Τσιτσιπάς Sr: ξεβλαχέψτε
Re: Τσιτσιπάς Sr: ξεβλαχέψτε
Γιατί ρε παιδιά να μην άνοιγε το harrods στην Ελλάδα αν ήθελε;
- Μαυροβασίλης
μισό, και για τον ΠαπαΤζον η ένσταση, είναι 22 με παγκόσμια φήμη και τα καλά χρήματα που άφηνει το σπορ/θέαμα και πολύ ωραίος νέος, εσείς θα είχατε παραπάνω ωριμότητα ή ευαισθησία στην επικοινωνία; συνυπολογίστε και ότι ένας επαγγελματίας αθλητής δεν λιώνει πχ στο διάβασμα στωικών
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Έχει πει και άλλα ολίγον άστοχα στο παρελθόν,όσο θυμάμαι.Μαυροβασίλης έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 12:10μισό, και για τον ΠαπαΤζον η ένσταση, είναι 22 με παγκόσμια φήμη και τα καλά χρήματα που άφηνει το σπορ/θέαμα και πολύ ωραίος νέος, εσείς θα είχατε παραπάνω ωριμότητα ή ευαισθησία στην επικοινωνία; συνυπολογίστε και ότι ένας επαγγελματίας αθλητής δεν λιώνει πχ στο διάβασμα στωικών
Εντάξει,δεν έχω απαιτήσεις από τον Τσιτσιπά να κατανοεί φιλοσοφικές αρχές με μία ανάγνωση.Ο ρόλος του στη ζωή είναι άλλος και μέχρι στιγμής τον εκτελεί πολύ καλά.
Εμφανισιακά επειδή σε βλέπω να επιμένεις,εννοείται,μια χαρά παιδί είναι,απορώ γιατί το αναφέρεις.
Μία δήλωσή του στο τουίτερ σχολιάζουμε,no big deal.
- Iron Dushh
Για την ηλικία του είναι συγκροτημένο παιδί, δεν το χει να γίνει κανένας Μακ ενρο τσαντίλας δηλαδή.
Ζει πράγματα που ο μέσος τεμπελχανας βασιλιάς του πληκτρολογίου που ξύνει τ αχαμνα του ολημερίς δεν θα δει ούτε στον ύπνο του, ανάμεσα σ' αυτά και τα χαροντς
Ζει πράγματα που ο μέσος τεμπελχανας βασιλιάς του πληκτρολογίου που ξύνει τ αχαμνα του ολημερίς δεν θα δει ούτε στον ύπνο του, ανάμεσα σ' αυτά και τα χαροντς
down into the vortex
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το ότι είναι ζόρικη δεν σημαίνει ότι θα τους θεοποιήσω και θα καταπίνω τις μαλακίες που λέει ο καθένας επειδή είναι καλός στο να κοπανάει μια μπάλαΜαυροβασίλης έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 11:57τα ίδια με τον Έθνι, βλέπω, έχουν αρχίσει οι παρενέργειες από τις μαρξιστικές μλκςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 11:45πολύ σκληρή δουλειάΜαυροβασίλης έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 17:03φθόνος και υποκρισία- η Αθήνα δε στερείται ακριβού σοππινγκ κι αν δεν θα το γλεντήσει ο Στέφος που είναι παιδαράς και φορτωμένος με πολύ σκληρή δουλειά τότε ποιός;
προσφέρει πολλά στο κοινωνικό σύνολο
η δουλειά του πρωταθλητισμού είναι πολύ ζόρικη κι ελπίζω οι γιαχωβάδικες παπαριές να μη σε εμποδίζουν να το καταλάβεις- αν και τι προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο ή σε κάποιο/α υποσύνολο/α είναι συζητήσιμο, οι Ελ που ψήλωναν 10 πόντους μετά από κάθε νίκη φαίνεται πάντως να διαφωνούν με την άποψή σου
έχω και μια άλλη απορία αλλά πρέπει να βοηθήσει ο Εθνικοκοινωνιστης γιατί δεν κατάλαβα τη φώτο με το γαλατάκι: ο Στεφ δεν είναι παιδαράς, ο πρωταθλητισμός είναι γιολο, αυτό το άθλημα/θέαμα δεν αφήνει χρήματα, κάτι από αυτά ή όλα;
πιο ζόρικο είναι να σηκώνεσαι το πρωί και να δουλεύεις δύο δουλειές μέχρι το βράδυ κάθε μέρα για να ζήσεις τα παιδιά σου, αλλά αυτούς τους έχουμε στο πούτσο μας επειδή δεν φέρνουν μετάλλια στη χώρα
εγώ πάντως δεν περιμένω να αντλήσω εθνική περηφάνεια από το τένις ή γενικότερα από κανένα άθλημα, τους γράφω στα @@ μου όλους αυτούς
προσωπικά, δεν μου προσφέρουν τίποτα, ούτε καν ψυχαγωγία.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τα διάφορα χάροντς και γκαλερί λαφαγιέτ είναι μια μαλακία και μισή για παρακμιακούς μπούμερ και αραβοκινέζους τουρίστες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Έλα ντε!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 12:19Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τα διάφορα χάροντς και γκαλερί λαφαγιέτ είναι μια μαλακία και μισή για παρακμιακούς μπούμερ και αραβοκινέζους τουρίστες
Κανονικά κάποιος πρέπει να πει στους δυο Τσιτσιπάδες ότι με τόσα χρήματα πρέπει και αυτοί σιγά σιγά να ξεβλαχέψουν.
