Επειδή αυτό είναι πολύυυυυ δύσκολο, ε;
Ερωτήσεις προς φεμινίστριες και φεμινιστές
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Ερωτήσεις προς φεμινίστριες και φεμινιστές
4o κυμα φεμινισμου = εχω προ πολλου χτυπησει στον τοιχο εχω λιανισει κυριολεκτικα το καρουζελ των γιουτσων και τωρα ψαχνω απελπισμενα χορηγο παιζοντας το καλη και συντηρητικη tradcon 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Σωστόοοο.

Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Καραμελίτσα
Α, να και ένας σαουδάραβας στο φόρουμ. Μπράβο, καλά τα Ελληνικά σου, λίγο το λεξιλόγιο να εμπλουτίσεις και θα σε περνά κανείς για ντόπιο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 18:244o κυμα φεμινισμου = εχω προ πολλου χτυπησει στον τοιχο εχω λιανισει κυριολεκτικα το καρουζελ των γιουτσων και τωρα ψαχνω απελπισμενα χορηγο παιζοντας το καλη και συντηρητικη tradcon
Z
aka η αλήθεια πονάειΚαραμελίτσα έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 18:53Α, να και ένας σαουδάραβας στο φόρουμ. Μπράβο, καλά τα Ελληνικά σου, λίγο το λεξιλόγιο να εμπλουτίσεις και θα σε περνά κανείς για ντόπιο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 18:244o κυμα φεμινισμου = εχω προ πολλου χτυπησει στον τοιχο εχω λιανισει κυριολεκτικα το καρουζελ των γιουτσων και τωρα ψαχνω απελπισμενα χορηγο παιζοντας το καλη και συντηρητικη tradcon
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Πλάκα κάνεις;

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Οχι. Στην εποχή μας, αντρα βρίσκουν ακόμη και οι πατόλες.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Οι αντίστοιχοι πατολες αντρες βρίσκουν γυναίκες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
συνηθως ειναι αορατοι 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Άρα όλοι έχουν. Οι πατόλες βρίσκουν πατολους, τα μπάζα μπαζους και οι ωραίες ωραίους. Συμφωνούμε και όλα καλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δηλαδή;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
ειναι αορατοι στις γυναικες και στην καλυτερη να ειναι στο friend zone ή για κανενα one night stand και να μακαριζουν και την τυχη τους
τελος παντων,δεν θα καταλαβεις ποτε

Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μισό αυτό σηκώνει διευκρίνιση. Σε ποιες γυναίκες είναι αορατοι; στις ωραίες; στα μπάζα ; στις πατόλες;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑07 Δεκ 2020, 19:48ειναι αορατοι στις γυναικες και στην καλυτερη να ειναι στο friend zone ή για κανενα one night stand και να μακαριζουν και την τυχη τους
τελος παντων,δεν θα καταλαβεις ποτε
Να ξέρουμε τι λέμε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 347 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
07 Οκτ 2023, 10:28
-
-
Νέα δημοσίευση Αλεπουδιάρες φεμινίστριες γίνονται σκόνη.
από Kauldron » 14 Ιούλ 2024, 10:33 » σε Κοινωνικά θέματα - 1 Απαντήσεις
- 197 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
14 Ιούλ 2024, 10:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Κάποιες ερωτήσεις πάνω στο μλκκε και κκεμλ
από neon imposter » 17 Μάιος 2023, 12:36 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 2879 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Dwarven Blacksmith
18 Μάιος 2023, 20:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση 41 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ-ΑΠΟΡΙΕΣ για τη γνησιότητα των βίντεο των Τεμπών
από Αρίστος » 31 Μαρ 2025, 15:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 16 Απαντήσεις
- 422 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk