Άρα θεωρείς το σεξ υπερεκτιμημενη ηδονή
Social Media και ο σύντροφός μας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Social Media και ο σύντροφός μας.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μπορεί να είναι ψυχολογικό. Μη σκέφτεσαι έτσι

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.

Μετα τα 40 μειωνεται η σεξουαλικη επιθυμια. Ιδιαιτερα αν εχει κανεις παιδια.
Ειναι αποδεδειγμενο.
Αυξανεται ομως η σεξουαλικη διαστροφη.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Δεν θέλω εγώ να έχει. Οχι ότι θα του ζητούσα ποτέ να διαγράψει άτομο από φίλους του. Θα έπαιρνε αυτόματα το δικαίωμα να μου ζητάει κι αυτός.Zarkadaki έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 22:13Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.Εσύ πες μου!
Τώρα αν τυχαία ο λογαριασμός αυτηνής έτρωγε καμία αναφορά στο φμπ και έκλεινε, λεμε ρε παιδί μου τυχαία...
Αστειευομαι βέβαια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε νομίζω. Υπό ΚΣ έχοντας μόνο 1 επαφή τις τελευταίες 15 μέρες θα έπρεπε να έχω τιτάνιες σηκωμάρες και να σκέφτομαι ακόμα και να γλείφω το σκατωμένο κώλο της γριάς γειτόνισσας αλλά βασικά νιώθω απλά μια ακατανίκητη επιθυμία να δω Tokyo Ghoul στα γιαπωνέζικα και ναχαίρομαι που πιάνω λέξεις και Κατακάνα στις επιγραφές των ζωγραφιστών καταστημάτων.
- Dwarven Blacksmith
Μπήκε και η CEO ή θα υπάρξει θέμα με τη διαφορά φάσης;

Θα υπάρξει θέμα.
Τουλάχιστον -της λέω- καταλαβαίνεις πώς ένιωθα εγώ όταν ήμασταν 23.
Τουλάχιστον -της λέω- καταλαβαίνεις πώς ένιωθα εγώ όταν ήμασταν 23.
- Υδράργυρος
Για να φτάσει όμως να στο ζητήσει θα τον πειράζει, εσένα θα σε ενδιέφερε περισσότερο να διατηρήσεις το "δικαίωμα" από το να καλύψεις μια ανασφάλεια και μάλιστα χωρίς να το κάνεις θέμα και τον φέρεις σε δύσκολη θέση;Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 22:18Δεν θέλω εγώ να έχει. Οχι ότι θα του ζητούσα ποτέ να διαγράψει άτομο από φίλους του. Θα έπαιρνε αυτόματα το δικαίωμα να μου ζητάει κι αυτός.Zarkadaki έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 22:13Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.Εσύ πες μου!
Τώρα αν τυχαία ο λογαριασμός αυτηνής έτρωγε καμία αναφορά στο φμπ και έκλεινε, λεμε ρε παιδί μου τυχαία...
Αστειευομαι βέβαια.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Σταμάτα να τον παίζεις στην ταράτσα με τα τηλεσκόπια και τους γαλαξίες

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
όχι, είναι σα να μου λες αν θεωρώ το βρεφικό (ή το μητρικό) γάλα υπερεκτιμημένο φαγητό. Αν είσαι τριών μηνών είναι τρομερά σημαντικό για σένα και πολύ ορθώς είναι. Απλώς η σημασία του αλλάζει τελείως όταν γίνεις π.χ. 10. Εξαρτάται τη φάση.
Γενικα μειωνεται.
Τα 40-45 ειναι σημειο καμπης για τον ανθρωπινο οργανισμο.
Επερχονται οι σημαντικοτερες αλλαγες μετα την μεταβαση απο τα 15 στα 20.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Δε λέμε για κάτι ρηχό και επιπόλαιο.Zarkadaki έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 22:04Εγώ έχω έναν πρώην, χωρίσαμε συγκαταβατικά και είμαστε φίλοι και με τον αδερφό του γύρω στα 11 χρόνια χωρίς να έχει συμβεί τίποτα μεταξύ μας και ούτε υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι πάλι.
Γιατί ξέρω ακριβώς τι είναι και γιατί χωρίσαμε.
Από την άλλη αν ο σύντροφός μου μου ζητούσε να τον διαγράψω φυσικά και θα τον διέγραφα.
Δεν ξερω αν τρολαρεις αλλα μπορεις ανετα να πας για εξετασεις και αν ειναι οντως χαμηλα να μπεις σε θεραπεια,νομιζω χαπια τεστοστερονης δινουν.Στην Αμερικη ειναι trend εδω και κατι χρονια.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για social media
από Saturn » 09 Μαρ 2024, 19:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 647 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
11 Μαρ 2024, 09:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσοστά ανδρών/γυναικών σε φόρα & social media
από micmic » 14 Ιουν 2024, 11:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
14 Ιουν 2024, 11:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διοικητής ΑΑΔΕ: Παρακολουθούμε και ελέγχουμε τα πάντα στα social media
από Parrot » 25 Ιαν 2024, 14:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
25 Ιαν 2024, 17:06
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 2177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Οκτ 2023, 22:14