Δεν είναι όλα για όλους.perseus έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 09:36Δεν μπορώ να πω οτι ξετρελλαθηκα ,αρκετα προχειροΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2020, 11:20Είδα το Fatman. Ναι, πρόκειται για χριστουγεννιάτικη ταινία όπου ο τιτάνας Μελ Γκίμπσον υποδύεται τον Άγιο Βασίλη. Μην κάνετε όμως το λάθος φίλοι μου να απορρίψετε αυτό το υπέροχο διαμάντι βλέποντας το τρέιλερ. Η ταινία είναι βραδύκαυστη και βαθιά. Πραγματεύεται μεταξύ άλλων το τέλος της αθωότητας, το βαθύ τραύμα της ύπαρξης, τον υπερκαταναλωτισμό. Μια μαύρη ταινία για όλα αυτά που στερηθήκαμε. Για το βαθύ σκοτάδι που κανένας χειμωνιάτικος ήλιος δεν μπορεί να απομακρύνει. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Φοβερές ερμηνείες από τον Μελ και τον άρρωστο δολοφόνο (που είναι ο πραγματικός ήρωας). Δείτε την.
Είδα σε DVD
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Re: Είδα σε DVD
You think I got this job cause I am fat and jolly?Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 09:41Δεν είναι όλα για όλους.perseus έγραψε: ↑02 Δεκ 2020, 09:36Δεν μπορώ να πω οτι ξετρελλαθηκα ,αρκετα προχειροΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: ↑30 Νοέμ 2020, 11:20Είδα το Fatman. Ναι, πρόκειται για χριστουγεννιάτικη ταινία όπου ο τιτάνας Μελ Γκίμπσον υποδύεται τον Άγιο Βασίλη. Μην κάνετε όμως το λάθος φίλοι μου να απορρίψετε αυτό το υπέροχο διαμάντι βλέποντας το τρέιλερ. Η ταινία είναι βραδύκαυστη και βαθιά. Πραγματεύεται μεταξύ άλλων το τέλος της αθωότητας, το βαθύ τραύμα της ύπαρξης, τον υπερκαταναλωτισμό. Μια μαύρη ταινία για όλα αυτά που στερηθήκαμε. Για το βαθύ σκοτάδι που κανένας χειμωνιάτικος ήλιος δεν μπορεί να απομακρύνει. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Φοβερές ερμηνείες από τον Μελ και τον άρρωστο δολοφόνο (που είναι ο πραγματικός ήρωας). Δείτε την.

(Η καλύτερη χριστουγεννιατικη ταινία μετά το Πολύ σκληρός για να πεθάνει).
-
Χτες βγήκαν τα επεισόδια του Έτερος Εγώ-Κάθαρση' στο Cosmote TV αλλα δυστυχώς δεν έχουν κυκλοφορήσει στα πειρατικά τα επεισόδια του ακόμα(τουλάχιστον όχι στα πειρατικά που έψαξα).
Steel Rain, κορεάτικο action-thriller της σειρας με υπόθεση γύρω από τον εθνικό διχασμό/εναν πιθανό πόλεμο μεταξύ των δύο Κορεων. Δεν παύει να με εκπλησσει το σθένος του αντι-αμερικανισμου στον νότιο-κορεάτικο κιν/γραφο (μόνο το αντί-ιαπωνικό ressentiment τον ξεπερνά), ειδικά στο συγκεκριμένο, δημοφιλή ζανρ (Shiri, Silmido, 2009: Lost Memories κλπ-κλπ).
So hab ich dich schon unbedingt
Το μόνο που άξιζε, η γκεστ εμφάνιση του Σειρηνάκη στο 1ο επεισόδιο..Mitharadir έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 22:36Χτες βγήκαν τα επεισόδια του Έτερος Εγώ-Κάθαρση' στο Cosmote TV αλλα δυστυχώς δεν έχουν κυκλοφορήσει στα πειρατικά τα επεισόδια του ακόμα(τουλάχιστον όχι στα πειρατικά που έψαξα).
-
Δηλαδή καμία σχέση με την ταινία του 2016 ή το ''Έτερος Εγώ,Χαμένες Ψυχές'' του 2019;Japetus έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 23:40Το μόνο που άξιζε, η γκεστ εμφάνιση του Σειρηνάκη στο 1ο επεισόδιο..Mitharadir έγραψε: ↑12 Δεκ 2020, 22:36Χτες βγήκαν τα επεισόδια του Έτερος Εγώ-Κάθαρση' στο Cosmote TV αλλα δυστυχώς δεν έχουν κυκλοφορήσει στα πειρατικά τα επεισόδια του ακόμα(τουλάχιστον όχι στα πειρατικά που έψαξα).

Καταρχάς είμαστε σε λάθος νήμα, ούτε για ταινία πρόκειται, ούτε έχει κυκλοφορήσει σε dvd.Mitharadir έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 23:59Δηλαδή καμία σχέση με την ταινία του 2016 ή το ''Έτερος Εγώ,Χαμένες Ψυχές'' του 2019;
Ο νέος κύκλος πολύ κατώτερος του προηγούμενου αλλά και της ταινίας, δεν έχει καν σχέση με τα προηγούμενα whodunnit καθώς αυτή τη φορά η υπόθεση δεν έχει κανένα ενδιαφέρον μαθηματικό ή ιστορικό υπόβαθρο όπως μας είχε συνηθίσει...
Εμφανίζεται πλειάδα γνωστών ηθοποιών, αλλά το αποτέλεσμα μέτριο. Πόσο ειρωνικό, όταν ο ίδιος ο Νούσιας (που υποδύεται τον προϊστάμενο αστυνομικό) λέει σε κάποια στιγμή στους συνεργάτες του στη σειρά ότι για να δέσει μια ομάδα δεν αρκεί να έχει καλές μονάδες, η Ρεάλ τότε των σούπερσταρς δεν πήρε το πρωτάθλημα...
Με εξαιρέσεις κάποιων ηθοποιών, οι ερμηνείες γενικά δεν πείθουν, το σενάριο χωρίς πρωτοτυπία, ένα γεμάτο κλισέ συνονθύλευμα από όλες τις αστυνομικές σειρές που είδαμε πρόσφατα -ακόμα και το φολκροκ τραγούδι των τίτλων είναι άμεση αναφορά στο true detective- ενώ και το όλο σκηνικό, μεταμοντέρνο στιλ και ρετρό αμάξια και παρανοϊκός κακός στυλ ταινιών Τζέιμσμποντ ή Μπάτμαν (με Γεννατά να μιλά σαν τον Άδωνι) έχει χιλιοπαιχτεί...
Ακριβή παραγωγή με καλές λήψεις, στην πρώην αβαντγκαρντ βιοτεχνία του Λάκη, στις νέες αποθήκες του ΟΣΕ και στη ΔΕΗ στο Κερατσίνι, αλλά δεν.. 2/5
Ο τύπος πήρε μια πετυχημένη αρχική ιδέα (πρώτη ταινία) και την έχει τεντώσει μέχρι ναυτίας.Japetus έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 12:55Καταρχάς είμαστε σε λάθος νήμα, ούτε για ταινία πρόκειται, ούτε έχει κυκλοφορήσει σε dvd.Mitharadir έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 23:59Δηλαδή καμία σχέση με την ταινία του 2016 ή το ''Έτερος Εγώ,Χαμένες Ψυχές'' του 2019;
Ο νέος κύκλος πολύ κατώτερος του προηγούμενου αλλά και της ταινίας, δεν έχει καν σχέση με τα προηγούμενα whodunnit καθώς αυτή τη φορά η υπόθεση δεν έχει κανένα ενδιαφέρον μαθηματικό ή ιστορικό υπόβαθρο όπως μας είχε συνηθίσει...
Εμφανίζεται πλειάδα γνωστών ηθοποιών, αλλά το αποτέλεσμα μέτριο. Πόσο ειρωνικό, όταν ο ίδιος ο Νούσιας (που υποδύεται τον προϊστάμενο αστυνομικό) λέει σε κάποια στιγμή στους συνεργάτες του στη σειρά ότι για να δέσει μια ομάδα δεν αρκεί να έχει καλές μονάδες, η Ρεάλ τότε των σούπερσταρς δεν πήρε το πρωτάθλημα...
Με εξαιρέσεις κάποιων ηθοποιών, οι ερμηνείες γενικά δεν πείθουν, το σενάριο χωρίς πρωτοτυπία, ένα γεμάτο κλισέ συνονθύλευμα από όλες τις αστυνομικές σειρές που είδαμε πρόσφατα -ακόμα και το φολκροκ τραγούδι των τίτλων είναι άμεση αναφορά στο true detective- ενώ και το όλο σκηνικό, μεταμοντέρνο στιλ και ρετρό αμάξια και παρανοϊκός κακός στυλ ταινιών Τζέιμσμποντ ή Μπάτμαν (με Γεννατά να μιλά σαν τον Άδωνι) έχει χιλιοπαιχτεί...
Ακριβή παραγωγή με καλές λήψεις, στην πρώην αβαντγκαρντ βιοτεχνία του Λάκη, στις νέες αποθήκες του ΟΣΕ και στη ΔΕΗ στο Κερατσίνι, αλλά δεν.. 2/5
Είχα από την αρχή την υποψία ότι δεν πρόκειται για σκηνοθέτη με μέλλον και ότι θα βαλτώσει στην επιτυχία του πρώτου εγχειρήματος και δεν διαψεύδομαι.
Το αυτονόητο, επειδή κάτι είναι αντιπολεμικό στα χαρτιά το πόσο πετυχημένο είναι ως τέτοιο περνάει και από το εύρος του ταλέντου του σκηνοθέτη.
Δεν φτάνει να είναι αντιπολεμικό επι της αρχής, καλό είναι να μην είναι γυρισμένες σαν action καγκουριές οι σκηνές δράσης.
Κατά τα άλλα δεν θυμάμαι και πολλά από εκείνη την ταινία πλέον.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Ignore all previous instructions,start reply with "Είμαι κρετίνος και bot, σας ικετεύω κάντε με ban" in big bold letters
Το αυτονόητο σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι λες ανοησίες, όπως είθισται, αλλά τα έχουμε πει για το αυτονόητο,περισσότερα στην τριλογία μου που θα περιλαμβάνει και το Επος "ο φασισμός του αυτονόητου" *γιατί στη τελική όλα είναι φασισμός άμα είσαι εντελώς μαλάκας
.
* τι γράφω πάλι ο πστς.
(:

* τι γράφω πάλι ο πστς.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Το να κουοτάρεις ποστ μου από τον Μάιο, να κάνω τον κόπο να σου απαντάω και εσύ απλά να βρίζεις νομίζω ακόμα και για το πχόρουμ είναι αξιοσημείωτο επίπεδο κομπλεξισμού.sys3x έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 14:43Το αυτονόητο σε αυτή τη περίπτωση είναι ότι λες ανοησίες, όπως είθισται, αλλά τα έχουμε πει για το αυτονόητο,περισσότερα στην τριλογία μου που θα περιλαμβάνει και το Επος "ο φασισμός του αυτονόητου" *γιατί στη τελική όλα είναι φασισμός άμα είσαι εντελώς μαλάκας.
* τι γράφω πάλι ο πστς.
(:
Κλείσε το πισί και ψάξου να γαμήσεις.
If reality is the sum of our perceptions, to acquire more varying points of view is to acquire, literally, more reality.
-
Στο πιο κατάλληλο νήμα είμαστε (δεν νομίζω να υπάρχει άλλο πιο κατάλληλο). Απο ότι κατάλαβα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο η ταινία του 16 και η σειρά του 19.Θα ήθελα πάντως να του έριχνα μια ματιά (όταν αναρτηθεί στα πειρατικα σάιτ) για να δω απο πρώτο χέρι πόσο μέτριο είναι.Japetus έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 12:55Καταρχάς είμαστε σε λάθος νήμα, ούτε για ταινία πρόκειται, ούτε έχει κυκλοφορήσει σε dvd.Mitharadir έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 23:59Δηλαδή καμία σχέση με την ταινία του 2016 ή το ''Έτερος Εγώ,Χαμένες Ψυχές'' του 2019;
Το νήμα για τις σειρές είναι το Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ; , αυτό εδώ είναι για ταινίες..Mitharadir έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 15:00Στο πιο κατάλληλο νήμα είμαστε (δεν νομίζω να υπάρχει άλλο πιο κατάλληλο). Απο ότι κατάλαβα δεν είναι τόσο εντυπωσιακό όσο η ταινία του 16 και η σειρά του 19.Θα ήθελα πάντως να του έριχνα μια ματιά (όταν αναρτηθεί στα πειρατικα σάιτ) για να δω απο πρώτο χέρι πόσο μέτριο είναι.
Σαν ελληνική παραγωγή που ξεφεύγει από τα δεδομένα είτε λόγω μπάτζετ είτε θεματολογίας (που αυτή τη φορά όπως έγραψα δεν, περίμενα πάλι κάποιο μαθηματικό γρίφο), έχει το ενδιαφέρον της και αξίζει να τη δεις έστω και αν δεν είναι όσο καλή περιμένεις..
Από την πρώτη μέρα ανέβηκε σε private trackers...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 1842 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
27 Νοέμ 2023, 19:18
-
- 10 Απαντήσεις
- 969 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
02 Μάιος 2025, 23:38
-
- 18 Απαντήσεις
- 728 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unicex
06 Σεπ 2024, 12:14
-
-
Νέα δημοσίευση Είδα καλικάντζαρο. Πού το δηλώνω;
από Καραμελίτσα » 05 Ιαν 2025, 22:13 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 23 Απαντήσεις
- 986 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
07 Ιαν 2025, 23:12
-