Apple, wtf?

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Re: Apple, wtf?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 04 Δεκ 2020, 17:57

bedouin024 έγραψε:
04 Δεκ 2020, 11:01
2 φορές πιο γρήγορα από το hardware της Microsoft. Τα Windows. Υπάρχει κάτι άλλο να πούμε; Το μόνο που δεν κάνει ο Μ1 είναι να ψήνει καφέ. Για αυτό είναι καλοί οι βραστήρες της Ιντελ.
Μπορείς να πεις αυτό που γράφει και στο άρθρο, ότι συγκρίνουν το mac mini με το tablet της MSFT και ότι, πάλι όπως γράφει το άρθρο, όταν συνέκριναν τα μήλα με τα μήλα, i.e το tablet με το air, προφανώς και το δεν ήταν καμία φορά πιο γρήγορο.

Αλλά εντάξει, fine print, συνέχισε.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
bedouin024
Phorum.gr user: beduin024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bedouin024 » 04 Δεκ 2020, 18:48

klg έγραψε:
04 Δεκ 2020, 17:57
bedouin024 έγραψε:
2 φορές πιο γρήγορα από το hardware της Microsoft. Τα Windows. Υπάρχει κάτι άλλο να πούμε; Το μόνο που δεν κάνει ο Μ1 είναι να ψήνει καφέ. Για αυτό είναι καλοί οι βραστήρες της Ιντελ.
Μπορείς να πεις αυτό που γράφει και στο άρθρο, ότι συγκρίνουν το mac mini με το tablet της MSFT και ότι, πάλι όπως γράφει το άρθρο, όταν συνέκριναν τα μήλα με τα μήλα, i.e το tablet με το air, προφανώς και το δεν ήταν καμία φορά πιο γρήγορο.

Το άρθρο γράφει:

Impressively, the Martin’s M1 Mac mini benchmarked much higher than Microsoft’s Surface Pro X…almost doubling the single-core score, and coming in almost 2,000 higher in the multi-core score. Sure it’s not a desktop like the Mac mini, but you can get about the same performance from the $999 M1 MacBook Air, a closer competitor to the $999 Surface Pro X.

Και μιλάμε για Windows σε σύγκριση με hardware της MS, σε virtualization. Εσύ μάλλον περιμένεις το Προ για να εντυπωσιασθείς.

Άβαταρ μέλους
bedouin024
Phorum.gr user: beduin024

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bedouin024 » 04 Δεκ 2020, 18:51

Ασέβαστος έγραψε:
04 Δεκ 2020, 13:26

αυτο που εγινε. :lol:
δειγμα τυπικου πελατακιου μηλεμπορων. :003:
Κακοί μηλέμποροι, δεν μας αφήνουν να κατεβάσουμε τις από το πλέιστορ :011:

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 04 Δεκ 2020, 19:59

bedouin024 έγραψε:
04 Δεκ 2020, 18:48
klg έγραψε:
bedouin024 έγραψε:

Το άρθρο γράφει:

Impressively, the Martin’s M1 Mac mini benchmarked much higher than Microsoft’s Surface Pro X…almost doubling the single-core score, and coming in almost 2,000 higher in the multi-core score. Sure it’s not a desktop like the Mac mini, but you can get about the same performance from the $999 M1 MacBook Air, a closer competitor to the $999 Surface Pro X.

Και μιλάμε για Windows σε σύγκριση με hardware της MS, σε virtualization. Εσύ μάλλον περιμένεις το Προ για να εντυπωσιασθείς.
Ναι ρε Βεδουίνε το θέμα είναι ότι συγκρίνουμε ένα workstation με ένα tablet. Και μένα το workstation που έχω στο γραφείο τρέχει τα apps στο Anbox δύο φορές πιο γρήγορα άνετα από το current Nexus flagship tablet. Το ότι είναι virtualized δεν λέει κάτι πλέον, το SMMU/IOMMU σου επιτρέπει να τα τρέχεις με native performance.

Το μόνο που αν θες μου φαίνεται ενδιαφέρον είναι ότι το implementation του SMMU της Apple είναι αρκέτα polished ώστε να σου δίνει τέτοιο performance, άλλα έτσι και αλλιώς δεν έχω ιδιαίτερη άποψη από SMMU implementation in general.

Σκέφτομαι να πάρω ένα M1 MBP για τη σύντροφο αν σου κάνει αυτό αντί εντυπωσιασμού.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 07 Δεκ 2020, 06:01

klg έγραψε:
04 Δεκ 2020, 19:59
bedouin024 έγραψε:
04 Δεκ 2020, 18:48
klg έγραψε:

Το άρθρο γράφει:

Ναι ρε Βεδουίνε το θέμα είναι ότι συγκρίνουμε ένα workstation με ένα tablet. Και μένα το workstation που έχω στο γραφείο τρέχει τα apps στο Anbox δύο φορές πιο γρήγορα άνετα από το current Nexus flagship tablet. Το ότι είναι virtualized δεν λέει κάτι πλέον, το SMMU/IOMMU σου επιτρέπει να τα τρέχεις με native performance.

Το μόνο που αν θες μου φαίνεται ενδιαφέρον είναι ότι το implementation του SMMU της Apple είναι αρκέτα polished ώστε να σου δίνει τέτοιο performance, άλλα έτσι και αλλιώς δεν έχω ιδιαίτερη άποψη από SMMU implementation in general.

Σκέφτομαι να πάρω ένα M1 MBP για τη σύντροφο αν σου κάνει αυτό αντί εντυπωσιασμού.
πάρε το air καλύτερα.

σε άλλα νέα...
https://www.codeweavers.com/blog/jwhite ... ially-cool
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 10 Δεκ 2020, 16:10

Ξέρει κανείς πότε προβλέπεται να βγεί το πρώτο MacBook Pro 16'' με Μ1;

Για πρώτη φορά στη ζωή μου, ψιλοψήνομαι... :oops:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γιάννης την 10 Δεκ 2020, 16:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 10 Δεκ 2020, 16:13

ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΜΗΛΑΡΑΚΙ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 10 Δεκ 2020, 16:16

Γιάννης έγραψε:
10 Δεκ 2020, 16:10

A, τώρα το είδα: https://www.tomsguide.com/news/macbook- ... -for-intel

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Δεκ 2020, 16:21

Γιάννης έγραψε:
10 Δεκ 2020, 16:16
Γιάννης έγραψε:

Αν χρειάζεσαι τώρα φορητό πάρε το air.

.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 10 Δεκ 2020, 16:25

sys3x έγραψε:
10 Δεκ 2020, 16:21
Γιάννης έγραψε:
Γιάννης έγραψε:

Χρειάζομαι κάτι που να είναι και φορητό, αλλιώς θα είχα πάρει ήδη το air.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 10 Δεκ 2020, 16:27

Γιάννης έγραψε:
10 Δεκ 2020, 16:25
sys3x έγραψε:
Γιάννης έγραψε:

Κοίτα, εγώ προσωπικά πάντα προτιμώ να είναι όσο φορητό γίνεται και όταν κάνεις δουλίτσα που απαιτεί μεγαλύτερη οθόνη απλά κουμπώνεις και σε μία μεγαλύτερη οθόνη.
:102:
Αν για εσένα είναι απαραίτητο να έχεις πάντα μαζί σου 16 ίντσες πάω μπάσο.

Σε κάθε περίπτωση το καινούργιο mbp δεν έχει καν λόγο ύπαρξης εφόσον υπάρχει το καινούργιο air, κατά την μη ταπεινή μου γνώμη πάντα ε, δηλαδή έλεοc, ποιος είναι τόσο μαλάκας να δώσει παραπάνω λεφτά για το τάτσμπαρ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 10 Δεκ 2020, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 10 Δεκ 2020, 16:29

sys3x έγραψε:
10 Δεκ 2020, 16:27
Γιάννης έγραψε:
10 Δεκ 2020, 16:25
sys3x έγραψε:

Κοίτα, εγώ προσωπικά πάντα προτιμώ να είναι όσο φορητό γίνεται και όταν κάνεις δουλίτσα που απαιτεί μεγαλύτερη οθόνη απλά κουμπώνεις και σε μία μεγαλύτερη οθόνη.
:102:
Αν για εσένα είναι απαραίτητο να έχεις πάντα μαζί σου 16 ίντσες πάω μπάσο.
Ναι, δυστυχώς είναι απαραίτητο επειδή δεν έχω μόνιμη διεύθυνση κατοικίας εδώ και κανα χρόνο, και μάλλον αυτό θα συνεχίσει να ισχύει για καμιά διετία ακόμα, αλλιώς ναι, γενικά προτιμώ να το κάνω όπως προτείνεις όταν και αν γίνεται.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών