Αν το κάνει σκόπιμα για εύκολα χρήματα είναι χειρότερος άνθρωπος από το ραμολί. Αλλά οι κοπέλες που είναι με άντρες τέτοιου είδους σε επαρχίες κτλ είναι από κωλόμπαρα βγαλμένες, που για να τη βρει το ραμολί ή ο αγρότης στο κωλόμπαρο κάποιος την έφερε από Βουλγαρία, Ουκρανία κτλΕρμής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:57Δεν ειναι φετιχ. Απλά οι άνθρωποι που είναι καλοδιατηρημένοι σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία.
Όσο για τους 60-70 που με τα λεφτά τους πηδάνε και το παίζουν κάποιοι είναι το ίδιο γελοίοι με αυτές που το κάνουν συνειδητά για την περιουσία ή τα λεφτά. Και όχι το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι θύματα τραφικινγκ
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
κάτι που γίνεται από 2 ανθρώπους τουλάχιστον κι έχει σαν αποτέλεσμα τεράστια ποσοστά ευεξίας.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αυτό. Καλό είναι να ζεις και αν απολαμβάνεις την ηλικία σου. Βέβαια είμαι "μικρή" ακόμα. Δε ξέρω στα 50 μου τι φρίκη θα φάω.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:02έχω σταθεί πάντως δίπλα σε γυναίκα που φαινόταν γύρω στα 30 στο πρόσωπο αλλά απ' τα χέρια κατάλαβα πως πρέπει να ήταν γύρω στα 60. στη αρχή σκέφτηκα wow! it's doable! μετά όμως σκέφτηκα πως το να επενδύεις τόσο πολύ κόπο και χρόνο και χρήμα για να γίνεις κάτι που δεν θα είσαι ποτέ ξανά, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
δεν ειναι καθολου ετσιΟρέστης 35 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 07:26
Αυτα τα καθικια καταστρεψαν και χρεωκοπησαν την Ελλαδα και εστειλαν το λογαριασμο σε μενα και τις νεοτερες γενιες.
αυτες οι γεμτες ηττοπαθεια σκεψεις μας εφεραν σε αυτο το χαλι
δες εδω
ταγματασφαλιτης έγραψε: ↑18 Ιούλ 2018, 23:17
απο το 30αντα και μετα ειναι η boomwes
ε πριν απ το 50 ο κοσμος ηταν ερειπειο και τον εχτισαν τα αλανια οι boomers
ως μιλενιαλς ας παψουμε να κλαψομουνιαζουμε και ας δημιουργησουμε
Δλδ δεν έχεις ακούσει περιστατικά που πήγε μια γυναίκα να προσέχει τον μπάρμπα και αντι αυτού τον παντρεύτηκε; Ή μήπως θεωρείς οτι και η ίδια δε το ήθελε αυτό; Πολλά τα περιστατικά.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:11Αν το κάνει σκόπιμα για εύκολα χρήματα είναι χειρότερος άνθρωπος από το ραμολί. Αλλά οι κοπέλες που είναι με άντρες τέτοιου είδους σε επαρχίες κτλ είναι από κωλόμπαρα βγαλμένες, που για να τη βρει το ραμολί ή ο αγρότης στο κωλόμπαρο κάποιος την έφερε από Βουλγαρία, Ουκρανία κτλΕρμής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:57Δεν ειναι φετιχ. Απλά οι άνθρωποι που είναι καλοδιατηρημένοι σε λίγο μεγαλύτερη ηλικία, έχουν μια ιδιαίτερη γοητεία.
Όσο για τους 60-70 που με τα λεφτά τους πηδάνε και το παίζουν κάποιοι είναι το ίδιο γελοίοι με αυτές που το κάνουν συνειδητά για την περιουσία ή τα λεφτά. Και όχι το συντριπτικά μεγαλύτερο ποσοστό δεν είναι θύματα τραφικινγκ
Δε σου λέω οτι δεν υπάρχει τραφικινγκ, αλλά είναι πολύ μικρότερο το ποσοστό απο αυτό που νομίζεις σε αυτές που παντρεύτηκαν ή έχουν σχέση με μπαρμπάδια για το χρήμα. Δράση - Αντίδραση είναι, αν δεν υπάρχει αυτός που το δίνει, δεν υπάρχει και αυτός που δίνει.
