Κούλης yolo
Re: Κούλης yolo
Πόσα θα χώσεις ακόμη ρε πούστη Πέτσα στα ΜΜΕ , για να καλύψουν τις πουστιές σας;
Σας σιχάθηκε ο κόσμος , ήδη δεν πείθετε ΚΑΝΕΝΑΝ.
Οι αστυνομικοι που ρωτησες δεν ξερουν τι τους γινεται, μη μου πεις οτι ρωτησες ΔΙΕΣ-ΕΠΑΛ;Απολλώνιος έγραψε: ↑11 Δεκ 2020, 21:00Πληροφοριακά σας λέω ότι επιτρέπεται η άσκηση κοντά στην κατοικία σας. Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε τις μαλακίες του Κούλη γιατί ρώτησα αστυνομικούς και μου είπαν ότι εκτός Δήμου απαγορεύεται και πέφτει πρόστιμο.
τι σημασία έχει τι θα πει ο κάθε αστυνομικός; Ο πρωθυπουργός είπε ξεκάθαρα εντός περιφερειακής ενότητας.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Δεκ 2020, 21:17Κ γώ ρώτησα στο αστυνομικό τμήμα γιατι πηγαίνω για άθληση σε άλλο δήμο, μου είπαν ότι είναι σε ποιον θα πέσεις, μου λέει εγώ δε θα σε έγραφα αλλα δε μπορώ να σου εγγυηθω για κάθε συνάδελφο. Κανεναν δεν έχουν γράψει που να ξέρω, αλλά έχει τύχει να γυρίσουν πίσω κάποιους.
Μέχρι και ο ίδιος ο Μητσοτάκης παραδέχθηκε οτι έκανε λάθος. Τα κομματόσκυλα επιμένουν.
- Απολλώνιος
CRWH έγραψε: ↑11 Δεκ 2020, 21:26Οι αστυνομικοι που ρωτησες δεν ξερουν τι τους γινεται, μη μου πεις οτι ρωτησες ΔΙΕΣ-ΕΠΑΛ;Απολλώνιος έγραψε: ↑11 Δεκ 2020, 21:00Πληροφοριακά σας λέω ότι επιτρέπεται η άσκηση κοντά στην κατοικία σας. Μην κάνετε το λάθος να πιστέψετε τις μαλακίες του Κούλη γιατί ρώτησα αστυνομικούς και μου είπαν ότι εκτός Δήμου απαγορεύεται και πέφτει πρόστιμο.
Στο αστυνομικό τμήμα Κορωπίου πήρα. Πάρε τηλέφωνο αν δεν με πιστεύεις και ρώτα. Τους ρώτησα αν μπορώ να πάω Βάρκιζα και μου είπαν ότι απαγορεύεται και μάλιστα μόνο κοντά στο σπίτι μου. Ούτε καν εντός Δήμου
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Δηλαδή από την Αλεξανδρούπολη μπορώ να πάω στο Ορμένιο ( 150 χιλιόμετρα ) επειδή γουστάρω να περπατήσω εκεί και αν με σταματήσουν και μου πουν απαγορεύεται να τους δείξω την συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λόρδος Ταντρίδης την 11 Δεκ 2020, 21:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Απολλώνιος
Φίλε μου μην ακούς τις μαλακίες από τα παπαγαλάκια. Το πρόστιμο δεν θα στο πληρώσει ο enaon.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑11 Δεκ 2020, 21:33Δηλαδή από την Αλεξανδρούπολη μπορώ να πάω στο Ορμένιο ( 150 χιλιόμετρα ) επειδή γουστάρω να περπατήσω εκεί και αν με σταματήσουν και μου πουν απαγορεύεται να τους δείξω την συνέντευξη του κ. Μητσοτάκη ;
ως υπεύθυνος πολίτης πρέπει να ενημερώσεις τα όργανα της τάξης, όλοι μαζί μπορούμε.Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: ↑11 Δεκ 2020, 21:33Δηλαδή από την Αλεξανδρούπολη μπορώ να πάω στο Ορμένιο ( 150 χιλιόμετρα ) επειδή γουστάρω να περπατήσω εκεί και αν με σταματήσουν και μου πουν μα μου να τους δείξω την συνέντευξη ;
Ο κούλης ξέρει οτι έκανε μαλακία, παραδέχεται μια πτυχή της μαλακία που έκανε για να μην γίνει ρόμπα εντελώς. Αν γυρνούσε το χρόνο πίσω δεν θα πήγαινε στην πάρνηθα.
Ο κ. Πρωθυπουργός πήγε να κάνει άσκηση μέσα στα πλαίσια του νόμιμου και σωστού, όπως μπορεί να κάνει ο κάθε ένας μας. Αν στον δρόμο συναντήσουμε κάποιον ψεκασμένο αστυνομικό που νομίζει οτι πρέπει να κάνουμε βόλτες γύρω απο το σπίτι σέρνοντας μπάλες, τον ενημερώνουμε και βοηθάμε το κοινωνικό σύνολο.
Ακριβώς. Το τερμάτισανEKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Δεκ 2020, 21:17Φίλε μου, δικιο έχεις σ αυτο. Στο λέω εγώ που είμαι τέρμα αντισυριζα, μας ζαλισαν τα τέτοια με το σπίτι που νοίκιασε στο Σούνιο. Πραγματικά στα παπαρια μας. Εδω γίνεται της πουτανας, ο κοβιντ με 100 νεκρούς τη μέρα, η ΕΕ κάνει πλάτες στην Τουρκία, κ αυτοί ασχολούνται με το νοικιασμένο σπίτι του ποκοπικου με θέα στο Σαρωνικό
Άσχετα τι ψηφίζει ο καθένας (έχω ψηφίσει από ακροαριστερά έως κέντρο)
Δεν υπάρχουν οι εφημερίδες κ τα ΜΜΕ που υπήρχαν.
Θυμάσαι το παλιό βήμα, την Ελευθεροτυπία με τα ένθετα, την παλιά καθημερινή;
Τώρα όλα ένας απίστευτος μύλος.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Υδράργυρος
Και τι εγινε που το ειπε ενας ανερματιστος που παριστανει τον πρωθυπουργο; αμα δεν υπαρχει νομος υπουργικη αποφαση ή εγκυκλιος, ειναι λογια του αεραenaon έγραψε: ↑11 Δεκ 2020, 21:30τι σημασία έχει τι θα πει ο κάθε αστυνομικός; Ο πρωθυπουργός είπε ξεκάθαρα εντός περιφερειακής ενότητας.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑11 Δεκ 2020, 21:17Κ γώ ρώτησα στο αστυνομικό τμήμα γιατι πηγαίνω για άθληση σε άλλο δήμο, μου είπαν ότι είναι σε ποιον θα πέσεις, μου λέει εγώ δε θα σε έγραφα αλλα δε μπορώ να σου εγγυηθω για κάθε συνάδελφο. Κανεναν δεν έχουν γράψει που να ξέρω, αλλά έχει τύχει να γυρίσουν πίσω κάποιους.
Εγω του τα λεγα οτι δεν πρεπει να ακουει τι λεει αυτος ο τυπος
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο Κούλης ξεζουμίζει το Λαο
από talaipwros » 02 Οκτ 2023, 17:27 » σε Εσωτερική Πολιτική - 15 Απαντήσεις
- 587 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel