Κουτιά.
Re: Κουτιά.
sys3x έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 17:52Έχει και τα "βιομηχανικά" τα φουρφούρια που κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο και πολύ καλύτερη ροή αέρα όμως ταυτόχρονα που δουλεύουν με πολύ περισσότερα volt.ST48410 έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 12:00Χρειάζεται να βάλω ένα diy σύστημα εξαερισμού σε ένα κουτί με ηλεκτρονικά. Λέω να κάνω 2 τρύπες στις 2 μεριές και να βάλω 2 ανεμιστηράκια ανάποδα (ένα να ρουφάει και ένα να βγάζει) ώστε να δημιουργήσω μια κάποια ροή. Τα φουρφούρια που βλέπω τώρα έχουν 3 και 4 καλώδια. Μπορώ να πάρω οποιοδήποτε από αυτά με ένα δωδεκάβολτο τροφοδοτικό ή δεν πάει έτσι;
Για άνοιγμα κλείσιμο απλό διακοπτάκι;
enterprise-psi sys3x
Τι ρεύματα τραβάνε αυτά συνήθως;
Για να βγάλουμε άκρη μπαμ μπαμ κάμω σάμον τον enaon.

Εναλλασσόμενο 220 , νεαρέ ;
Σε μπάνιο η κουζίνα θα εγκατασταθεί ;
Σε μπάνιο η κουζίνα θα εγκατασταθεί ;
sys3x έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 17:52Έχει και τα "βιομηχανικά" τα φουρφούρια που κάνουν πολύ περισσότερο θόρυβο και πολύ καλύτερη ροή αέρα όμως ταυτόχρονα που δουλεύουν με πολύ περισσότερα volt.ST48410 έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 12:00Χρειάζεται να βάλω ένα diy σύστημα εξαερισμού σε ένα κουτί με ηλεκτρονικά. Λέω να κάνω 2 τρύπες στις 2 μεριές και να βάλω 2 ανεμιστηράκια ανάποδα (ένα να ρουφάει και ένα να βγάζει) ώστε να δημιουργήσω μια κάποια ροή. Τα φουρφούρια που βλέπω τώρα έχουν 3 και 4 καλώδια. Μπορώ να πάρω οποιοδήποτε από αυτά με ένα δωδεκάβολτο τροφοδοτικό ή δεν πάει έτσι;
Για άνοιγμα κλείσιμο απλό διακοπτάκι;
enterprise-psi sys3x
Τι ρεύματα τραβάνε αυτά συνήθως;
Για να βγάλουμε άκρη μπαμ μπαμ κάμω σάμον τον enaon.
Υπαρχουν τα δελτα ( και αλλες μαρκες ) που τρεχουν και αυτα με ρευμα απο τροφοδοτικου πι σιου . ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ cfm κανουν σαν ηλεκτρικη σκουπα ομως
Άντε γαμηθείτε ρε μαλάκες.
Σόρυ δηλαδή αλλά κοντεύει μήνας που το κουτί είναι στην ταχυδριμική.
Σόρυ δηλαδή αλλά κοντεύει μήνας που το κουτί είναι στην ταχυδριμική.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εγώ τι να πω ρε που είναι όλα σπίτι , κουτί, επεξεργαστής, μητρική, υδρόψυξη, ssd , και οι ραμ μάλλον του χρόνου ; ....
Ο γκαντεμης ο κωλογαυρος ο sys3x, γαμω το Πειραιά του μας έφαγε

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Εμένα μου ήρθαν σε 20 μέρες από Κίνα κάτι τσιμπίδες για ηλεκτρονικά και μικρά βιδάκια.
the end
Τι; Δεν υπάρχουν οι μνήμες που θες;enterprise-psi έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 23:14Εγώ τι να πω ρε που είναι όλα σπίτι , κουτί, επεξεργαστής, μητρική, υδρόψυξη, ssd , και οι ραμ μάλλον του χρόνου ; ....

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ρε τι είπαμε και στο άλλο ετοιμοπαραδοτες ήταν μαζί με επεξεργαστή και υδρόψυξη , αυτά ήρθαν οι μνήμες όχι , και σήμερα παραδόθηκαν σε κούριερ , και τι κούριερ Αίολος κούριερ 

The business man whose master plan controls the world each day,
τι μνημες πηρες ?
Ευχαριστώ πολύ ρε αλλά ξες, σας το είπα κιόλα αφού, happy new gear.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Πωωω πανακριβες . αναβλυζουν αριστεριλαΧαοτικός έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 00:07Εγώ έχω αυτές και περιμένουν
https://www.skroutz.gr/s/11436424/G-Ski ... 16GFX.html

https://www.skroutz.gr/s/7730092/G-Skil ... 6GVKB.html