Συνήθως τα θύματα τράφικινγκ το σκάνε με την πρώτη ευκαιρία ακόμη και αν ο μπαρμπα Τάκης τους δώσει εκατομμύρια, δεν ειναι τα χρήματα που έχουν ανάγκη αλλά η ηρεμία και η στοργή.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
γιατί να φας φρίκη στα 50; φάτηνα στα 35, να σου πω εγώ.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:15Αυτό. Καλό είναι να ζεις και αν απολαμβάνεις την ηλικία σου. Βέβαια είμαι "μικρή" ακόμα. Δε ξέρω στα 50 μου τι φρίκη θα φάω.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:02έχω σταθεί πάντως δίπλα σε γυναίκα που φαινόταν γύρω στα 30 στο πρόσωπο αλλά απ' τα χέρια κατάλαβα πως πρέπει να ήταν γύρω στα 60. στη αρχή σκέφτηκα wow! it's doable! μετά όμως σκέφτηκα πως το να επενδύεις τόσο πολύ κόπο και χρόνο και χρήμα για να γίνεις κάτι που δεν θα είσαι ποτέ ξανά, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
ένας μόνο τρόπος υπάρχει να μην μεγαλώσεις, αυτοκτονία.
Ααα, κατάλαβα, είναι αυτό που κάνω με τη γυναίκα μου, που εκείνης της αρέσει πάνω κάτω αλλά εγώ προτιμώ να το κάνω με οριζόντιες κινήσεις:Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:14κάτι που γίνεται από 2 ανθρώπους τουλάχιστον κι έχει σαν αποτέλεσμα τεράστια ποσοστά ευεξίας.
Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:18γιατί να φας φρίκη στα 50; φάτηνα στα 35, να σου πω εγώ.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:15Αυτό. Καλό είναι να ζεις και αν απολαμβάνεις την ηλικία σου. Βέβαια είμαι "μικρή" ακόμα. Δε ξέρω στα 50 μου τι φρίκη θα φάω.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:02έχω σταθεί πάντως δίπλα σε γυναίκα που φαινόταν γύρω στα 30 στο πρόσωπο αλλά απ' τα χέρια κατάλαβα πως πρέπει να ήταν γύρω στα 60. στη αρχή σκέφτηκα wow! it's doable! μετά όμως σκέφτηκα πως το να επενδύεις τόσο πολύ κόπο και χρόνο και χρήμα για να γίνεις κάτι που δεν θα είσαι ποτέ ξανά, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
35 έγινα προχθες γιατί να φάω φρίκη;

Εννοείται και έχω ακούσει τέρατα. Γι' αυτό σου είπα ότι σε αυτές τις περιπτώσεις που η γυναίκα πάει για το εύκολο χρήμα είναι χειρότερη απ' αυτόν που χρησιμοποιεί το πορτοφόλι του για να πηδήξει. Αλλά σου ξαναλέω οι περισσότερες γυναίκες που είναι κάνουν αυτή τη δουλειά τις βρίσκουν μέσα από κωλόμπαρα που σημαίνει δεν την έχει μόνο ο μπαρμπα Τάκης την έχει και ο μπαρμπα Γιάννης και ο μπαρμπα Μήτρος και οι νταβατζήδες τα μαζεύουν απ΄ όλους άμεσα ή έμμεσα. Πιστεύω να έχεις ακούσει και εσύ παρόμοια περιστατικά.Ερμής έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 09:57
Δλδ δεν έχεις ακούσει περιστατικά που πήγε μια γυναίκα να προσέχει τον μπάρμπα και αντι αυτού τον παντρεύτηκε; Ή μήπως θεωρείς οτι και η ίδια δε το ήθελε αυτό; Πολλά τα περιστατικά.
Δε σου λέω οτι δεν υπάρχει τραφικινγκ, αλλά είναι πολύ μικρότερο το ποσοστό απο αυτό που νομίζεις σε αυτές που παντρεύτηκαν ή έχουν σχέση με μπαρμπάδια για το χρήμα. Δράση - Αντίδραση είναι, αν δεν υπάρχει αυτός που το δίνει, δεν υπάρχει και αυτός που δίνει.
