Εναλλακτικά
Στίχοι για καμάκι
Re: Στίχοι για καμάκι
"Τα μάτια σου με καίν(ε) ,γιατί 'σαι μανεκέν(ε)"
Εναλλακτικά
Εναλλακτικά
SpoilerShow
" του μουνιού σου τα γλωσσίδια , μου 'δωσαν κλωτσιά στ' αρχίδια"
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν ποτέ τέτοια στιχάκια σε καμάκι έφεραν έστω ένα μικρό αποτέλεσμα.
Προσπαθώ να χτίσω στο μυαλό μου την φάση, καταλήγω ότι αν έλεγα σε άγνωστη "του μουνιού σου τα γλωσσίδια..." θα την έτρεπα σε άτακτη φυγή και κλίσεις σε αστυνομίες περιπολικά και γνωστούς για βοήθεια sos .
Προσπαθώ να χτίσω στο μυαλό μου την φάση, καταλήγω ότι αν έλεγα σε άγνωστη "του μουνιού σου τα γλωσσίδια..." θα την έτρεπα σε άτακτη φυγή και κλίσεις σε αστυνομίες περιπολικά και γνωστούς για βοήθεια sos .
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Η καμιά μπατσα. Κατά λάθος.Esperos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 18:49Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν ποτέ τέτοια στιχάκια σε καμάκι έφεραν έστω ένα μικρό αποτέλεσμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό φίλε ήταν χαραγμένο σε σκοπιά στη Δεκέλεια ( Τατόϊ) εν έτει 1993 , αγνώστου σμηνίτη γραφέως . Για κάποιον ανεξήγητο λόγο ,μου έχει εντυπωθείEsperos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 18:49Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν ποτέ τέτοια στιχάκια σε καμάκι έφεραν έστω ένα μικρό αποτέλεσμα.

- John Brown Gun Club
αμα εχεις παρει κανα τηλεφωνακι, μπορεις να παιξεις με ποιηση στα μηνυματα, αν και οχι με τις παραπανω μαλακιες.Esperos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 18:49Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν ποτέ τέτοια στιχάκια σε καμάκι έφεραν έστω ένα μικρό αποτέλεσμα.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Αυτό είναι και ρεμπέτικος στίχος που το έλεγε ο Αγάθωνας αν δεν κάνω λάθοςΣτύγιος έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 19:57Αυτό φίλε ήταν χαραγμένο σε σκοπιά στη Δεκέλεια ( Τατόϊ) εν έτει 1993 , αγνώστου σμηνίτη γραφέως . Για κάποιον ανεξήγητο λόγο ,μου έχει εντυπωθείEsperos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 18:49Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν ποτέ τέτοια στιχάκια σε καμάκι έφεραν έστω ένα μικρό αποτέλεσμα.
Προσπαθώ να χτίσω στο μυαλό μου την φάση, καταλήγω ότι αν έλεγα σε άγνωστη "του μουνιού σου τα γλωσσίδια..." θα την έτρεπα σε άτακτη φυγή και κλίσεις σε αστυνομίες περιπολικά και γνωστούς για βοήθεια sos ..
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
ΌντωςEsperos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 20:00Αυτό είναι και ρεμπέτικος στίχος που το έλεγε ο Αγάθωνας αν δεν κάνω λάθοςΣτύγιος έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 19:57Αυτό φίλε ήταν χαραγμένο σε σκοπιά στη Δεκέλεια ( Τατόϊ) εν έτει 1993 , αγνώστου σμηνίτη γραφέως . Για κάποιον ανεξήγητο λόγο ,μου έχει εντυπωθείEsperos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 18:49Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν ποτέ τέτοια στιχάκια σε καμάκι έφεραν έστω ένα μικρό αποτέλεσμα.
Προσπαθώ να χτίσω στο μυαλό μου την φάση, καταλήγω ότι αν έλεγα σε άγνωστη "του μουνιού σου τα γλωσσίδια..." θα την έτρεπα σε άτακτη φυγή και κλίσεις σε αστυνομίες περιπολικά και γνωστούς για βοήθεια sos ..

Αυτό ακριβώς.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 20:00αμα εχεις παρει κανα τηλεφωνακι, μπορεις να παιξεις με ποιηση στα μηνυματα, αν και οχι με τις παραπανω μαλακιες.Esperos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 18:49Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν ποτέ τέτοια στιχάκια σε καμάκι έφεραν έστω ένα μικρό αποτέλεσμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σ' εσένα πόνταρα απ' την αρχήΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 16:50Το τραγούδι είναι από το ποίημα «Ελένη» από τους ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣΒλήμα έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 12:30Το στίχι το έχει γράψει ο Ελύτης και το θυμάμαι από τον μεγάλο ερωτικό του Χατζιδάκι. Στο ίντερνετ καταχωρείται ως στίχος του ποιήματος "με την πρώτη σταγόνα της βροχής" του Ελύτη, αλλά εγώ νομίζω πως το τραγούδι αυτό δεν είναι στηριγμένο σε συγκεκριμένο ποίημα του Ελύτη, αλλά σε συλλογή στίχων του από διάφορα ποιήματα και δεν θυμάμαι από πού ήταν ο συγκεκριμένος. Όποιος θυμάται, ας βοηθήσει.Πριν απ' τα μάτια μου ήσουν φως, πριν απ' τον έρωτα έρωτας
https://www.greek-language.gr/digitalRe ... ext_id=153
αλλά το ρεφρέν («Πριν απ' τα μάτια μου ήσουν φως/Πριν απ' τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί/Γυναίκα»), πάλι από τους ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥΣ αλλά από άλλο ποίημα (III, Επίγραμμα)

Naida έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 20:09Αυτό ακριβώς.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 20:00αμα εχεις παρει κανα τηλεφωνακι, μπορεις να παιξεις με ποιηση στα μηνυματα, αν και οχι με τις παραπανω μαλακιες.Esperos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 18:49Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν ποτέ τέτοια στιχάκια σε καμάκι έφεραν έστω ένα μικρό αποτέλεσμα.

- John Brown Gun Club
οι στιχοι ομως οι μαγικοιNaida έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 20:09Αυτό ακριβώς.John Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 20:00αμα εχεις παρει κανα τηλεφωνακι, μπορεις να παιξεις με ποιηση στα μηνυματα, αν και οχι με τις παραπανω μαλακιες.Esperos έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 18:49Είμαι πολύ περίεργος να μάθω αν ποτέ τέτοια στιχάκια σε καμάκι έφεραν έστω ένα μικρό αποτέλεσμα.
θα παραμεινουν μυστικοι
σ αυτο το φορουμ δεν θα γραφτουν
μονον σ' Εκεινη θα αφιερωθουν.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
ΑυτόJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 20:45
οι στιχοι ομως οι μαγικοι
θα παραμεινουν μυστικοι
σ αυτο το φορουμ δεν θα γραφτουν
μονον σ' Εκεινη θα αφιερωθουν.

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Καλέ γλυκιά μου κοπελιά, για πες μου έχεις ινστα;
Να βάλεις και εμενανε στων φίλων σου τη λίστα;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι