(με ακόμα μεγαλύτερη π@@@@α)
φιλε αν η φωτο ηταν οσο εισασταν μαζι θα το καταλαβαινες σιγουρα απο την διαθεση της για σεξ μαζι σου...η οποια θα ηταν ελαχιστη
το εκαμε ο Οτις σε προλαβε
Albrecht έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 21:16Θα το κουβέντιαζα μαζί της φυσικά. Το ίδιο έκανα μια φορά που η κοπέλα μου πήγε στο μπάνιο και χαζεύοντας το κινητό της έπεσα στα μηνύματά της όπου ένας φίλος της της έστειλε να περασει από το σπίτι της για να κοιμηθούν μαζί και αυτή απάντησε "φυσικά". Στην αρχή νευρίασα πολύ, θόλωσα, αλλά όταν βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα τι είναι αυτό το μήνυμα μου εξήγησε ότι ήταν ένας ομοφυλόφιλος φίλος της και απλά θα έβλεπαν ταινία μαζί. Ο διάλογος τα λύνει όλα παιδιά! Φανταστείτε να εβγαζα βιαστικά συμπεράσματα και να τη χώριζα χωρίς λόγο.
jason έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 21:40Albrecht έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 21:16Θα το κουβέντιαζα μαζί της φυσικά. Το ίδιο έκανα μια φορά που η κοπέλα μου πήγε στο μπάνιο και χαζεύοντας το κινητό της έπεσα στα μηνύματά της όπου ένας φίλος της της έστειλε να περασει από το σπίτι της για να κοιμηθούν μαζί και αυτή απάντησε "φυσικά". Στην αρχή νευρίασα πολύ, θόλωσα, αλλά όταν βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα τι είναι αυτό το μήνυμα μου εξήγησε ότι ήταν ένας ομοφυλόφιλος φίλος της και απλά θα έβλεπαν ταινία μαζί. Ο διάλογος τα λύνει όλα παιδιά! Φανταστείτε να εβγαζα βιαστικά συμπεράσματα και να τη χώριζα χωρίς λόγο.
Σωστός!1!!!1 Κι εγω έχω βρεθεί σε πάρομοια φάση αλλα δεν κινήθηκα βιαστικά γιατί σκέφτηκα ότι αμα τη χώριζα τα παιδιά του φίλου της θα μεγαλώνανε χωρίς τον πατέρα τουςAlbrecht έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 21:16Θα το κουβέντιαζα μαζί της φυσικά. Το ίδιο έκανα μια φορά που η κοπέλα μου πήγε στο μπάνιο και χαζεύοντας το κινητό της έπεσα στα μηνύματά της όπου ένας φίλος της της έστειλε να περασει από το σπίτι της για να κοιμηθούν μαζί και αυτή απάντησε "φυσικά". Στην αρχή νευρίασα πολύ, θόλωσα, αλλά όταν βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα τι είναι αυτό το μήνυμα μου εξήγησε ότι ήταν ένας ομοφυλόφιλος φίλος της και απλά θα έβλεπαν ταινία μαζί. Ο διάλογος τα λύνει όλα παιδιά! Φανταστείτε να εβγαζα βιαστικά συμπεράσματα και να τη χώριζα χωρίς λόγο.