Επί της ουσίας, καλό θα είναι ο παίκτης να προσλάβει γρήγορα έναν decent image maker γιατί από τη @ την έχει κάνει σφεντόνα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Βρε ας ανοίξουν.
Αλλά το ζήτημα ποιό ειναι; Πως του λειψε προσωπικα το χαροντς του τσιτσι;
μπορεί να πάρει μπιζινες κλας να πεταχτεί στο Λονδινο. Προμπλεμ σολβντ.
Ή στα σοβαρα κρίνει πως είναι σημαντικό έλλειμμα η απουσια χαροντς στην Αθήνα;
Τότε λογικό είναι κάποιος που τρώει το καυλι να του πει "δε γαμιεσαι βρε παλικάρι μου και συ και τα χαροντς ;"
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Μαυροβασίλης
γιατί έχει μεγάλη σημασία στην αυτοπεποίθηση και στην ενσυναίσθηση, προφανώς νομπιγκντηλ αλλά είναι κακή ένδειξη η νοσηρότητα στα μκδ
επίσης ποιός, πέρα από τα παχουλά κινεζάκια της κομματικής νομενκλατούρας, θα πρέπει δλδ να ντυθεί πέννα στο χαρροδς; ο άπλυτος ζαίος ή ο φούκος δαπίτης; καλά είναι για τώρα, όταν μεγαλώσει θα ράβεται
αργά ή γρήγορα ούτως ή άλλως θα τον πάρουν χαμπάρι για τα γαμωσταυρίδια στο court και θα φάει ποινή. Άλλοι έχουν τιμωρηθεί με μια κακή λεξούλα κι αυτός βρίζει τους διαιτητές και τη γλιτώνει επειδή τα λέει στα ελληνικάkameron έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 12:21Έλα ντε!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 12:19Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τα διάφορα χάροντς και γκαλερί λαφαγιέτ είναι μια μαλακία και μισή για παρακμιακούς μπούμερ και αραβοκινέζους τουρίστες
Κανονικά κάποιος πρέπει να πει στους δυο Τσιτσιπάδες ότι με τόσα χρήματα πρέπει και αυτοί σιγά σιγά να ξεβλαχέψουν.
Επί της ουσίας, καλό θα είναι ο παίκτης να προσλάβει γρήγορα έναν decent image maker γιατί από τη @ την έχει κάνει σφεντόνα.

- Μαυροβασίλης
στην Αθήνα ο ματζονγκ σας έφερνε κιτον από τα 90ς και πράμα δεν εμάθατεkameron έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 12:21Έλα ντε!ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 12:19Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε ότι τα διάφορα χάροντς και γκαλερί λαφαγιέτ είναι μια μαλακία και μισή για παρακμιακούς μπούμερ και αραβοκινέζους τουρίστες
ναι εντάξει, ωστόσο όπως είπε και άλλος απο πάνω το παιδί ειναι 22 ετών, εκατομμυριούχος και όμορφος. Τι θέλατε, να ψωνίζει απο τα παζάρια;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 12:23Βρε ας ανοίξουν.
Τότε λογικό είναι κάποιος που τρώει το καυλι να του πει "δε γαμιεσαι βρε παλικάρι μου και συ και τα χαροντς ;"
Μην είστε ζηλιάρηδες.
Καπου διαβασα οτι μετακομισε στο Μονακο?
Θα αστειεύεσαι φυσικά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 12:17
πιο ζόρικο είναι να σηκώνεσαι το πρωί και να δουλεύεις δύο δουλειές μέχρι το βράδυ κάθε μέρα για να ζήσεις τα παιδιά σου, αλλά αυτούς τους έχουμε στο πούτσο μας επειδή δεν φέρνουν μετάλλια στη χώρα
εγώ πάντως δεν περιμένω να αντλήσω εθνική περηφάνεια από το τένις ή γενικότερα από κανένα άθλημα, τους γράφω στα @@ μου όλους αυτούς
προσωπικά, δεν μου προσφέρουν τίποτα, ούτε καν ψυχαγωγία.
Ο πρωταθλητισμός είναι πολύ βαρύ ψυχολογικό -κυρίως- φορτίο.Δεν μπορούν να το κουβαλήσουν όλοι.
Εννοείται πως δεν υποτιμώ τους εργάτες οπουδήποτε και αν προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.
Στα περί εθνικής υπερηφάνειας,τα ίδια νιώθω κι εγώ.Μου αρέσει να βλέπω σπορ αλλά δεν ταυτίζομαι με καμμία νίκη ή ήττα.
Εντάξει,το 2004 μία καύλα την ένιωσα

- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Προσωπικά χεστηκα .ας ψωνίζει από όπου θέλει κι ας λέει και ότι θέλει.gassim έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 12:27ναι εντάξει, ωστόσο όπως είπε και άλλος απο πάνω το παιδί ειναι 22 ετών, εκατομμυριούχος και όμορφος. Τι θέλατε, να ψωνίζει απο τα παζάρια;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 12:23Βρε ας ανοίξουν.
Μην είστε ζηλιάρηδες.
Αυτός αν θέλει να βγάλει εξτραζ πρέπει να προσλάβει ιματζ μεικερ για να πουλάει καλύτερα τον εαυτό του.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Στέφανος Τσιτσιπάς "σούταρε" την Πάουλα Μπαντόσα
από Μαδουραίος » 25 Σεπ 2023, 19:23 » σε Αθλητικά - 11 Απαντήσεις
- 748 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης