Αυτό είπα κι εγώ φαίνεσαι λίγο κούκου με το συμπαθειο. Είσαι η παλιά Genesis με τα πολλά ψυχοντραβαλα που δούλευες στη ΔΕΗ;
Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης
Αυτό είπα κι εγώ φαίνεσαι λίγο κούκου με το συμπαθειο. Είσαι η παλιά Genesis με τα πολλά ψυχοντραβαλα που δούλευες στη ΔΕΗ;
Εγώ πάντως τώρα θέλω να πιάσω κώλο. Με αναστάτωσε η μικρή.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Καραμελίτσα
Με καμία, μα με την καμία. Τι αντίληψη σουδαραβίας είναι αυτή;
Z
Α λες ότι πιάνουμε κώλους από ιδεολογία. ΜάλισταΚαραμελίτσα έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:06Με καμία, μα με την καμία. Τι αντίληψη σουδαραβίας είναι αυτή;

- Καραμελίτσα
Αυτό δεν ταιριάζει πουθενά, εκτός αν η σλούπυ είναι ο σλούπυ. Τότε, λάθος μου, αλλιώς έπρεπε να του απευθυνθώ.Χαοτικός έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:08Α λες ότι πιάνουμε κώλους από ιδεολογία. ΜάλισταΚαραμελίτσα έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:06Με καμία, μα με την καμία. Τι αντίληψη σουδαραβίας είναι αυτή;
Z
Τι θα πει "δεν ταιριάζει πουθενά"; Ποιο; Που να ταιριάζει; Και γιατί αν είναι άντρας ταιριάζει;Καραμελίτσα έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:12Αυτό δεν ταιριάζει πουθενά, εκτός αν η σλούπυ είναι ο σλούπυ. Τότε, λάθος μου, αλλιώς έπρεπε να του απευθυνθώ.Χαοτικός έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:08Α λες ότι πιάνουμε κώλους από ιδεολογία. ΜάλισταΚαραμελίτσα έγραψε: ↑13 Δεκ 2020, 20:06
Με καμία, μα με την καμία. Τι αντίληψη σουδαραβίας είναι αυτή;
Προσπαθούσα να παρκάρω κι ήμουν τσίμα τσίμα να μπω, οπότε σκάει μύτη ένας παίδαρος και μού δίνει οδηγίες, έλα πίσω, όλο ευθεία το τιμόνι σου, κάνε λίγο δεξιά και μανούβρα στη μανούβρα λέω από μέσα μου και γόης και καλό παιδί και δεν πρόλαβα να το πω μού λέει πάγτο λίγο αγιστεγά βγίσκει λίγο ο τγοχός σου .
Πόση ατυχία καταπάνου μου θεμ !Mαταιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.
Πόση ατυχία καταπάνου μου θεμ !Mαταιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης.
Είμαι μετρίως, μέτρια και πάντα μετρημένη