διαφημίσεις στο youtube και αλλού
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
διαφημίσεις στο youtube και αλλού
Μου πετάει πάρα πολλές διαφημίσεις με παιδάκια άρρωστα που χρειάζονται χρήματα.
Αυτό στο youtube αλλά και σε άλλες εφαρμογές.
Εσας σας βγάζει τα ίδια?
Από που το καθαρίζω, ξέρει κανείς;
Αυτό στο youtube αλλά και σε άλλες εφαρμογές.
Εσας σας βγάζει τα ίδια?
Από που το καθαρίζω, ξέρει κανείς;
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Re: διαφημίσεις στο youtube και αλλού
Μάλλον δεν καθαρίζεται φίλε. Εκτός κι αν πληρώσεις για το youtube premium που είναι youtube χωρίς διαφημίσεις. Νομίζω είναι 8 ευρώ το μήνα και σου δίνει κι άλλα προνόμια.
Βέβαια προσωπικά δε δίνω ούτε 1 ευρώ στα καπιτάλια .
Σου συνιστώ και σενα το ίδιο.
Βέβαια προσωπικά δε δίνω ούτε 1 ευρώ στα καπιτάλια .
Σου συνιστώ και σενα το ίδιο.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
Βάλε κάνα adblock . Γω έχω το adquard και ησύχασα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Στύγιος την 11 Δεκ 2020, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dwarven Blacksmith
Αν θυμάμαι καλά οι διαφημίσεις αυτές έχουν ένα X ή ένα i κάπου. Αν το πατήσεις μπορείς να διαλέξεις να μη σου ξαναβγάλει τη συγκεκριμένη.

Μιας συναδέλφου καθηγήτριας της "πέταξε" τσόντα στην τηλεκπαίδευση και πανικόβλητη έκλεισε τον υπολογιστή- δεν ξέρω αν τον τράβηξε κι απ' την πρίζα 

Εγώ ,για λόγους ασφαλείας, δεν δείχνω τίποτα απευθείας απ' το διαδίκτυο, φροντίζω να είναι προαποθηκευμένα όλα ακόμα και με υλικό που έχω "ανεβάσει" στο σχολικό δίκτυο .

Εγώ ,για λόγους ασφαλείας, δεν δείχνω τίποτα απευθείας απ' το διαδίκτυο, φροντίζω να είναι προαποθηκευμένα όλα ακόμα και με υλικό που έχω "ανεβάσει" στο σχολικό δίκτυο .
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Είναι με λεφτά όμως
Πάτησα το i και έκανα report πριν κάμποσο καιρό, μετά είχε λυσάξει στις διαφημίσεις με παιδάκια σε νοσοκομεία, λες και του πα ότι γουστάρω
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
Δεν ξέρω τι γίνεται με το you tube κι αν πληρώνεις .Eγώ με το δωρεάν adblock ,είτε στον Mozilla , είτε στον Edge, μια χαρά βολεύομαι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 215 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rakomelofronas
18 Σεπ 2024, 07:53
-
- 16 Απαντήσεις
- 724 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
26 Ιουν 2024, 23:42
-
- 4 Απαντήσεις
- 630 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Exodus
18 Ιουν 2023, 11:03
-
-
Νέα δημοσίευση Για μαζευτείτε αι ειδήμονες και πείτε μου. Πώς καταλαβαίνετε την ''ψωλούλα'' του άλλου;
από Ζενίθεδρος » 20 Νοέμ 2024, 20:34 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 40 Απαντήσεις
- 1457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στύξ
21 Νοέμ 2024, 12:14
-