Αντε ρε, πως στο εφεραν δηλαδη;
Optima Bank
Re: Optima Bank
Δεν είναι πολλα 1 μυριο
Τζίρος είναι όχι κέρδος
Αλλά μακριά, λίγα κι όχι δανεικα
Τζίρος είναι όχι κέρδος
Αλλά μακριά, λίγα κι όχι δανεικα
"Καλύτερα ξεκινήστε με κάποια άλλη τράπεζα, εμείς ακόμη δεν έχουμε αναπτυχθεί τόσο ώστε να καλύπτουμε τις ανάγκες μιας μικρότερης επιχείρησης, φοβάμαι ότι ούτε εσείς θα εξυπηρετηθείτε όπως πρέπει."
Είχα καιρό να φάω χυλόπιτα, αλλά νομίζω κάπως έτσι είναι.

Γιατί όσοι έχουν τζίρο πάνω από εκατομμύριο στην υπανάπτυκτη τράπεζα θα τρέξουν. Τι μαλάκες.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Και τι θα κερδίσει μια επιχείρηση από αυτούς?
Ποιος ο λόγος να τους προτιμήσει?
Ποιος ο λόγος να τους προτιμήσει?
Ε πως. Είναι ωραίο να σε περιποιούνται και δε το λέω ειρωνικά. Καμμια σχέση με το να στριμωχνεσε με το συνταξιουχο στην ουρά
Μόνο αμα δε πληρωσεις αγριεύουν μαλλον αν είναι η παλια με το ροζ λογότυπο. Μια φορά άργησα τη δόση του κια κι αρχίσαμε.....
Μόνο αμα δε πληρωσεις αγριεύουν μαλλον αν είναι η παλια με το ροζ λογότυπο. Μια φορά άργησα τη δόση του κια κι αρχίσαμε.....
Έχουν ΜΟΥΝΑΡΕΣ υπαλλήλους.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΜπλεΜπουμπυς
Κανενας σοβαρος καπιταληστης γραφει στο πχορουμ της καρδιας μας ;
Oλοι μεροκαματιαρηδες καπιταληστες των 700 ευρω ειστε ;
Σπαραζει η καρδια μου να σας βλεπω να μην μπορειτε να πραγματοποιησετε τα αναπτυξιακα σας ονειρα.

Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Μα τώρα με το Web banking δεν χρειάζεται να κάθεσαι στην ουρά πια για πληρωμες, και όσο για τα υπολοιπα όλες οι τράπεζες έχουν προσωπικό που ασχολείται μόνο με επιχειρήσεις οπότε γλυτώνεις πάλι το στρίμωγμα.
Έλεγα μήπως παίζουν χαμηλότερα επιτοκια/προμήθειες, γρηγορότερες εγκρίσεις δανείων κλπ.
Αμα θέλω να πιω καφέ θα πάω σε καφετέρια όχι σε τράπεζα, δεν με απασχολούν αυτά

Με τον πόνο μας παίζεις, τώρα που είναι κλειστά όλα;;;panos291 έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 09:35Μα τώρα με το Web banking δεν χρειάζεται να κάθεσαι στην ουρά πια για πληρωμες, και όσο για τα υπολοιπα όλες οι τράπεζες έχουν προσωπικό που ασχολείται μόνο με επιχειρήσεις οπότε γλυτώνεις πάλι το στρίμωγμα.
Έλεγα μήπως παίζουν χαμηλότερα επιτοκια/προμήθειες, γρηγορότερες εγκρίσεις δανείων κλπ.
Δε νομίζω οτι είναι θέμα τζίρου. Όχι μονο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ε όλο και κάτι βρίσκεις άμα ψάξειςstella έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 09:56Με τον πόνο μας παίζεις, τώρα που είναι κλειστά όλα;;;panos291 έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 09:35Μα τώρα με το Web banking δεν χρειάζεται να κάθεσαι στην ουρά πια για πληρωμες, και όσο για τα υπολοιπα όλες οι τράπεζες έχουν προσωπικό που ασχολείται μόνο με επιχειρήσεις οπότε γλυτώνεις πάλι το στρίμωγμα.

Οι τράπεζες είναι άγιες.
Όπως δεν κάνεις διάκριση μεταξύ του Αγίου Σπυρείδωνα και του Αγίου Ελευθερίου, έτσι δεν κάνεις διάκριση μεταξύ των τραπεζών.
Όπως δεν κάνεις διάκριση μεταξύ του Αγίου Σπυρείδωνα και του Αγίου Ελευθερίου, έτσι δεν κάνεις διάκριση μεταξύ των τραπεζών.
Έτσι όλοι καλοί είναι
Σε κάποιον όμως έχεις ιδιαίτερη αδυναμία
Η μάλλον αυτός
Αν δε πας σε προσκυνηματα πως θα το καταλάβεις;
Γίνεται και με τους βιους τους
Λέει ο κατηχητης, όταν διαβάζουμε για έναν Άγιο ο Άγιος είναι εκεί κι έτσι γίνεται πολλες φορες κόλλημα, όπως κολλησε η αδερφη μου με τον Άγιο Πορφυρίο που αυτή δε πολυπηγαινε και μου έστειλε πισω ότι βιβλία της έδωσα. Αυτό οχι. Με έχει πριξει όλο για τον Άγιο λεει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 88 Απαντήσεις
- 1556 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
29 Σεπ 2024, 16:45
-