16- 17 με αναπληρώτρια καθηγήτρια , 20αρι απο κει και πέρα στα τρίμηνα (το τερπνον μετα του ωφελίμου) Μια χαρα ήταν, εκπαιδευτικότατο και δεν μπορω να πώ ότι λειτουργησε αρνητικά ψυχολογικα (το αντίθετο). Η μόνη μαλακία ήταν που δεν μπορουσα να το πω πουθενα γιατι θα γινομασταν βουκινο στο σχολείο, κατα τα άλλα ζάχαρη...
Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Re: Απαλλάχθηκε στο δικαστήριο η 32χρονη που έκανε σεξ με 14χρονο - Τι «έπεισε» τους ενόρκους!
Juno έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 11:29Ουπς λάθος. Παρασύρθηκα επειδή μου κάνεις κανονική επίθεση ακόμα και με βρισιές την τελευταία ώρα και επειδή κατά καιρούς σε πιάνει αμόκ και με βομβαρδίζεις με pms, ρωτώντας με πόσο είμαι.
#μι του
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Και δεν απάντησε ο ελληναράς που πήδηξε την καθηγήτρια του ..και στο επιμύθιο τού έβαλε 20!
Όλα αυτά ξεκινούν από την , για εμένα λάθος, παραδοχή ότι άνδρας = γυναίκαΝταρνάκας έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 10:39Εγώ έχω δύο απορίες πάντως:. Αν ο δράστης δεν ήταν γυναίκα αλλά ομοφυλόφιλος ή παιδεραστής,
Α) Θα δεχόταν το δικαστήριο με την ίδια ευκολία τη δικαιολογία του περί μη γνώσης της πραγματικής ηλικίας του θύματος;
Β) Όλοι όσοι τώρα ζητούν την κεφαλή της 32χρονης επί πίνακι, θα έκαναν το ίδιο και σ' αυτή την περίπτωση ή μήπως κάποιοι θα ωρύονταν ότι κατηγορείται λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων;
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Για πες; Επίσης τι θα υποστήριζες αν γδυνόταν άντρας μπροστά σε μικρή κοπέλα στο σπίτι του; Ότι προσπαθεί να την φλερτάρει;
Μάλιστα , τότε δεν υπήρχαν παρά ελάχιστοι αναπληρωτές . Έπεσες στην περίπτωση ,τυχερός ων

Σου απάντησα , αν με πιστευεις η όχι ειναι δικο σου θέμα ,όχι δικό μου και δεν με απάσχολει κιολάς, και στην τελικη απλα συμφωνησα με τον προηγουμενο πάνω στο θέμα της συζήτησης, τωρα αν σου εθιξα τον κλαδο τι να κάνουμε? αυτα επαιζαν και παιζουν (οχι πλέον στο βαθμο που γινονταν τα παλιοτερα χρονια γιατι πλέον μπορει να μπει και κανένας φυλακή) Απο αθώα φλερτακα με κανα γυμναστη ή αλλο καθηγητη μεχρι πιο σοβαρα πράγματα. Εδω ξέρω συνταξιουχο καθηγητη που τη γυναίκα του την παντρευτηκε μολις τελειωσε το εξατάξιο τότε γυμνάσιο που διδασκε . Αλλα χρονια άλλα ηθη. Σημερα απλά θα τον έκαιγαν ζωντανό, τοτε ήταν κελεπουρι γαμπρος με σταθερό μισθό και σιγουρο μελλον για την κόρη
Συγγνώμη ,παρενόησα κι εγώ γνωρίζω καθηγητή που παντρεύτηκε μαθήτρια του και μάλιστα συνυπηρετούν στο ίδιο σχολείο.Ντρές έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 12:32Σου απάντησα , αν με πιστευεις η όχι ειναι δικο σου θέμα ,όχι δικό μου και δεν με απάσχολει κιολάς, και στην τελικη απλα συμφωνησα με τον προηγουμενο πάνω στο θέμα της συζήτησης, τωρα αν σου εθιξα τον κλαδο τι να κάνουμε? αυτα επαιζαν και παιζουν (οχι πλέον στο βαθμο που γινονταν τα παλιοτερα χρονια γιατι πλέον μπορει να μπει και κανένας φυλακή) Απο αθώα φλερτακα με κανα γυμναστη ή αλλο καθηγητη μεχρι πιο σοβαρα πράγματα. Εδω ξέρω συνταξιουχο καθηγητη που τη γυναίκα του την παντρευτηκε μολις τελειωσε το εξατάξιο τότε γυμνάσιο που διδασκε . Αλλα χρονια άλλα ηθη. Σημερα απλά θα τον έκαιγαν ζωντανό, τοτε ήταν κελεπουρι γαμπρος με σταθερό μισθό και σιγουρο μελλον για την κόρη
Μια χρονιά συνυπηρέτησα με καθηγήτρια που είχα ως μαθήτρια, αλλά δεν ήθελε ούτε να με ξέρει . Κακή ανάμνηση της άφησα ο πούστης; 

