Και οι γυναίκες τους τίκτουν.
Ψυχιατρείο ή όχι (a trans story);
Re: Ψυχιατρείο ή όχι (a trans story);
Ποτέ δεν είναι. Υπάρχει συναίνεση και συμμετοχή στην πράξη και όχι παρεμπόδιση και αντίσταση. Ο Βιαστής ξέρει ότι βιάζει τη στιγμή που το κάνει και το έχει προαποφασίσει.Null έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 00:04Όχι πάντα. Τις περισσότερες όμως φορές είναι. Σχεδόν όλες οι κοπέλες στο εν λόγο επάγγελμα εξαναγκάζονται στην πορνεία. Κάθε φορα που πας σε οικο ανοχης το παιζεις κορωνα γράμματα. Ακόμα και αν δεν βιάσεις είσαι εν δυνάμει βιαστής. Σήμερα έτυχε να εκδίδεται η άλλη με την θέληση της, η κοπέλα αύριο όμως;
Μην βλέπετε πολλές ταινίες ή μην τις αφήνετε να να λειτουργούν ως γνώση. Είναι εσφαλμένη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Εγώ δεν είμαι προγκρεσιβ, εσένα και τις ιδέες σου τεστάρω. Πάντως αυτό με τον προοδευτικό βιασμό με έκανε και γέλασα, να το βάλω υπογραφή;Χαοτικός έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 00:09Ποτέ δεν είναι. Υπάρχει συναίνεση και συμμετοχή στην πράξη και όχι παρεμπόδιση και αντίσταση. Ο Βιαστής ξέρει ότι βιάζει τη στιγμή που το κάνει και το έχει προαποφασίσει.Null έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 00:04Όχι πάντα. Τις περισσότερες όμως φορές είναι. Σχεδόν όλες οι κοπέλες στο εν λόγο επάγγελμα εξαναγκάζονται στην πορνεία. Κάθε φορα που πας σε οικο ανοχης το παιζεις κορωνα γράμματα. Ακόμα και αν δεν βιάσεις είσαι εν δυνάμει βιαστής. Σήμερα έτυχε να εκδίδεται η άλλη με την θέληση της, η κοπέλα αύριο όμως;
Μην βλέπετε πολλές ταινίες ή μην τις αφήνετε να να λειτουργούν ως γνώση. Είναι εσφαλμένη.
Προγκρέσιβ δεν ξέρω τι είναι. Εγώ προοδευτκός είμαι. Κάνε ότι θες ρε. Τι ρωτάς;Null έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 00:28Εγώ δεν είμαι προγκρεσιβ, εσένα και τις ιδέες σου τεστάρω. Πάντως αυτό με τον προοδευτικό βιασμό με έκανε και γέλασα, να το βάλω υπογραφή;Χαοτικός έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 00:09Ποτέ δεν είναι. Υπάρχει συναίνεση και συμμετοχή στην πράξη και όχι παρεμπόδιση και αντίσταση. Ο Βιαστής ξέρει ότι βιάζει τη στιγμή που το κάνει και το έχει προαποφασίσει.Null έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 00:04
Όχι πάντα. Τις περισσότερες όμως φορές είναι. Σχεδόν όλες οι κοπέλες στο εν λόγο επάγγελμα εξαναγκάζονται στην πορνεία. Κάθε φορα που πας σε οικο ανοχης το παιζεις κορωνα γράμματα. Ακόμα και αν δεν βιάσεις είσαι εν δυνάμει βιαστής. Σήμερα έτυχε να εκδίδεται η άλλη με την θέληση της, η κοπέλα αύριο όμως;
Δεν τεστάρονται οι ιδέες. Παραμένουν πάντα ιδέες. Τι να τεστάρεις; Πραγματικά δεν μου έχει απαντήσει ποτέ κανείς γιατί είναι κακή η πορνεία. Όλοι μια πεποίθηση βγάζουν και είναι τόσο άγαρμπο που το το λογικό άλμα ξεπροβάλει πάντα. Δεν επιχειρηματολογούν σε αυτό το θέμα. Πιάνουν ένα αξίωμα που τους έχει κάτσει και προχωράνε πάνω σε αυτό. έτσι έκανες κι υ. δεν είπες γιατί είναι βιασμός το πληρωμένο σεξ. Είπες μόνο εν δυνάμει βιαστής ή βιαστής. αστήρικτα.

Ναι τι σχέση έχει ο βιασμός και πως επηρεάζει την πρόοδο ή την προοδευτικότητα;
Παράγωγο δεν ξέρω τι είναι.
Κάτι που παράγεται από κάτι άλλο, στην προκειμένη το παλαιότερο είδος.
the end
Με λίγα λόγια είπε ότι δεν είναι προοδευτικό παράγωγο χιμπατζή (;)
the end
Ναι αλλά δεν ξέρω τι θα πει παλαιότερο. 

Η μεταφραση που δινεις εκτος τοπου και χρονου. Λεει οτι κρατησε βιολογικο υλικο ωστε να κανει βιολογικο παιδι στο μελλον, οχι οτι θα γονιμοποιησει τον εαυτο της. Πολλοι ανθρωποι καταψυγουν γενετικο υλικο τους, τρανς ή μη. Καποιοι για λογους υγειας κλπ. Οι τρανς το κανουν γιατι με την ορμονοθεραπεια στις τρανς γυναικες μπορει να επελθει στειροτητα. Δεν βλεπω κατι κακο ή κατι κατακριτεο να θελει βιολογικα παιδια, εσενα τι σε κοφτει;
-
- Phorum.gr user: Gewponos90
Βασικά αλλάζει τελείως το op. Το αρχικό σου ερώτημα ήταν αν ήταν φυσιολογικό να θέλει να γονιμοποιήσει τον εαυτό του
Ναι αλλά όχι κάθε μέρα

Χαοτικός έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 00:09Ποτέ δεν είναι. Υπάρχει συναίνεση και συμμετοχή στην πράξη και όχι παρεμπόδιση και αντίσταση. Ο Βιαστής ξέρει ότι βιάζει τη στιγμή που το κάνει και το έχει προαποφασίσει.Null έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 00:04Όχι πάντα. Τις περισσότερες όμως φορές είναι. Σχεδόν όλες οι κοπέλες στο εν λόγο επάγγελμα εξαναγκάζονται στην πορνεία. Κάθε φορα που πας σε οικο ανοχης το παιζεις κορωνα γράμματα. Ακόμα και αν δεν βιάσεις είσαι εν δυνάμει βιαστής. Σήμερα έτυχε να εκδίδεται η άλλη με την θέληση της, η κοπέλα αύριο όμως;
Ναι βέβαια.
Και επίσης το εννοούν ότι δεν είσαι όπως οι άλλοι πελάτες.
Αυτό πάλι από ποια ταινία είναι;.foscilis έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 01:03Χαοτικός έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 00:09Ποτέ δεν είναι. Υπάρχει συναίνεση και συμμετοχή στην πράξη και όχι παρεμπόδιση και αντίσταση. Ο Βιαστής ξέρει ότι βιάζει τη στιγμή που το κάνει και το έχει προαποφασίσει.Null έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 00:04
Όχι πάντα. Τις περισσότερες όμως φορές είναι. Σχεδόν όλες οι κοπέλες στο εν λόγο επάγγελμα εξαναγκάζονται στην πορνεία. Κάθε φορα που πας σε οικο ανοχης το παιζεις κορωνα γράμματα. Ακόμα και αν δεν βιάσεις είσαι εν δυνάμει βιαστής. Σήμερα έτυχε να εκδίδεται η άλλη με την θέληση της, η κοπέλα αύριο όμως;
Ναι βέβαια.
Και επίσης το εννοούν ότι δεν είσαι όπως οι άλλοι πελάτες.
Ρε είστε ολόκληροι μαντράχαλοι. Με τέτοια αβίαστη σιγουριά για τα δεδομένα τους μιλούν τα παιδιάκια. Μου κάτσε μια εικόνα, για ένα θέμα που δεν ξέρω, και είναι έτσι! Τέλος!