Στίχοι για καμάκι
Στίχοι για καμάκι
Περνά μια άγνωστη και θέλουμε να τραβήξουμε την προσοχή της και να κάνουμε όσο πιο καλή εντύπωση γίνεται. Έρχεται η φίλη μας η ποίηση. Για πείτε...
Re: Στίχοι για καμάκι
Αν την βλέπουμε να περνάει νύχτα:
Από το "Πειρασμός" του Διονύσιου ΣολωμούΝύχτα γιομάτη θάματα, νύχτα σπαρμένη μάγια
Στο πυκνό σου το μαλλί
Κάθεται ψείρα και λαλεί
Κάθεται ψείρα και λαλεί
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Κοπελιά έχεις ινστα;
Το στίχι το έχει γράψει ο Ελύτης και το θυμάμαι από τον μεγάλο ερωτικό του Χατζιδάκι. Στο ίντερνετ καταχωρείται ως στίχος του ποιήματος "με την πρώτη σταγόνα της βροχής" του Ελύτη, αλλά εγώ νομίζω πως το τραγούδι αυτό δεν είναι στηριγμένο σε συγκεκριμένο ποίημα του Ελύτη, αλλά σε συλλογή στίχων του από διάφορα ποιήματα και δεν θυμάμαι από πού ήταν ο συγκεκριμένος. Όποιος θυμάται, ας βοηθήσει.Πριν απ' τα μάτια μου ήσουν φως, πριν απ' τον έρωτα έρωτας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Βλήμα την 09 Δεκ 2020, 12:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καβάφης είναι αυτό;
Κάνε μια προσπάθεια να γράψεις μόνος σου και βάλε εδώ να δούμε αν μπορείς να το στείλεις ή όχι.
"ποτε δεν θα πειράξω τα ζώα τα καημένα,μην ταχα σαν και μένα κι εκείνα δεν πονούν?" 100% επιτυχία
- Dwarven Blacksmith
"Μπάρμπας στο πεζοδρόμιο, κάθεται και χαζεύει. Περνά μουνί και το ερωτεί, ψωλή μήπως γυρεύει"

Πριν προχωρήσεις στο πάσγουορντ γραφ πρέπει να βάλεις γιούσερνέημ, και πριν από αυτό πρέπει να εμφανιστεί η λόγκιν σκρην, δηλαδή να γίνει το χαντσέηκ και το κουέρη φεμινίστρια να είναι φολς.
Αυτό που πας να κάνεις εσύ λέγεται ΒΙΑΣΜΟΣ, Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΎ ΝΑΔΑΗ.
Αυτό που πας να κάνεις εσύ λέγεται ΒΙΑΣΜΟΣ, Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΎ ΝΑΔΑΗ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Μα δεν θα μιλήσεις με στίχους αν έχεις πιάσει ήδη συζήτηση. Μιλάω για περιπτώσεις που πρώτα ακούν την φωνή και μετά βλέπουν μούρη. Αν μου γράψει έστω και μία γυναίκα (κι όχι άνδρας που τις υπερασπίζεται) ότι θα αισθανόταν παρενόχληση από το να ακούσουν στο άκυρο από έναν άνδρα αυτούς τους στίχους θα αναφέρω το νήμα μου ως νήμα που προτρέπει σε κακοποιητικές συμπεριφορές.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
"Λευκό μπαστούνι ο φαλός μου, χτυπάει την πόρτα του αναπόφευκτου"
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 12:43"Μπάρμπας στο πεζοδρόμιο, κάθεται και χαζεύει. Περνά μουνί και το ερωτεί, ψωλή μήπως γυρεύει"

Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.