Συνήθως τα θύματα τράφικινγκ το σκάνε με την πρώτη ευκαιρία ακόμη και αν ο μπαρμπα Τάκης τους δώσει εκατομμύρια, δεν ειναι τα χρήματα που έχουν ανάγκη αλλά η ηρεμία και η στοργή.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 19 Ιούλ 2018, 10:29, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
όχι είναι αυτή η μεγάλη καύλα που λες πως αν δεν πηδήχτω ή δεν πηδήξω θα με κάψει υπερκαινοφανής. και με το που τελειώνει λες, πάμε έναν γύρο ακόμη για εμπέδωση.Nameless Ghoul έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:22Ααα, κατάλαβα, είναι αυτό που κάνω με τη γυναίκα μου, που εκείνης της αρέσει πάνω κάτω αλλά εγώ προτιμώ να το κάνω με οριζόντιες κινήσεις:Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:14κάτι που γίνεται από 2 ανθρώπους τουλάχιστον κι έχει σαν αποτέλεσμα τεράστια ποσοστά ευεξίας.
Σοφο.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:18γιατί να φας φρίκη στα 50; φάτηνα στα 35, να σου πω εγώ.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:15Αυτό. Καλό είναι να ζεις και αν απολαμβάνεις την ηλικία σου. Βέβαια είμαι "μικρή" ακόμα. Δε ξέρω στα 50 μου τι φρίκη θα φάω.Gherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:02έχω σταθεί πάντως δίπλα σε γυναίκα που φαινόταν γύρω στα 30 στο πρόσωπο αλλά απ' τα χέρια κατάλαβα πως πρέπει να ήταν γύρω στα 60. στη αρχή σκέφτηκα wow! it's doable! μετά όμως σκέφτηκα πως το να επενδύεις τόσο πολύ κόπο και χρόνο και χρήμα για να γίνεις κάτι που δεν θα είσαι ποτέ ξανά, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.
Ελάχιστα, αυτές που είναι πραγματικά θύματα το σκάνε με το που ξεφύγουν απο τον νταβα, δε κάθονται να υπομένουν τον κάθε γέρο.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια

χρόνια σου πολλά, πολύχρονη και να τα κατοστίσεις!
αυτές ή αυτοί που τρώνε τη φρίκη δεν περιμένουν να φτάσουν τα 50.
Σπάνια να ξεφύγεις από τον νταβά. Και σκέψου όταν είσαι μια νέα κοπέλα ερχόμενη από μια ξένη χώρα και σου έχουν τάξει να σου βρουν δουλειά για να στέλνεις πίσω στη μάνα σου που δεν έχει να φάει χρήματα. Και σε πετάνε σε μια αποθήκη και αρχίζουν τους βιασμούς, το ξύλο και τα ναρκωτικά και στη συνέχεια το πασάρισμα στους μπαρμπάδες)(που τους βλέπετε και μάγκες) πιστεύεις ότι θα ξεφύγει μια κοπέλα από αυτό;μα είναι κατεστραμμένη ψυχικά και πιθανόν και νοητικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σ' ευχαριστώGherschaagk έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:30
χρόνια σου πολλά, πολύχρονη και να τα κατοστίσεις!
αυτές ή αυτοί που τρώνε τη φρίκη δεν περιμένουν να φτάσουν τα 50.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μια κοπέλα που την μεταχειρίζονται έτσι όπως λες(και υφίσταται φυσικά) δε την αφήνουν να ξεφύγει ποτέ απο την πορνεία και να παντρευτεί-συζήσει με τον τάδε (εμετικό κατ'εμε) μπάρμπα. Και ο λόγοι απλοί.
Χρονια πολλά Δανάη! τωρα το είδα.
Χρονια πολλά Δανάη! τωρα το είδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 1600 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
04 Απρ 2025, 14:38
-
-
Νέα δημοσίευση Influencer απέρριψε 5.000 άνδρες
από zteo » 25 Ιουν 2024, 17:30 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 21 Απαντήσεις
- 1276 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sharp
27 Ιουν 2024, 13:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποια χωρα εχει τους πιο ομορφους ανδρες;
από Portia » 29 Μάιος 2024, 13:53 » σε Κοινωνικά θέματα - 104 Απαντήσεις
- 2637 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon