Περιμένω να τοποθετηθεί για ποιανού τα τσάκρα μιλάμε, του πηγαδιού ή του κουβά; Μπερδεύτηκα.
Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεξ, υπερεκτιμημένη ηδονή;
the end
Έχω μείνει πίσω
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Τέλεια ιδέα για το επόμενο σεξ

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σας ξέχασα εσάς.
Μπορείς κάλλιστα να βρεις τους ορισμούς στον γούγλη. Στην ουσία όμως αυτά είναι βιωματικά. Αν θελήσεις να εντρυφήσεις, πρέπει να το ζήσεις. Δεν γίνεται να σου πω και να καταλάβεις έτσι απλά.
Όχι ακριβώς, εσύ μου μιλάς για το σφουγγάρισμα όταν εγώ μιλάω για το συμμάζεμα που έπεται του σφουγγαρίσματος.alekhine έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 20:30εγω νομιζω οτι με ενα καλο sex session μπαινουν και τα 4 στοιχεια στην σωστη θεση απο μονα τουςGherschaagk έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 20:09Για να ανοίξουν και να έρθουν σε ισορροπία τα τσάκρα πρέπει το Τσι να ρέει ανεμπόδιστο.
Πρέπει να κοιτάξω τους χάρτες και των τεσσάρων στοιχείων και να τοποθετηθούν όλα στη σωστή τους θέση.
Είμαι λιγότερο εγωίστρια απ' ότι νομίζεις. Και των δύο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Cecily Anne
Για τσι, δεν ξέρω, αλλά για τσιτσί, άμα ρέει ανεμπόδιστο, εγώ τα ανοίγω πάντως.Gherschaagk έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 20:09
Για να ανοίξουν και να έρθουν σε ισορροπία τα τσάκρα πρέπει το Τσι να ρέει ανεμπόδιστο.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Για το τσιτσί τα κάνεις όλα.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Δεκ 2020, 15:32Για τσι, δεν ξέρω, αλλά για τσιτσί, άμα ρέει ανεμπόδιστο, εγώ τα ανοίγω πάντως.Gherschaagk έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 20:09
Για να ανοίξουν και να έρθουν σε ισορροπία τα τσάκρα πρέπει το Τσι να ρέει ανεμπόδιστο.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
- Cecily Anne
Αλί στους χορτοφάγους.Gherschaagk έγραψε: ↑10 Δεκ 2020, 15:47Για το τσιτσί τα κάνεις όλα.Cecily Anne έγραψε: ↑10 Δεκ 2020, 15:32Για τσι, δεν ξέρω, αλλά για τσιτσί, άμα ρέει ανεμπόδιστο, εγώ τα ανοίγω πάντως.Gherschaagk έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 20:09
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
γινετε ρε ανωτεροι πνευματικοί άθρωποι, μη σας απασχολουν οι κατώτερες απολαύσεις.
Για να πει κανείς αν το σεξ είναι υπερεκτιμημένη ηδονή θα πρέπει να έχει φτάσει σε ένα επίπεδο όπου λίγοι βρισκόμαστε.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Και; το λες εσυ;
- Cecily Anne
Όχι εντάξει, εγώ βάζω πρώτο το φαί.
Ευγε νέα μου, πάντα το έλεγα οτι μια μέρα θα πας ψηλά.
- Dwarven Blacksmith