Social Media και ο σύντροφός μας.

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Social Media και ο σύντροφός μας.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 15 Δεκ 2020, 10:22

Daje έγραψε:
15 Δεκ 2020, 09:31
Εγώ της λέω ότι είμαι influencer και ότι κερδίζω χρήματα απ' αυτό που κάνω.
Αναγκαστικα πρέπει να έρχομαι σε επαφή με ΜΟΥΝΑΡΕΣ για να μην χάνω τον παλμό της εποχής.
:D

Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje » 15 Δεκ 2020, 10:25

Αν με βλέπετε να εξαφανίζομαι για κάνα 2-3 μέρες, είναι επειδή απειλεί ότι θα γινει κι εκεινη influencer.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 15 Δεκ 2020, 10:33

Stalker έγραψε:
15 Δεκ 2020, 09:06
Όταν μπαίνει η σύντροφος στο δωμάτιο κάνω μίνιμαϊζ το πχόρουμ, αλλά για τι γίνεται στα σόσιαλ δεν δίνω μία, λες και αν ψήνεται να στα φορέσει θα το σώσεις με καταστολή.

Αναλόγως την ηλικία και την ψυχολογική φάση είναι πάρα πολύ πιθανό αυτό να το βιώνει σαν προκλητική αδιαφορία που δικαιολογεί το κέρατο σαν ιδιότυπη κραυγή απελπισίας ακόμα και αν δεν είχε ιδιαίτερη όρεξη για κέρατο καθεαυτό.

Φυσικά και στην αντίθετη περίπτωση είναι πιθανό να νιώσει ότι την πνίγει η μανία σου για έλεγχο και την πληγώνει η έλλειψη εμπιστοσύνης οπότε αποζητά στον άλλον την απλότητα και την ευθύτητα που θα έπρεπε να έχει μια σχέση.

Η καλύτερη λύση αν έχεις μια γκόμενα 25-35 είναι να χρησιμοποιείτε προφυλακτικό ώστε τουλάχιστον να έχετε 2-3 στην τσέπη όταν συναντάτε τους δευτερεύοντες και τριτεύοντες και στην περίπτωσή της τεταρτεύοντες και πεμπτεύοντες συντρόφους.

* Εγώ κλείνω τη σελίδα με τα Ricardi-Honders στο astroshop.eu.

Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος » 15 Δεκ 2020, 11:25

Εγώ το μόνο που κάνω είναι να παίρνω το κινητό της κρυφά και να τη διαγράφω από κάτι ψεκασμενοομάδες εθνικιστών πατριωτών κλπ. Το feed της είναι αηδία.
Δεν κοιτάω τίποτα άλλο

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 15 Δεκ 2020, 19:47

foscilis έγραψε:
14 Δεκ 2020, 22:10
Naida έγραψε:
14 Δεκ 2020, 21:59
foscilis έγραψε:
14 Δεκ 2020, 21:58
εμένα δε με πολυνοιάζουν πια όλα αυτά. Μπήκα πολύ απότομα κλιμακτήριο εδώ και 10-15 μέρες.
Τι εννοείς μπήκες κλιμακτήριο;
Δε με διεγείρει τίποτα και δε με ενδιαφέρει κιόλας που δε διεγείρομαι. Άρα έχω χαμηλή τεστοστερόνη άρα κλιμακτήριος.
Άραξε, θέμα καιρού είναι (εποχης, θερμοκρασίας κτλ). Μην αναφερω και το θεμα καραντινας/κοβιντ κτλ, που ειναι κατι πρωτόγνωρο για ολη την ανθρωποτητα γενικως και εχει διαλύσει την ψυχολογία αρκετών. Αλλα μην αγχώνεσαι, και εγω που ειμαι σχεδον 10 χρονια μικροτερος σου, ανεκαθεν -και προ φασης κοβιντ- τετοια περιοδο υπολειτουργούσα απο αποψη όρεξης (γενικότερα, και οχι μονο σεξουαλικης) και οσο καλοκαιριαζε ανέβαινα με γεωμετρική πρόοδο. Καλοκαιρι έχουν τύχει φάσεις που στραγγίζω κυριολεκτικα, παίζει να φτάσω και 4 φορές τη μερα. Τέτοια εποχη με μια φορά τη μερα ή μέρα παρα μέρα, κανω το σταυρό μου και λεω ευχαριστώ.
Αραξε, θα ξαναερθει το καλοκαιρακι, θα νιωσεις τη ντε να κατακλύζει τα κύτταρά σου, τα απανταχού κωλαράκια/βυζακια/μπουτακια/πατουσακια κτλ τριγύρω σου να βγαινουν όξω, θα το ριξεις και στην καλοκαιρινη διατροφη που στην πλειονότητά της ειναι ακρως αφροδισιακη (θαλασσινά, ψάρια, καρπούζι, σύκα, αβοκάντο ως σωστος μιλενιαλ κτλ) και θα ζμπρωχνεις πάλι σαν ταύρος στην ανηφόρα. Δεν θελει πολυ για να (ξανα)ανεβει η λιμπιντο. Απλά εισαι δικος μας: Δεν γουσταρεις τον χειμωνα, οπως καθε φυσιολογικος άνθρωπος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 15 Δεκ 2020, 20:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere » 15 Δεκ 2020, 20:02

vantono έγραψε:
15 Δεκ 2020, 19:47
Τέτοια εποχη με μια φορά τη μερα ή μέρα παρα μέρα, κανω το σταυρό μου και λεω ευχαριστώ.
αποκλείεται δεν σε πιστεύω.δεν υπάρχει άνθρωπος να γαμάει κάτω από 7 φορές την μέρα

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 15 Δεκ 2020, 20:08

Ασέβαστος έγραψε:
15 Δεκ 2020, 08:56
Naida έγραψε:
15 Δεκ 2020, 08:48
Ασέβαστος έγραψε:
15 Δεκ 2020, 08:29

αν δεν ειναι πατσαβουρες αλλα κανονικες γυναικες; η απ το αλλο το πως το λεει ο ντατζε;
Δεν έχει σημασία, όλες οι πρώην είναι πατσαβουρες.
εμενα καμμια απο τις πρωην μου δεν ειναι πατσαβουρα.
Τύπε, δεν γίνεται να είναι πατσαβούρες οι πρώην σου, αν δεν έχεις πρώην.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 15 Δεκ 2020, 20:15

Το νήμα μετετραπει σε συνεδρία ειδημόνων της πουτσας για την αντιμετώπιση της (μη)σηκωμαρας του Φοσιλη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 15 Δεκ 2020, 20:18

Τα subreddits να μην δει και όλα καλά
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 15 Δεκ 2020, 20:21

Naida έγραψε:
14 Δεκ 2020, 21:14
Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.
Εισαι σκληρη ...

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 15 Δεκ 2020, 20:26

Νon4me έγραψε:
15 Δεκ 2020, 20:21
Naida έγραψε:
Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.
Εισαι σκληρη ...
Είπα τι θα ήθελα. Με νορμαλ κοπέλες που τις ξέρω και είναι νορμαλ δεν έχω πρόβλημα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 15 Δεκ 2020, 20:44

foscilis έγραψε:
14 Δεκ 2020, 21:52
Zarkadaki έγραψε:
14 Δεκ 2020, 21:02
Μερικές απλές ερωτήσεις.
Ποια η άποψη σας για την χρήση social media του συντρόφου σας;
Σας ενοχλεί κάτι η απλά αδιαφορείτε;
Σας ενοχλεί ο/η σύντροφος σας να έχουν "friend" στο facebook/instagram κλπ τους/τις πρώην τους;
Να έχουν τυπικές επαφές;
Δεν παίζει να έχει επαφή με πρώην και να μην το κάνουν.
WHAAAAAAAAATTTTT?
Έχω τρομερά καλή επαφή με πρώην και δεν κάνουμε τίποτα.

Εδώ είχα και τρομερά καλή σχέση με την πρώτη σχέση. Βέβαια, τον έβαλε η γκόμενα να με σβήσει και εξαφανίστηκε μια πενταετία. Φέτο με τον κορωνοϊό ξαναεμφανίστηκε κι αυτός.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

epal katalipsi hooliganismos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από epal katalipsi hooliganismos » 15 Δεκ 2020, 22:25

vantono έγραψε:
15 Δεκ 2020, 19:47
και εγω που ειμαι σχεδον 10 χρονια μικροτερος σου, ανεκαθεν -και προ φασης κοβιντ- τετοια περιοδο υπολειτουργούσα απο αποψη όρεξης

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 16 Δεκ 2020, 09:52

Naida έγραψε:
15 Δεκ 2020, 20:26
Νon4me έγραψε:
15 Δεκ 2020, 20:21
Naida έγραψε:
Εισαι σκληρη ...
Είπα τι θα ήθελα. Με νορμαλ κοπέλες που τις ξέρω και είναι νορμαλ δεν έχω πρόβλημα.
΄
εδω να σημειωσω οτι εισαι πατσαβουρα. :102:

προφανως εισαι πρωην καποιων, και αρα στα ματια των σημερινων συντροφων τους, εισαι πατσαβουρα, συμφωνα με τη δικη σου λογικη :003:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 16 Δεκ 2020, 10:01

Γω πάντως τους πολύ άνετους τους φοβάμαι, κρύβουν σκελετό στην ντουλάπα, σιγουράκι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών