Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Θα το κουβέντιαζα μαζί της φυσικά. Το ίδιο έκανα μια φορά που η κοπέλα μου πήγε στο μπάνιο και χαζεύοντας το κινητό της έπεσα στα μηνύματά της όπου ένας φίλος της της έστειλε να περασει από το σπίτι της για να κοιμηθούν μαζί και αυτή απάντησε "φυσικά". Στην αρχή νευρίασα πολύ, θόλωσα, αλλά όταν βγήκε από το μπάνιο και την ρώτησα τι είναι αυτό το μήνυμα μου εξήγησε ότι ήταν ένας ομοφυλόφιλος φίλος της και απλά θα έβλεπαν ταινία μαζί. Ο διάλογος τα λύνει όλα παιδιά! Φανταστείτε να εβγαζα βιαστικά συμπεράσματα και να τη χώριζα χωρίς λόγο.
Σωστός!1!!!1 Κι εγω έχω βρεθεί σε πάρομοια φάση αλλα δεν κινήθηκα βιαστικά γιατί σκέφτηκα ότι αμα τη χώριζα τα παιδιά του φίλου της θα μεγαλώνανε χωρίς τον πατέρα τους
Εγω δεν θα εκανα τιποτα. Αν βγαζει τετοιες φωτο η αν εχει βλεψεις για αλλου, θα αρχισει να το εκδηλωνει και απο τα φανερα της σημαδια θα βρω την αφορμη.
φιλε αν η φωτο ηταν οσο εισασταν μαζι θα το καταλαβαινες σιγουρα απο την διαθεση της για σεξ μαζι σου...η οποια θα ηταν ελαχιστη
Αυτο ακριβως λεω, δεν μπορει να κρυφτει γυναικα που απομακρυνετε, ειναι δυσκολο. Τοτε εχεις τρανη αποδειξη και λογο και την χωριζεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 12 Δεκ 2020, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Δεν καταλαβαίνω το ερώτημα. Τι θα πει "ειναι λογικό να κρατάει τέτοιες φωτογραφίες;" Απαθανατίστηκε διπλα σε ένα αξιοθέατο. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον πήρε και όλον μεσα και στις 3 της οπες.
Αχ, τώρα που το λες, έχω φωτογραφηθεί αγκαλιά με τον τεράστιο φαλλό στο Ερωτικό Μουσείο της Βαρκελώνης. Αν ήταν αντίστοιχη περίπτωση, το παρεξηγήσαμε το κορίτσι!!!
Καλά, και εσυ πηγες μεχρι την Βαρκελώνη για να δεις ένα τεράστιο φαλλο; Υπάρχει και το μπουρανί στον Τύρναβο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Δεν καταλαβαίνω το ερώτημα. Τι θα πει "ειναι λογικό να κρατάει τέτοιες φωτογραφίες;" Απαθανατίστηκε διπλα σε ένα αξιοθέατο. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τον πήρε και όλον μεσα και στις 3 της οπες.
Αχ, τώρα που το λες, έχω φωτογραφηθεί αγκαλιά με τον τεράστιο φαλλό στο Ερωτικό Μουσείο της Βαρκελώνης. Αν ήταν αντίστοιχη περίπτωση, το παρεξηγήσαμε το κορίτσι!!!
Καλά, και εσυ πηγες μεχρι την Βαρκελώνη για να δεις ένα τεράστιο φαλλο; Υπάρχει και το μπουρανί στον Τύρναβο.
Δεν πήγα γι' αυτό, αλλά ηταν μια ευχάριστη έκπληξη!!!
Δεν πήγα γι' αυτό, αλλά ηταν μια ευχάριστη έκπληξη!!!
Μια όαση μέσα στην έρημο της απογοήτευσης...
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άμα τα κινητά και τα fb δεν είναι διαθέσιμα ανά πάση στιγμή για ψάξιμο τότε κάτι δεν πάει καλά.
Εγώ είχα δώσει και κωδικό fb
Κώλο είχες δώσει;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.