ο χθόνιος Ζευς είναι ο Άδης!tanipteros έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 01:14τρομοκρατούν τον κόσμο με το δήθεν Διάβολο που είναι ο Χθόνιος Ζευς και σπηλώνουν την αρχαία Ελλάδα...
για μένα είναι κάτι ξένο...σαν να μου μιλούν κινέζικα...
Αθηνά η Θεά που οδηγεί τον κόσμο μας στο μέλλον
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
Re: Αθηνά η Θεά που οδηγεί τον κόσμο μας στο μέλλον
Ο Χριστός πάντως δεν ήταν κανένας χίπης φιλειρηνιστής. Μιλάμε για τον ίδιο θεό της παλιάς διαθήκης που βομβάρδιζε αμαρτωλούς.
Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἀλλὰ μάχαιραν. 35 ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς· 36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ.
37 Ὁ φιλῶν πατέρα ἢ μητέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· καὶ ὁ φιλῶν υἱὸν ἢ θυγατέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· 38 καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος. 39 ὁ εὑρὼν τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἀπολέσει αὐτήν, καὶ ὁ ἀπολέσας τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἕνεκεν ἐμοῦ εὑρήσει αὐτήν. 40 Ὁ δεχόμενος ὑμᾶς ἐμὲ δέχεται, καὶ ὁ ἐμὲ δεχόμενος δέχεται τὸν ἀποστείλαντά με. 41 ὁ δεχόμενος προφήτην εἰς ὄνομα προφήτου μισθὸν προφήτου λήψεται, καὶ ὁ δεχόμενος δίκαιον εἰς ὄνομα δικαίου μισθὸν δικαίου λήψεται. 42 καὶ ὃς ἐὰν ποτίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων ποτήριον ψυχροῦ μόνον εἰς ὄνομα μαθητοῦ, ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ ἀπολέσῃ τὸν μισθὸν αὐτοῦ.
Στα πρώτα Χριστιανικά χρόνια η Μαρία έγινε ό,τι η Αθηνά είναι στην αρχαία Ελληνική Θρησκεία. Μια δυνατή γυναικεία θεότητα σε μια πατριαρχική θρησκεία. Πολλά ιερά της Αθηνάς, όχι μόνο ο Παρθενώνας, μετασχηματίστηκαν σε ιερούς τόπους της παρθένου Μαρίας. Στη Μαρία δόθηκαν επίσης κάποιες ιδιότητες της Αθηνάς. Μέχρι τον 4ο αι, συχνά η Μαρία απεικονίζονταν με το γοργόνειο (Susan Deacy, Athena : p 144). Η Μαρία επίσης είχε πολεμική φύση, όπως η Αθηνά, τον 7ο αι. σημειώθηκε επιφάνειά της στα τείχη της πόλης, προέταξε ένα δόρυ και προέτρεπε ανθρώπους να ριχτούν στη μάχη για την αντιμετώπιση της εισβολής των Αβάρων. Η χριστιανική αγία υιοθέτησε εδώ παγανιστικά πρότυπα. η Μαρία υιοθέτησε όχι μόνο την πολεμική δεινότητα της Αθηνάς αλλά και την ιδιότητα ως προστάτιδας της πόλης. Η συγχώνευση των δύο, και η διαρκής παρουσία της Αθηνάς στο υποσυνείδητο των Βυζαντινών, ερμηνεύεται και απο τη μεταφορά του χρυσαλεφάντινου αγάλματος της Αθηνάς στη Κωνσταντινούπολη και την έκθεσή του σε περίοπτη θέση σε δημόσιο χώρο. Οι Βυζαντινοί σε αυτό σίγουρα έβλεπαν μια παγανιστική Μαρία ως μια νέα Αθηνά.
- John Brown Gun Club
Γιατι ηταν θεος ειρηνης και αγαπης, και τον εφαγε το συστημα. Δεν ηξερα πως το ειχαν κλεψει και αυτο οι ναζι, ομολογω.Null έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 20:07Ο Ατών δεν ήταν ο θεός της μονοθειστικής θρησκείας που επέβαλε ο Ακενατόν στην Αίγυπτο; Με τον οποίο όλοι οι χιτλερικοί αποκρυφιστές τον παίζουν εξαιτίας της Σαβίτρι Ντεβί; Από που και ως που αριστερός ο φασιστοθεός Ήλιος;John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 19:54τι ου ρε, ο Χιτλερ ηταν ενα ανθρωπακι σαν τον Σωρρα ητανε που τον ειχαν κανει θεο.
Ο συντροφος Ατων ηταν ενας αριστερος αιγυπτιος θεος.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- John Brown Gun Club
Ειναι μια μεταφορα, «την μάχαιραν του Πνεύματος, ό εστι ρήμα Θεού» (Εφ. 6 ,17) εννοει εδω ο συντροφος Χριστος, που διαχωριζει την Αληθεια απο το ψευδος.1451 έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 08:43Ο Χριστός πάντως δεν ήταν κανένας χίπης φιλειρηνιστής. Μιλάμε για τον ίδιο θεό της παλιάς διαθήκης που βομβάρδιζε αμαρτωλούς.Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἀλλὰ μάχαιραν. 35 ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς· 36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ.
37 Ὁ φιλῶν πατέρα ἢ μητέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· καὶ ὁ φιλῶν υἱὸν ἢ θυγατέρα ὑπὲρ ἐμὲ οὐκ ἔστι μου ἄξιος· 38 καὶ ὃς οὐ λαμβάνει τὸν σταυρὸν αὐτοῦ καὶ ἀκολουθεῖ ὀπίσω μου, οὐκ ἔστι μου ἄξιος. 39 ὁ εὑρὼν τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἀπολέσει αὐτήν, καὶ ὁ ἀπολέσας τὴν ψυχὴν αὐτοῦ ἕνεκεν ἐμοῦ εὑρήσει αὐτήν. 40 Ὁ δεχόμενος ὑμᾶς ἐμὲ δέχεται, καὶ ὁ ἐμὲ δεχόμενος δέχεται τὸν ἀποστείλαντά με. 41 ὁ δεχόμενος προφήτην εἰς ὄνομα προφήτου μισθὸν προφήτου λήψεται, καὶ ὁ δεχόμενος δίκαιον εἰς ὄνομα δικαίου μισθὸν δικαίου λήψεται. 42 καὶ ὃς ἐὰν ποτίσῃ ἕνα τῶν μικρῶν τούτων ποτήριον ψυχροῦ μόνον εἰς ὄνομα μαθητοῦ, ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐ μὴ ἀπολέσῃ τὸν μισθὸν αὐτοῦ.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΜυήσουJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 14:56Γιατι ηταν θεος ειρηνης και αγαπης, και τον εφαγε το συστημα. Δεν ηξερα πως το ειχαν κλεψει και αυτο οι ναζι, ομολογω.Null έγραψε: ↑05 Δεκ 2020, 20:07Ο Ατών δεν ήταν ο θεός της μονοθειστικής θρησκείας που επέβαλε ο Ακενατόν στην Αίγυπτο; Με τον οποίο όλοι οι χιτλερικοί αποκρυφιστές τον παίζουν εξαιτίας της Σαβίτρι Ντεβί; Από που και ως που αριστερός ο φασιστοθεός Ήλιος;John Brown Gun Club έγραψε: ↑04 Δεκ 2020, 19:54
τι ου ρε, ο Χιτλερ ηταν ενα ανθρωπακι σαν τον Σωρρα ητανε που τον ειχαν κανει θεο.
Ο συντροφος Ατων ηταν ενας αριστερος αιγυπτιος θεος.
Όχι, ο Χριστός εννοεί κυριολεκτικά ότι αν κάποιος διαλέξει συγγενή πάνω από τον θεό, τότε θα πάει στη κόλαση.
Η Παναγιά η Γοργόνα στή Σκάλα Συκαμινέας – Λέσβος.
Μέδουσα η Παναγία γοργόνα. Βοήθειά σας

Να προσθέσω ότι πολύ συχνά και η Παναγία εμφανίζεται μαζί με κάθε λογής φιδάκια -αν δεν κάνω λάθος στην Κεφαλονιά- υπάρχει και εικόνα της Παναγίας της Φιδιώτισσας και τοιχογραφία τη δείχνει με τα χέρια ανοικτά να κρατάει τον χριστό ενώ στα χέρια της έχει τυλιγμένα φίδια. Με βάση τα παραπάνω και πάλι γυρίζουμε στο θέμα της Μεδουσας, Γοργόνας κτλ.
https://katohika.blogspot.com/2013/08/m ... a-sas.html
Μέδουσα η Παναγία γοργόνα. Βοήθειά σας

Να προσθέσω ότι πολύ συχνά και η Παναγία εμφανίζεται μαζί με κάθε λογής φιδάκια -αν δεν κάνω λάθος στην Κεφαλονιά- υπάρχει και εικόνα της Παναγίας της Φιδιώτισσας και τοιχογραφία τη δείχνει με τα χέρια ανοικτά να κρατάει τον χριστό ενώ στα χέρια της έχει τυλιγμένα φίδια. Με βάση τα παραπάνω και πάλι γυρίζουμε στο θέμα της Μεδουσας, Γοργόνας κτλ.
https://katohika.blogspot.com/2013/08/m ... a-sas.html
ώη παναήαμ, ώη ώη.John Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 15:07Ειναι μια μεταφορα, «την μάχαιραν του Πνεύματος, ό εστι ρήμα Θεού» (Εφ. 6 ,17) εννοει εδω ο συντροφος Χριστος, που διαχωριζει την Αληθεια απο το ψευδος.1451 έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 08:43Ο Χριστός πάντως δεν ήταν κανένας χίπης φιλειρηνιστής. Μιλάμε για τον ίδιο θεό της παλιάς διαθήκης που βομβάρδιζε αμαρτωλούς.Μὴ νομίσητε ὅτι ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἐπὶ τὴν γῆν· οὐκ ἦλθον βαλεῖν εἰρήνην ἀλλὰ μάχαιραν. 35 ἦλθον γὰρ διχάσαι ἄνθρωπον κατὰ τοῦ πατρὸς αὐτοῦ καὶ θυγατέρα κατὰ τῆς μητρὸς αὐτῆς καὶ νύμφην κατὰ τῆς πενθερᾶς αὐτῆς· 36 καὶ ἐχθροὶ τοῦ ἀνθρώπου οἱ οἰκιακοὶ αὐτοῦ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- John Brown Gun Club
Νοιωθω προσβεβλημενος ως Eλλην απο αυτο το χυδαιο καλτσουραλ απροπριεσιο. Η Αθηνα δεν ηταν σαν λευκη μπιμπο απο το Τενεση.

Κανε τους μήνυσηJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑06 Δεκ 2020, 18:37Νοιωθω προσβεβλημενος ως Eλλην απο αυτο το χυδαιο καλτσουραλ απροπριεσιο. Η Αθηνα δεν ηταν σαν λευκη μπιμπο απο το Τενεση.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- John Brown Gun Club
Συγγενη που επιμενει να εναντιωνεται στον Λογο. Καμια ειρηνη με τα αφεντικα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τραγέλαφος.Η Αθήνα 6η ομορφότερη πόλη στον κόσμο.
από Μαδουραίος » 19 Μαρ 2024, 11:42 » σε Κοινωνικά θέματα - 14 Απαντήσεις
- 570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
19 Μαρ 2024, 12:01
-
-
- 14 Απαντήσεις
- 1588 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
02 Δεκ 2023, 17:39
-
-
Νέα δημοσίευση Η Επιθυμία οδηγεί στην νέα μας μετενσάρκωση.....
από tanipteros » 28 Σεπ 2023, 22:09 » σε Θρησκειολογία - 55 Απαντήσεις
- 1747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
26 Οκτ 2024, 16:03
-
-
-
Νέα δημοσίευση Συνελήφθη ο Χρήστος Μάστορας να οδηγεί μεθυσμένος
από Μαδουραίος » 03 Φεβ 2025, 13:00 » σε Κοινωνικά θέματα - 17 Απαντήσεις
- 366 Προβολές
-