Διαφημίστριες στο τηλέφωνο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Re: Διαφημίστριες στο τηλέφωνο
Έχω εργαστεί για ένα διάστημα ως τηλεπωλητής σε call center. Δε μπορώ να πω ότι ήμουν καλός γιατί αναμφίβολα δεν
έχω το χαρακτήρα που χρειάζεται για να κάνω το επάγγελμα. Από εκεί και πέρα βέβαια, ήξερα πως το ρεκόρ πωλήσεων στην
εταιρεία μας ήταν-αν θυμάμαι καλά- 3 ή 4 ανά ημέρα. Για έναν άριθμο τηλεφωνημάτων που μπορεί να άγγιζε τα 500 ημερησίως.
Η αμοιβή ήταν ανάλογα τους στόχους, αν έκανες μία πώληση κάθε μέρα έπαιρνες τον βασικό αλλιώς σου έδιναν 10 ευρώ για κάθε
επιτυχημένο τηλεφώνημα. Προσωπικά, δεν έχω καταλάβει γιατί εν έτει 2020 υπάρχει ακόμη αυτή η δουλειά. Ήμαρτον δηλαδή,ένα
κάρο τρόποι υπάρχουν για να στείλεις το message σου μέσω Ίντερνετ. Ίσως τα επόμενα χρόνια να εκλείψει αυτή η παπαριά
που λέγεται «τηλεφωνικές πωλήσεις».
έχω το χαρακτήρα που χρειάζεται για να κάνω το επάγγελμα. Από εκεί και πέρα βέβαια, ήξερα πως το ρεκόρ πωλήσεων στην
εταιρεία μας ήταν-αν θυμάμαι καλά- 3 ή 4 ανά ημέρα. Για έναν άριθμο τηλεφωνημάτων που μπορεί να άγγιζε τα 500 ημερησίως.
Η αμοιβή ήταν ανάλογα τους στόχους, αν έκανες μία πώληση κάθε μέρα έπαιρνες τον βασικό αλλιώς σου έδιναν 10 ευρώ για κάθε
επιτυχημένο τηλεφώνημα. Προσωπικά, δεν έχω καταλάβει γιατί εν έτει 2020 υπάρχει ακόμη αυτή η δουλειά. Ήμαρτον δηλαδή,ένα
κάρο τρόποι υπάρχουν για να στείλεις το message σου μέσω Ίντερνετ. Ίσως τα επόμενα χρόνια να εκλείψει αυτή η παπαριά
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Εις ότι αφορά το φλέρτ απαγαροεύεται δια ροπάλου. Οι οδηγίες που παίρνουν οι υπάλληλοι στα τηλεφωνικά κέντρα, είναι
να τελειώνουν γρήγορα κάθε συνδιάλεξη και να μη κάνουν προσωπικές συζητήσεις.
Σου την επεσε καμια?ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:48Εις ότι αφορά το φλέρτ απαγαροεύεται δια ροπάλου. Οι οδηγίες που παίρνουν οι υπάλληλοι στα τηλεφωνικά κέντρα, είναι
Πες μας καποιο παραξενο επεισοδιο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πριν χρόνια όντας άνεργη πήγα να δοκιμάσω την τύχη μου. Δεν ξέρω πως αντέχουν και την κάνουν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:46Έχω εργαστεί για ένα διάστημα ως τηλεπωλητής σε call center. Δε μπορώ να πω ότι ήμουν καλός γιατί αναμφίβολα δεν
Δεν την άντεξα ούτε στο ελάχιστο. Γενικά ότι περιέχει πώληση δεν το έχω καθόλου και το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Δεν ξέρω πως καταφέρνουν και κάνουν πωλήσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Δεν ειναι ολοι συνταξιουχοι μπουμερς. Υπαρχουν και ανθρωποι που ψαχνουν μεροκαματοwooded glade έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:21Μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα αυτές.
Αλλά παρ' όλο που δεν τους απαντάς συνεχίζουν.
Άλλη πουλάει εγκυκλοπαίδεια, άλλη πουλάει καλλυντικά, άλλη συνδρομές WIND και δεν συμμεζεύεται.
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Τι παίρνουν αυτές ; 10 λεπτά το τηλεφώνημα ;
Καλά, αν με πιάσει πελάτη μπορεί να πάρει 20-25 ευρώ, αλλά πόσους πελάτες πιάνει έτσι ;
Κατά τη γνώμη μου ένας στους πεντακόσους είναι υπερβολικά αισιόδοξο νούμερο.
Θέλω να πληροφορηθώ λοιπόν το εξής:
Αν της πω "καλά μπούλα άφτα αφτά, έλα δω και θα χαρτζηλικωθείς αλλοιώς από εμένα", γίνεται τίποτα ;
Το έχει επιχειρήσει κανένας ;
- wooded glade
Κι εγώ γρήγορος θα είμαι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:48Εις ότι αφορά το φλέρτ απαγαροεύεται δια ροπάλου. Οι οδηγίες που παίρνουν οι υπάλληλοι στα τηλεφωνικά κέντρα, είναι
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- wooded glade
Δεν μπορώ να καταλάβω που υπάρχει αμάρτημα.Υδράργυρος έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:55Δεν ειναι ολοι συνταξιουχοι μπουμερς. Υπαρχουν και ανθρωποι που ψαχνουν μεροκαματοwooded glade έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 16:21Μας έχουν πρήξει τα ούμπαλα αυτές.
Αλλά παρ' όλο που δεν τους απαντάς συνεχίζουν.
Άλλη πουλάει εγκυκλοπαίδεια, άλλη πουλάει καλλυντικά, άλλη συνδρομές WIND και δεν συμμεζεύεται.
Θέλω να ρωτήσω το εξής:
Τι παίρνουν αυτές ; 10 λεπτά το τηλεφώνημα ;
Καλά, αν με πιάσει πελάτη μπορεί να πάρει 20-25 ευρώ, αλλά πόσους πελάτες πιάνει έτσι ;
Κατά τη γνώμη μου ένας στους πεντακόσους είναι υπερβολικά αισιόδοξο νούμερο.
Θέλω να πληροφορηθώ λοιπόν το εξής:
Αν της πω "καλά μπούλα άφτα αφτά, έλα δω και θα χαρτζηλικωθείς αλλοιώς από εμένα", γίνεται τίποτα ;
Το έχει επιχειρήσει κανένας ;
Όσο για την εγκυκλοπαίδεια Τσεαουσέσκου, να την πουλήσουν - είπα εγώ να μην την πουλήσουν ;
Το μόνο σίγουροwooded glade έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:55Κι εγώ γρήγορος θα είμαι.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:48Εις ότι αφορά το φλέρτ απαγαροεύεται δια ροπάλου. Οι οδηγίες που παίρνουν οι υπάλληλοι στα τηλεφωνικά κέντρα, είναι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχετε δει το Paris Texas?
- Καραμελίτσα
wooded glade έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:18Εμείς βοηθάμε τα κορίτσια που δεν έχουν χρήματα τσέπης.
Οι παλαβιάρες ζηλεύουν.

Z
Στο τελος θα μας ευνουχισουν εντελως οι σημερινες γυναικες.
Ουτε λιγο καμακι δεν μπορουμε να κανουμε.
Εχουν τρελαθει εντελως.
Ουτε λιγο καμακι δεν μπορουμε να κανουμε.
Εχουν τρελαθει εντελως.
- wooded glade
Άστηνα. Δεν την ακουμπάνε ούτε με ένα κοντάρι 20 μέτρων.
Φεμινίστρια που κάνει rape jokeΚαραμελίτσα έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 17:23Αυτό να το πεις στον εισαγγελέα.
Και μετά, θα σου δίνουν κι εσένα πολλά κινητάκια να γράψεις στις ντουζιέρες των φυλακών.

Τα ύστερα του κόσμου.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Δεν έτυχε. Κατά τα άλλα, δε μπορώ να σταθώ σε κάποιο επεισόδιο συγκεκριμένα. Όλη η δουλειά ήταν παράξενη.Daje έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:49Σου την επεσε καμια?ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:48Εις ότι αφορά το φλέρτ απαγαροεύεται δια ροπάλου. Οι οδηγίες που παίρνουν οι υπάλληλοι στα τηλεφωνικά κέντρα, είναι
Πες μας καποιο παραξενο επεισοδιο.
Από την αρχή μέχρι το τέλος.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:53Πριν χρόνια όντας άνεργη πήγα να δοκιμάσω την τύχη μου. Δεν ξέρω πως αντέχουν και την κάνουν.ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 18:46Έχω εργαστεί για ένα διάστημα ως τηλεπωλητής σε call center. Δε μπορώ να πω ότι ήμουν καλός γιατί αναμφίβολα δεν
Δεν την άντεξα ούτε στο ελάχιστο. Γενικά ότι περιέχει πώληση δεν το έχω καθόλου και το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Δεν ξέρω πως καταφέρνουν και κάνουν πωλήσεις.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Δεν σας βλέπω δεν σας υπολογίζω θα πάρω τηλέφωνο τον Υπουργό να σας διώξει
από Frappezitis » 27 Μαρ 2025, 21:59 » σε Εσωτερική Πολιτική - 72 Απαντήσεις
- 1330 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Beria
29 Μαρ 2025, 09:39
-
-
- 4 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
13 Ιαν 2024, 11:14