Αντροκεντρικός καζινοκαπιταλισμός (κατκόλινγκ)
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αντροκεντρικός καζινοκαπιταλισμός (κατκόλινγκ)
Ο τζοβενόμπαρμπας με το ποδήλατο, όλα τα λεφτά!
Re: Αντροκεντρικός καζινοκαπιταλισμός (κατκόλινγκ)
Βλήμα έγραψε: ↑09 Δεκ 2020, 11:40https://ampa.lifo.gr/%ce%b1%cf%84%ce%b1 ... se-antres/
Μία τύπισσα πείραζε ανυποψίαστους άνδρες στον δρόμο σε μία -ομολογουμένως αποτυχημένη- προσπάθεια να πάρει το αίμα της πίσω και το ανέβασε στο γιούτιουμπ. Λες κι έχει υπάρξει άνδρας που έχει πει κλαίγοντας στον θεραπευτή του "σήμερα που περπατούσα, μία ελκυστική, νέα κοπέλα μου φώναξε "τι κωλάρα είναι αυτή". Πώς θα το ξεπεράσω; Μπουχουχου". Το α,μπα ασχολήθηκε.
Απόσπασμα από το άρθρο:Τα σχόλια στο εν λόγω βιντεάκι είναι τριών κατηγοριών:Ένα από τα πιο ενδιαφέροντα σχόλια ήταν αυτό ‘Είναι τόσο αδικο που με το που τους κανεις catcall δεν τους ανάβουν ολα τα κόκκινα λαμπάκια και δεν φοβούνται για την ακεραιότητα τους και μην τους αγγίξεις κάπου δεν θέλουν η τους ακολουθήσεις/απειλήσεις κλπ Δεν πέτυχε το πείραμα, χρειάζονται να έχουν το τραύμα από νεαρή ηλικία, να τους έχουν παρενοχλήσει 10-20 φορές και να έχουν ξεφύγει έστω έναν βιασμό για να ιδρώσει το αυτί τουςΑηδία ο τύπος με τα αχ και ο γέρος
’.
Αυτά που διαπομπεύουν τους άνδρες που ανταποκρίθηκαν σε φράσεις του στυλ "μου αρέσεις πολύ" (πώς τολμούν).
Αυτά που εκφράζουν απογοήτευση που οι αθώοι κι ανυποψίαστοι άνδρες δεν κακοποιήθηκαν τελικά με τον τρόπο που νιώθουν κακοποιημένες οι γυναίκες. Προφανώς δεν θέλουν να σταματήσει η κακοποίηση, θέλουν ίσες ευκαιρίες σε αυτή. Ισότητα ρε.
Αυτά που γράφουν διθυραμβικά σχόλια γι' αυτούς που ανταποκριθήκαν με ανέραστο σεβασμό.
Ναι μωρή; Η ενδεδειγμένη απάντηση στο "τι ωραίο μωρό είσαι εσύ" είναι "ευχαριστώ, κι εσύ είσαι υπέροχη"; Να το πω σε κάποιες αγενείς φίλες μου αν είναι έτσι.
- Καραμελίτσα
Μπλιαξ, φεμινισμός του lifo. Είναι σα να τρως σουβλάκια από σόγια.
Z
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτη τωρα ειναι η ολλανδη?
ε ρε τι κανει η μπογια
ε ρε τι κανει η μπογια

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
γιουτιουμπίλα,σοσιαλίλα,μια αηδία
- Esperos
- Phorum.gr user: Esperos
Μ'αρέσει που είναι ετοιμόλογη
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Εγώ θα στηρίξω. Χρειαζόμαστε περισσότερα μωρά στο δρόμο να μας λένε τι κουκλιά είμαστε 

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Eθνικοκοινωνιστης
θα το κανουν σε 10 χρονια (οταν θα εχουν πεσει προ πολλου στον τοιχο) σχεδον ολες 
αν και καποια πραγματα θα εχουν διευθετηθει πιο πριν

αν και καποια πραγματα θα εχουν διευθετηθει πιο πριν
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αυτά βάζετε ρε τύποι και μπαίνω στο τριπάκι να διαβάζω διάφορα από το Α, μπα.
Και κάπως έτσι, καταλήγω σε κάτι τέτοια διαμάντια:
https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... mperifora/
Λένα και σχολιαστές, σας χαιρετώ! Αφορμή για αυτό το γράμμα, στάθηκε ότι άλλος ένας τύπος που τραβιέμαι αυτόν τον καιρό μου έστειλε στις 2 το ξημέρωμα “θα έρθεις σπίτι;”. Και μόλις από αυτό συνειδητοποίησα ότι έχω ένα ινμποξ -όχι γεμάτο- αλλά με 3-4 περιπτώσεις ανθρώπων που μου στέλνουν περασμένες ώρες για ωμό σεξ. Φυσικά το ‘χουμε κάνει και στο παρελθόν με απόλυτη διάθεση από μένα, όμως…. Προβληματίζομαι, γιατί ενώ δεν είμαι relationship material (κατά το model material της Καγιά) και μου αρέσει που κάνω ό,τι θέλω χωρίς να πρέπει να ξαναδώ το επόμενο πρωί κάποιον, ωστόσο, ένα διακανονιστικό μήνυμα για σεξ χωρίς τα αρχικά στοιχειώδη “τι κάνεις;” κλπ, δεν μου αρέσει. Το ίδιο ισχύει και από κοντά. Συμβαίνουν όλα χωρίς ανταλλαγή προσωπικών κουβεντών. Τα ερωτήματα που προκύπτουν πάνω στα οποία θα ήθελα να διαβάσω την οπτική όλων σας είναι τα εξής: Πιστεύετε ότι το ‘χω χτίσει εγώ με τις πράξεις μου ώστε να μιλούν τόσο χύμα (ας μην πω “όλοι”, θα ‘ναι τσουβαλιαστικό, ας πω οι 3 που βρίσκομαι αυτόν τον καιρό); Πρόκειται δηλαδή για συμπεριφορά που εκδηλώνεται μόνο σε μένα λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος ή γενικά ένα τέτοιο άτομο έχει λιγότερο ικανά επικοινωνιακά skills; Ξέρω πολύ καλά πως γίνεται να μη σε ενδιαφέρει ο άλλος για κάτι πέρα από σεξ, όμως δεν χωράει το κεφάλι μου ότι δεν θα τον ρωτήσεις αν είναι καλά ή δε θα λάβει το basic typical ενδιαφέρον από σένα! Δεύτερη ερώτηση, πιστεύετε υπάρχει τρόπος να έχουμε μια λιγότερο ζωώδη επαφή, πάλι χωρίς δεσμεύσεις; Φοβάμαι ότι αν το αναφέρω σε κάποιον θα νομίσει ότι θέλω να τον κάνω σχέση μου και δεν ισχύει με κανέναν από τους 3, οπότε θα με ενοχλήσει να γίνει αυτή η συνηθισμένη υπόθεση “Η τάδε μου ‘κανε “παράπονα” που στέλνω τόσο χύμα, μάλλον άρχισε να γουστάρει περισσότερο, άρα θέλει σχέση”. Φιλιά σε όλους!
-2 a.m
Και κάπως έτσι, καταλήγω σε κάτι τέτοια διαμάντια:
https://ampa.lifo.gr/apantiseis/agapiti ... mperifora/
Λένα και σχολιαστές, σας χαιρετώ! Αφορμή για αυτό το γράμμα, στάθηκε ότι άλλος ένας τύπος που τραβιέμαι αυτόν τον καιρό μου έστειλε στις 2 το ξημέρωμα “θα έρθεις σπίτι;”. Και μόλις από αυτό συνειδητοποίησα ότι έχω ένα ινμποξ -όχι γεμάτο- αλλά με 3-4 περιπτώσεις ανθρώπων που μου στέλνουν περασμένες ώρες για ωμό σεξ. Φυσικά το ‘χουμε κάνει και στο παρελθόν με απόλυτη διάθεση από μένα, όμως…. Προβληματίζομαι, γιατί ενώ δεν είμαι relationship material (κατά το model material της Καγιά) και μου αρέσει που κάνω ό,τι θέλω χωρίς να πρέπει να ξαναδώ το επόμενο πρωί κάποιον, ωστόσο, ένα διακανονιστικό μήνυμα για σεξ χωρίς τα αρχικά στοιχειώδη “τι κάνεις;” κλπ, δεν μου αρέσει. Το ίδιο ισχύει και από κοντά. Συμβαίνουν όλα χωρίς ανταλλαγή προσωπικών κουβεντών. Τα ερωτήματα που προκύπτουν πάνω στα οποία θα ήθελα να διαβάσω την οπτική όλων σας είναι τα εξής: Πιστεύετε ότι το ‘χω χτίσει εγώ με τις πράξεις μου ώστε να μιλούν τόσο χύμα (ας μην πω “όλοι”, θα ‘ναι τσουβαλιαστικό, ας πω οι 3 που βρίσκομαι αυτόν τον καιρό); Πρόκειται δηλαδή για συμπεριφορά που εκδηλώνεται μόνο σε μένα λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος ή γενικά ένα τέτοιο άτομο έχει λιγότερο ικανά επικοινωνιακά skills; Ξέρω πολύ καλά πως γίνεται να μη σε ενδιαφέρει ο άλλος για κάτι πέρα από σεξ, όμως δεν χωράει το κεφάλι μου ότι δεν θα τον ρωτήσεις αν είναι καλά ή δε θα λάβει το basic typical ενδιαφέρον από σένα! Δεύτερη ερώτηση, πιστεύετε υπάρχει τρόπος να έχουμε μια λιγότερο ζωώδη επαφή, πάλι χωρίς δεσμεύσεις; Φοβάμαι ότι αν το αναφέρω σε κάποιον θα νομίσει ότι θέλω να τον κάνω σχέση μου και δεν ισχύει με κανέναν από τους 3, οπότε θα με ενοχλήσει να γίνει αυτή η συνηθισμένη υπόθεση “Η τάδε μου ‘κανε “παράπονα” που στέλνω τόσο χύμα, μάλλον άρχισε να γουστάρει περισσότερο, άρα θέλει σχέση”. Φιλιά σε όλους!
-2 a.m
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Κακογαμημενη φεμιναζι. 

1. Κάνει επιθετικό καμάκι στους άντρες.
2. Από τους 100 που ανταποκρίθηκαν επέλεξε τους 10 που ανταποκρίθηκαν αρνητικά, ή ουδέτερα.
3. Πρόφιτ.
2. Από τους 100 που ανταποκρίθηκαν επέλεξε τους 10 που ανταποκρίθηκαν αρνητικά, ή ουδέτερα.
3. Πρόφιτ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.