O ευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης στο Πεδίον του Άρεως
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: O ευτελισμός της ανθρώπινης ύπαρξης στο Πεδίον του Άρεως
...Ο Καλαϊτζής αυτός είναι ο παλιός κομιξάς;
Πείτε μου κάποιος ότι είναι, δε θέλω να ξαναπιάσει πινέλο.
Πείτε μου κάποιος ότι είναι, δε θέλω να ξαναπιάσει πινέλο.
Καλαντζής λέει όχι Καλαϊτζής
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
δεν μου εχει τυχει ποτε ή εχω δει εστω κατι τέτοιο σ αυτη την περιοχή,και εχω βρεθει και 2 φορες σχετικά προσφατα εκει κοντα στον ησαπ. Και ηταν και μετά τις 12 το βραδυ. Καλα οκ,σιγουρα παντου υπαρχουν πρεζάκια.
Το αφήνω στην κρίση σου.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 11:23Τι ιδιαίτερες δομές θέλει ένας άνθρωπος ναρκομανής με aids για παροχ'η ιατρικής βοήθειας;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:40Μα δεν έγραψα ότι δεν μπορούν να πάρουν τον ασθενή οι εκαβίτες αν τους καλέσουν. Πολλές φορές μεταφέρουν ημιαναίσθητους ναρκομανείς σε νοσοκομεία. Το θέμα είναι ότι πολλές φορές έρχονται σε αντιπαράθεση με τους υπόλοιπους, όπως περιγράφεται στην αρχική δημοσίευση (που μπορεί να είναι αληθής, μπορεί και όχι αλλά σε κάθε περίπτωση, το σκηνικό υπάρχει). Και από τη στιγμή, που σε κάποιες περιοχές, δεν παίζουν μόνον ναρκωτικά αλλά και πορνεία, είναι απολύτως φυσικό για όσους συχνάζουν στο χώρο, να μη θέλουν έρευνες και αστυνόμευση της περιοχής και να αντιδρούν βίαια σε όποιον κρατικό φορέα επεμβαίνει.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 10:01
Και που το ξέρουν οι εκαβίτες αν είναι έτσι από τα ναρκωτικά ή αν έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι ή έπαθε εγκεφαλικό και είναι σε αυτή τη κατάσταση μη μπορώντας να δώσει συγκατάθεση;
Δηλαδή αν έβλεπαν έναν ηλικιωμένο ημιαναίσθητο μη μπορώντας να δώσει συγκατάθεση θα τον άφηναν στο δρόμο;
Από την άλλη, το θέμα είναι φαύλος κύκλος. Γιατί ακόμη και να έπαιρναν την κοπελιά, να την πήγαιναν σε κάποιο εφημερεύον νοσοκομείο, το θέμα δεν θα είχε ευτυχή κατάληξη. Θυμίζω τη βλακεία που είχε κάνει ο Λοβέρδος με τη δημοσίευση των φωτογραφιών κάποιων γυναικών με aids. Από τη στιγμή λοιπόν, που δεν υπάρχουν συγκεκριμένες δομές για τη νοσηλεία και θεραπεία αυτών των ανθρώπων και το ΕΣΥ γενικώς δεν περνάει και την καλύτερη περίοδο του, το να τους "αδειάζεις" απλώς σε ένα νοσοκομείο και να απαιτείς από γιατρούς και προσωπικό να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, είναι επίσης υποκριτικό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ο Γιάννης Καλαϊτζής έχει πεθάνει 2 μιση χρόνια τώρα
Έχεις κάποια γνώση πάνω στο θέμα να βοηθήσεις τον προβληματισμό μου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Λογικά θα υπέγραψε την επιστολή για τις πρέσπες
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Ο Καλαϊτζής ήταν έξυπνος άνθρωπος. Νομίζω ότι είχε αποφύγει αυτό το αριστερό καραγκιοζλίκι των Υπογραφών με Κύρος
Έχω κάποια γνώση από θέματα νοσηλείας συγγενικών προσώπων όπως και οι περισσότεροι υποθέτω. Και πάντα υπάρχουν κάποια στάδια που έπονται της μεταφοράς ενός ασθενή στο νοσοκομείο. Εξέταση από τον ειδικό γιατρό και απόφαση για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρηση ή εισαγωγή ή μεταφορά σε άλλη δομή. Στην περίπτωση εισαγωγής, θα πρέπει να μεταφερθεί στην εντατική ή σε κανονικό δωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος, άδεια κρεββάτια, συγκεκριμένα φάρμακα, εξειδικευμένο προσωπικό για την παρακολούθηση και περιποίηση του κλπ είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση. Με λίγα λόγια, κάνε μια απλή προσομοίωση ενός οικονομικά αδύνατου που παθαίνει το οτιδήποτε και χρειάζεται νοσοκομειακή στήριξη χωρίς τη συνοδεία συγγενών και βάλε στο όλο σκηνικό και τις πιθανές αντιδράσεις των συγγενών άλλων ασθενών, όταν δουν στο διπλανό κρεββάτι έναν ή μία ναρκομανή με aids.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπάρχει και ο Δημήτρης Καλαϊτζής. Κομιξάς και όχι γελοιογράφος.Beria έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 14:09Ο Καλαϊτζής ήταν έξυπνος άνθρωπος. Νομίζω ότι είχε αποφύγει αυτό το αριστερό καραγκιοζλίκι των Υπογραφών με Κύρος
Μιλάω για 20 χρόνια πριν, δεν ξέρω τι παίζει σήμερα στο συγκεκριμένο πεδίο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δε μας ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις των υπόλοιπων ασθενών και των συγγενών τους εφόσον δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους. Αν έχουν πρόβλημα ας πάνε σε ιδιωτικό. Δεν είναι αυτή η δουλειά του νοσοκομείου και του συστήματος υγείας. Νόμιζα ότι εννοείς ότι χρειάζεται κάτι ειδικό σε σχέση με την φαρμακευτική αγωγή ή την ιατρική παρακολούθηση αυτών των ασθενών.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 14:10Έχω κάποια γνώση από θέματα νοσηλείας συγγενικών προσώπων όπως και οι περισσότεροι υποθέτω. Και πάντα υπάρχουν κάποια στάδια που έπονται της μεταφοράς ενός ασθενή στο νοσοκομείο. Εξέταση από τον ειδικό γιατρό και απόφαση για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρηση ή εισαγωγή ή μεταφορά σε άλλη δομή. Στην περίπτωση εισαγωγής, θα πρέπει να μεταφερθεί στην εντατική ή σε κανονικό δωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος, άδεια κρεββάτια, συγκεκριμένα φάρμακα, εξειδικευμένο προσωπικό για την παρακολούθηση και περιποίηση του κλπ είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση. Με λίγα λόγια, κάνε μια απλή προσομοίωση ενός οικονομικά αδύνατου που παθαίνει το οτιδήποτε και χρειάζεται νοσοκομειακή στήριξη χωρίς τη συνοδεία συγγενών και βάλε στο όλο σκηνικό και τις πιθανές αντιδράσεις των συγγενών άλλων ασθενών, όταν δουν στο διπλανό κρεββάτι έναν ή μία ναρκομανή με aids.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Σα το σκυλι ψοφας αν δεν πιεσει καποιος τους γιατρους.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 14:10Έχω κάποια γνώση από θέματα νοσηλείας συγγενικών προσώπων όπως και οι περισσότεροι υποθέτω. Και πάντα υπάρχουν κάποια στάδια που έπονται της μεταφοράς ενός ασθενή στο νοσοκομείο. Εξέταση από τον ειδικό γιατρό και απόφαση για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρηση ή εισαγωγή ή μεταφορά σε άλλη δομή. Στην περίπτωση εισαγωγής, θα πρέπει να μεταφερθεί στην εντατική ή σε κανονικό δωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος, άδεια κρεββάτια, συγκεκριμένα φάρμακα, εξειδικευμένο προσωπικό για την παρακολούθηση και περιποίηση του κλπ είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση. Με λίγα λόγια, κάνε μια απλή προσομοίωση ενός οικονομικά αδύνατου που παθαίνει το οτιδήποτε και χρειάζεται νοσοκομειακή στήριξη χωρίς τη συνοδεία συγγενών και βάλε στο όλο σκηνικό και τις πιθανές αντιδράσεις των συγγενών άλλων ασθενών, όταν δουν στο διπλανό κρεββάτι έναν ή μία ναρκομανή με aids.
Δεν τον ξέρω τον Δημήτρη
Ο Γιάννης πάντως ήταν και κομιξάς (εξαιρετικός) και γελοιογράφος

Μα το θέμα δεν είναι τι ενδιαφέρει εσένα αλλά το τι γίνεται.Naida έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 14:15Δε μας ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις των υπόλοιπων ασθενών και των συγγενών τους εφόσον δεν υπάρχει κίνδυνος για την υγεία τους. Αν έχουν πρόβλημα ας πάνε σε ιδιωτικό. Δεν είναι αυτή η δουλειά του νοσοκομείου και του συστήματος υγείας. Νόμιζα ότι εννοείς ότι χρειάζεται κάτι ειδικό σε σχέση με την φαρμακευτική αγωγή ή την ιατρική παρακολούθηση αυτών των ασθενών.ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 14:10Έχω κάποια γνώση από θέματα νοσηλείας συγγενικών προσώπων όπως και οι περισσότεροι υποθέτω. Και πάντα υπάρχουν κάποια στάδια που έπονται της μεταφοράς ενός ασθενή στο νοσοκομείο. Εξέταση από τον ειδικό γιατρό και απόφαση για παροχή πρώτων βοηθειών και αποχώρηση ή εισαγωγή ή μεταφορά σε άλλη δομή. Στην περίπτωση εισαγωγής, θα πρέπει να μεταφερθεί στην εντατική ή σε κανονικό δωμάτιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να υπάρχει ο κατάλληλος χώρος, άδεια κρεββάτια, συγκεκριμένα φάρμακα, εξειδικευμένο προσωπικό για την παρακολούθηση και περιποίηση του κλπ είτε στη μία είτε στην άλλη περίπτωση. Με λίγα λόγια, κάνε μια απλή προσομοίωση ενός οικονομικά αδύνατου που παθαίνει το οτιδήποτε και χρειάζεται νοσοκομειακή στήριξη χωρίς τη συνοδεία συγγενών και βάλε στο όλο σκηνικό και τις πιθανές αντιδράσεις των συγγενών άλλων ασθενών, όταν δουν στο διπλανό κρεββάτι έναν ή μία ναρκομανή με aids.
Τα ευχολόγια είναι άλλη φάση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση 50. Επιχειρήματα υπέρ της Θεϊκής ύπαρξης
από tanipteros » 11 Ιούλ 2024, 23:21 » σε Θρησκειολογία - 15 Απαντήσεις
- 787 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Άθεος
18 Ιούλ 2024, 12:51
-
-
-
Νέα δημοσίευση Θεωρεία ύπαρξης σύμπαντος πριν το big bang
από Ίακχος » 12 Ιαν 2025, 11:13 » σε Θετικές Επιστήμες - 18 Απαντήσεις
- 896 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
28 Ιαν 2025, 07:32
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος είναι ο λόγος ύπαρξης του Πχώρουμ;
από Έκτωρ Φοίνιξ » 16 Φεβ 2025, 23:43 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 13 Απαντήσεις
- 410 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
19 Φεβ 2025, 05:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση Σύγκριση των Βουδικών πεδίων ύπαρξης με την κοσμολογία του Πρόκλου
από tanipteros » 13 Μάιος 2025, 04:40 » σε Θρησκειολογία - 0 Απαντήσεις
- 86 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
13 Μάιος 2025, 04:40
-