Να σου θυμίσω αγαπητέ πόσοι ζαίοι του φόρουμ στήριξαν Τραμπ γιατί αντισύστημα και ειρήνη να ουμ; Ή πόσοι ναζί;Scouser έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 14:07Δεν ανησυχώ, απλά απορώ. Για τον ΣΕ όχι τόσο, είναι κατηγορίας Βίβιαν, οπότε είναι λογικό (τουλάχιστον στροφάρει και έχει χιούμορ, οπότε μπορείς να μιλήσεις μαζί του). Ο ταλ όμως υποτίθεται πως είναι δεξιός και έχει βρεθεί στο ίδιο μπλοκ με εσένα που υποστηρίζεις Ζι, τον γνωστό τζιχαντολάγνο του φόρουμ, τον συριζαίο Χαϊλάντερ κτλ. Έχει κλέψει μάλιστα και ατάκες από τον ''Δημοκρατικό'', που θεωρεί πως ο ΓΑΠ ήταν ο σπουδαιότερος έλληνας πολιτικός που υπήρξε.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 13:47Τι ανησυχείτε ρε παιδιά, το αίμα νερό δε γίνεται. ΣΕ και ταλ θα πάνε με μπουμερισμό την κρίσιμη στιγμή.
Εγώ πει άλλωστε ότι χωρίς Τραμπ δεν υπάρχει και ανάγκη για ευρύ αντιτραμπικο μέτωπο.Εντάξει, καταλαβαίνω ότι υπάρχει μια μερίδα κόσμου εκτός Ελλάδας που θεωρεί ότι ο Πούτιν είναι κάτι σαν τον Σάουρον. Αλλά και έτσι να είναι, το να είσαι ξέρω γω Ροχίριμ και να τα κοιμιάζεις με τον Σάρουμαν για να τον αντιμετωπίσεις δεν μου φαίνεται και το πιο λογικό πράγμα στον κόσμο.
Μην είσαι σίγουρος ότι θα βγεις νικητής σε αυτό με τα περί ομομέτωπων.
Υ.Γ. Την πρώτη φορά αντιστάθηκα αλλά μην ξαναπεις Ζι, Σι είναι, ή Χσι αν θέλεις να σπας μπάλες επίτηδες. Το χαρακτήρα 习 αποδίδει.