- John Brown Gun Club
Περα απο το ζητημα της αγνοιας της πραγματικης ηλικιας, εαν αντιστρεψεις τα φυλα, δεν ειναι και τοσο δυσκολο να χαρακτηριστει ασελγης αυτη η πραξη. Και το ζητημα της "θελησης σου" τιθεται υπο κριση, δεδομενου της ανηλικοτητας.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Αυτο ειναι το σκεπτικο που αποθαρρυνει τα αγορια και τους αντρες να καταγγειλουν τις σεξουαλικες επιθεσεις.Prepon έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 12:08Όλα αυτά ξεκινούν από την , για εμένα λάθος, παραδοχή ότι άνδρας = γυναίκαΝταρνάκας έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 10:39Εγώ έχω δύο απορίες πάντως:. Αν ο δράστης δεν ήταν γυναίκα αλλά ομοφυλόφιλος ή παιδεραστής,
Α) Θα δεχόταν το δικαστήριο με την ίδια ευκολία τη δικαιολογία του περί μη γνώσης της πραγματικής ηλικίας του θύματος;
Β) Όλοι όσοι τώρα ζητούν την κεφαλή της 32χρονης επί πίνακι, θα έκαναν το ίδιο και σ' αυτή την περίπτωση ή μήπως κάποιοι θα ωρύονταν ότι κατηγορείται λόγω των σεξουαλικών του προτιμήσεων;
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Είναι πιο σύνθετοι οι λόγοι ου δεν προχωράς σε μία πράξη. Δεν είναι κάτι συγκεκριμένο ο φόβος που έχει κανείς για να πράξει κάτι.John Brown Gun Club έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 13:57Αυτο ειναι το σκεπτικο που αποθαρρυνει τα αγορια και τους αντρες να καταγγειλουν τις σεξουαλικες επιθεσεις.Prepon έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 12:08Όλα αυτά ξεκινούν από την , για εμένα λάθος, παραδοχή ότι άνδρας = γυναίκαΝταρνάκας έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 10:39Εγώ έχω δύο απορίες πάντως:. Αν ο δράστης δεν ήταν γυναίκα αλλά ομοφυλόφιλος ή παιδεραστής,
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δηλαδή, αν κάνεις ερωτική προσέγγιση με κάποιου τύπου ...στριπ σόου σε μία κοπέλα που ήρθε στο σπίτι σου και ξάπλωσε στο κρεβάτι σου είσαι σάτιρος;John Brown Gun Club έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 13:49Περα απο το ζητημα της αγνοιας της πραγματικης ηλικιας, εαν αντιστρεψεις τα φυλα, δεν ειναι και τοσο δυσκολο να χαρακτηριστει ασελγης αυτη η πραξη. Και το ζητημα της "θελησης σου" τιθεται υπο κριση, δεδομενου της ανηλικοτητας.
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τη γνώμη του δικαστηρίου, μπορούμε να πούμε ότι οι γονείς του νεαρού είναι τυχεροί που ο εισαγγελέας δεν προχώρησε σε δίωξη για πλημμελή φροντίδα του παιδιού (κακή/αφύλακτη χρήση διαδικτύου κλπ)...
- Eθνικοκοινωνιστης
λαθος,ολες οι δυτικες ειναι ιδιεςEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 10:18Αυτό για τις Σουηδέζες που είναι εύκολες ή ..χαλαρών ηθων και καλά είναι μεγάλος μύθος. Ελληνίδες μακράν πιο καυλωμενες

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα