ΒΥΖΙΑ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΒΥΖΙΑ
Πιτσιρικάς ήμουν τρελαμένος με τα ΒΥΖΙΑ.
Μεγαλώνοντας περασα περίπου 2 δεκαετίες όπου μου ήταν αδιάφορα (σε σχέση με άλλα σημεία του σώματος...).
Τώρα, ΞΑΦΝΙΚΑ, άρχισα να τα εκτιμώ πάλι!
Είναι φυσιολογικός αυτός ο κύκλος εξέλιξης ή μου συμβαίνει κάτι περίεργο?
Μεγαλώνοντας περασα περίπου 2 δεκαετίες όπου μου ήταν αδιάφορα (σε σχέση με άλλα σημεία του σώματος...).
Τώρα, ΞΑΦΝΙΚΑ, άρχισα να τα εκτιμώ πάλι!
Είναι φυσιολογικός αυτός ο κύκλος εξέλιξης ή μου συμβαίνει κάτι περίεργο?
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Re: ΒΥΖΙΑ
δεν είσαι σταθερός χαρακτήρας
εγώ από μικρός είμαι κολλημένος με τα οπίσθια
μεγαλώνω και δεν αλλάζει τίποτα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Είναι το πρώτο πράγμα που έβαλες στο στόμα σου.
Είναι λογικό για όλους μας να λατρεύουμε τις σφαίρες της αφθονίας και της ζωής.
Όταν ήσουν μικρός ήθελες μεγάλα βυζιά για να πίνεις αρκετό γάλα (επιβίωση).
Τώρα που είσαι σε ηλικία γάμου, θέλεις μεγάλα βυζιά για να έχουν αρκετό γάλα τα παιδιά σου (διαιώνιση των γονιδίων σου).
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Για μένα δεν ισχύει αυτό. Μωρό δεν έβαζα βυζί στο στόμα ούτε για πλάκα (περιγραφές της μάνας μου φυσικά, εγώ πού να το ξέρω;), αφού αναγκαζόταν να με ταΐζει με το κουταλάκι, απ' ό,τι λέει.
Μεγαλώνοντας όμως, κάπως... άλλαξαν τα πράματα.

(Όχι με τη μάνα μου ρε, δεν τη λένε Λάισα).
Κι'εμενα ειναι το νο.1 μου, απλα εχω χαρει γιατι για 15 τουλαχιστον χρονια δεν με ενδιεφεραν καθολου τα ΒΥΖΙΑ, ενω τωρα με ελκυουν παρα πολυ.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 12:56δεν είσαι σταθερός χαρακτήρας
Φιλε, το ξερεις οτι μπορει να εχεις δικιο?
Μου αρεσε η εξηγηση σου.
Ενδομυχα ενδιαφερομαι για το καλο των απογονων μου!!!!!
Θα το χρησιμοποιησω αυτο στο πεδιο μαχης. Μου το επιτρεπεις ε? !!!!!
-
Aμα η γυναικα ειναι πλάκα δε λεει.
Ξενερα μεγαλη.
Χρειαζεται ενα αξιολογο στηθος για να το φχαριστιεσαι.
Ξενερα μεγαλη.
Χρειαζεται ενα αξιολογο στηθος για να το φχαριστιεσαι.
Δεν είναι λογικό αφού δεν υπάρχει καμία οπτική μνήμη. Και τα ζώα είναι το πρώτο πράγμα που βάζουν στο στόμα τους.Είναι το πρώτο πράγμα που έβαλες στο στόμα σου.
Δεν δείχνουν όμως ότι είναι κολλημένα με την περιοχή αυτή όταν είναι μεγάλα.
Επίσης δεν είναι το πρώτο πράγμα που βάζουν στο στόμα του όλοι. Έν;α αρκετά μεγάλο ποσοστό δεν έχει θηλάσει ποτέ. Ωστόσο οι άντρες μέσα στο σποσοστο αυτό, μια χαρά γουσταρουν τα βυζιά είτε τους πεις κολλημένους είτε απλά ότι τα γουστάρουν.
Τέλος το ίδιο θήλασαν και τα κορίτσια. Δεν έχω ακούσει να εκφράζει κάποια γυναίκα τέτοιο κόλλημα για τα βυζιά όπως το αναφέρει ο νηματοθέτης.
Άλλο ένα νήμα που θα μπερδέψει την google και θα κατατάξει το φόρουμ στα τσοντοσάιτ.
Άλλο ένα νήμα που θα συμμετέχει η Νάιδα που κατά τ΄άλλα είναι αντίθετη με τον σεξισμό
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αγαπητέ Daje.
Να μην ανησυχείς καθόλου. Αυτό που περνάς είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ως πολιτικός μηχανικός, απλά βρέθηκες να εκτιμάς περισσότερο την αρμονική ταλάντωση των βυζΓιών, παρά τη μη αρμονική ταλάντωση των κολωμερίων μετά τη φάπα.

Να μην ανησυχείς καθόλου. Αυτό που περνάς είναι απόλυτα φυσιολογικό. Ως πολιτικός μηχανικός, απλά βρέθηκες να εκτιμάς περισσότερο την αρμονική ταλάντωση των βυζΓιών, παρά τη μη αρμονική ταλάντωση των κολωμερίων μετά τη φάπα.

Αυτά τα λέγαμε τα φρικιά το 80.
Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Το 80 οι κοπέλες μας είχαν τατουάζ και σκουλαρίκι στη μύτη και σεις λέγατε πως είναι έτσι και κοροϊδεύατε. Σήμερα κάνετε και σεις τατουάζ και οι βρωμιάρες οννεδίτισσες και το θεωρείτε και ωραίο κιόλας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 20 Ιούλ 2018, 13:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι η επανοδος των ΒΥΖΙΩΝ στο προσκηνιο συνοδευεται με το γεγονος οτι λογικα περναω στο 2ο μισο της ζωης μου.
(εννοώ οτι είμαι 40-45 και ο μεσος ορος ζωης ειναι 75-80 χρονια)
Ειναι δηλαδη ενα σημαδι οτι γερναω.
Ξεκινησα απο τα ΒΥΖΙΑ, για 2 δεκαετιες το μονο που με ενδιεφερε σε αυτον τον πλανητη ηταν τα ΟΠΙΣΘΙΑ και τωρα, ΞΑΦΝΙΚΑ, με ενδιαφερουν ΟΠΙΣΘΙΑ+ΒΥΖΙΑ.
Αρα, λογικα, σε καμια 10-15 χρονια, θα με ενδιαφερουν αποκλειστικα και μονο τα ΒΥΖΙΑ.
Ειναι σαν ενας κυκλος ζωης. Ενας κυκλος επιθυμιων.
(εννοώ οτι είμαι 40-45 και ο μεσος ορος ζωης ειναι 75-80 χρονια)
Ειναι δηλαδη ενα σημαδι οτι γερναω.
Ξεκινησα απο τα ΒΥΖΙΑ, για 2 δεκαετιες το μονο που με ενδιεφερε σε αυτον τον πλανητη ηταν τα ΟΠΙΣΘΙΑ και τωρα, ΞΑΦΝΙΚΑ, με ενδιαφερουν ΟΠΙΣΘΙΑ+ΒΥΖΙΑ.
Αρα, λογικα, σε καμια 10-15 χρονια, θα με ενδιαφερουν αποκλειστικα και μονο τα ΒΥΖΙΑ.
Ειναι σαν ενας κυκλος ζωης. Ενας κυκλος επιθυμιων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Daje την 20 Ιούλ 2018, 13:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
μα τα παιδια αυτονών είναι αυτές οι βρωμιάρες ρε Χαοτικέ!!Χαοτικός έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 13:24Αυτά τα λέγαμε τα φρικιά το 80.
Αλλά δεν μου κάνει εντύπωση. Το 80 οι κοπέλες μας είχαν τατουάζ και σκουλαρίκι στη μύτη και σεις λέγατε πως είναι έτσι και κοροϊδεύατε. Σήμερα κάνετε και σεις τατουάζ και οι βρωμιάρες οννεδίτισσες και το θεωρείται και ωραίο κιόλας.
- Rakomelofronas
- Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad
Γουστάρουμε βυζγιά ίσως γιατί είμαστε το μόνο θηλαστικό που το κάνει και ιεραποστολικά. Αν η αλλη είναι στα τέσσερα, δεν σε επηρεάζουν τα βυζγιά, απλώς πιάνεις κάτι άλλο.
Ίσως δεν έχει να κάνει με φάση ζωής αλλά με καποιο πρόσφατο βίωμα που σ'εκανε να τα επανεκτιμησεις.
Ίσως δεν έχει να κάνει με φάση ζωής αλλά με καποιο πρόσφατο βίωμα που σ'εκανε να τα επανεκτιμησεις.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Τα βυζιά της Συδνευ Σουίνι νικούν την πολιτική ορθότητα
από Σενέκας » 16 Μαρ 2024, 16:50 » σε Διεθνής πολιτική - 59 Απαντήσεις
- 1725 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay