Ωραίος!
Εγώ όχι μόνο δεν έχω χρήματα να πάρω κάτι τέτοιο, και δώρο να μου το έκαναν δεν θα είχα πού να το βάλω.
Βάλε γουήντοζ.foscilis έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 12:56Έβαλα το digger
https://www.digger.org/unix.html
Καύλα.
Αν και σε Linux δε φαίνεται να παίζει ο ήχος (ξεκίνησα να το ψάχνω στον κώδικα και βαρέθηκα).
Ιδιοκατασκευή.. Πέρασα πολύ ευχάριστα πρώτα να το φτιάξω και μετά να το στήσω..
Το παλιό hardware θα χρειάζεται και παλιό software (και δεν εννοώ τα προγράμματα, αλλά τα καθεαυτά μέσα αποθήκευσής τους, τα γνήσια παιχνίδια) το οποίο πρέπει να χρυσοπληρώσεις και οι δημιουργοί δεν βγάζουν τίποτα από αυτή την συναλλαγή, μόνο οι συλλέκτες.Guybrush Threepwood έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 13:22Ποιά πλάκα;
Παίρνεις ένα παλιό μηχάνημα εικοσαετίας για vintage hardware experience.
ναι αλλά θα εντυπωσιάσεις την 20χρονη ερωμένη σου, που σε θέλει για τα λεφτά σου αισθήματαΒλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 15:43Το παλιό hardware θα χρειάζεται και παλιό software (και δεν εννοώ τα προγράμματα, αλλά τα καθεαυτά μέσα αποθήκευσής τους, τα γνήσια παιχνίδια) το οποίο πρέπει να χρυσοπληρώσεις και οι δημιουργοί δεν βγάζουν τίποτα από αυτή την συναλλαγή, μόνο οι συλλέκτες.Guybrush Threepwood έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 13:22Ποιά πλάκα;
Παίρνεις ένα παλιό μηχάνημα εικοσαετίας για vintage hardware experience.
Το βγάζουν προσφορά τζαμπανταν πού και πού στο gog. Την vga έκδοση.Βλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 12:06Κατέβασα κι έτρεξα μέσω scummvm engine ένα παιχνίδι χωρίς ηχητική ομιλία, ό,τι λένε οι χαρακτήρες εκφράζεται μέσω κειμένου. Το Ζακ Μακκράκεν αν έχει σημασία. Οι λωρίδες διαλόγου εμφανίζονται τόσο ψηλά που τα μισά γράμματα δεν φαίνονται. Ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να το διορθώσω αυτό;
Για πες λεπτομερειες.
Μην το φοβάσαι το dosbox, το προγραμματάκι είναι τέλειο και ο κώδικάς του αριστοτεχνικά γραμμένος. Σύμπτωση ήταν.Βλήμα έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 22:56Κατέβασα τον εμιουλέιτορ snes9x κι έχω καραγουστάρει. Παλιά, όταν μ' έπιανε να παίξω παλιά παιχνίδια κατέβαζα έναν εμιουλέιτορ, εκατοντάδες ρομς, τσιμπολογούσα από όλα και στο τέλος κατέληγα να βαρεθώ γρήγορα. Τώρα άρχισα το Super Mario rpg και καραγούσταρα, μέχρι που σήμερα πάτησα κατά λάθος το F1 και φόρτωσε ένα παλιό σέιβ κι έχασα όλη την πρόοδο που είχα κάνει δύο μέρες και ξενέρωσα. Θα το ξαναρχίσω. Αποφάσισα να σέβομαι τα παιχνίδια σα να τα έχω πληρώσει (τις τοτινές τιμές, που είχαν βγει, όχι τις σημερινές). Την προηγούμενη φορά που είχα κατεβάσει emulator ήταν ο zsnes και δεν ήταν πολύ αξιόπιστος. Κολλούσε σε σημεία και μερικά παιχνίδια ήταν αδύνατο να τα ολοκληρώσεις, έστω κι αν είχες φάει πολύ χρόνο να φτάσεις μέχρι το σημείο που είχες φτάσει. Αυτός ο τωρινός 'ξηγιέται καλά.
Εν τω μεταξύ έβαλα το cd rom του Grim Fandango στον υπολογιστή και δεν το διαβάζει. Μόλις τελειώσω με το Super Mario RPG θα το κατεβάσω να το ξαναπαίξω. Μου φαίνεται περίεργο που θα χρειαστεί να κατεβάσω παράνομα ένα παιχνίδι που έχω πληρώσει ήδη, αλλά δεν έχω άλλη επιλογή.
Είχα ασχοληθεί και με DOSbox αλλά εκεί γύρω που άρχισα να παίζω παιχνίδια μου ψόφησε ο υπολογιστής. Έφταιγε ο emulator; Έφταιγαν τα αρχεία; Έφταιγε κάτι άσχετο κι ήταν σύμπτωση; Πάντως τώρα τον φοβάμαι. Κατέβαζα από εδώ http://www.abandonia.com/ αλλά τότε, καμιά δεκαπενταριά χρόνια πριν, είχε πολύ μεγαλύτερη ποικιλία παιχνιδιών. Μάλλον δεν πίστευε κανείς ότι θα βγάλει χρήματα από παλιά παιχνίδια και είχαν παρατήσει τα δικαιώματα ακόμα και από αριστουργήματα σαν το Zak McKraken.
Εδώ θα μιλάμε για emulators και για παλιά παιχνίδια. Πού μπορούμε να τα βρούμε, ποια σάιτ προτιμάμε κλπ κλπ.
Φίλε, υπάρχει τύπος στα Πετράλωνα που πουλά διπλό joystick τύπου arcade με εγγύηση εφ' όρου ζωής και στο κουτί μέσα έχεο περασμένα ένα σωρό arcade παιχνίδια. Κόστος 200 ευρώ, πάρα πολύ καλά για κάτι τέτοιο!
talaipwros έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 12:26Starcraft2 και τελος.Βλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 12:14Τι να τα κάνεις 3500 χιλιάδες παιχνίδια; Με πόσα από αυτά έχεις ασχοληθεί πάνω από δίωρο; Κι εγώ έτσι 'ξηγιόμουν παλιά, αλλά τώρα αποφάσισα να έχω το πολύ τρία παιχνίδια που δεν έχω παίξει στον σκληρό μου και να μην κατεβάζω τέταρτο πριν να έχω βάλει τα δυνατά μου να τερματίσω το ένα τουλάχιστον από τα τρία. Αυτό με αναγκάζει να το σέβομαι το παιχνίδι και στο τέλος έχω περάσει καλύτερα από το να είχα γεμίσει τον σκληρό με πράγματα που δεν θα παίξω ποτέ.
Ειναι δωρεάν, ξεκίνα τσουκου τσουκου και θα μαθεις.
Παιζεις με αντιπάλους τον ιδιων δυνατοτητων με σενα οπότε δεν θα βαρεθείς.
Αν χάνεις στην αρχή, θα κανονισεις ματσάκι με Οργισμένο για να ανεβει το ηθικο σου
https://starcraft2.com/en-gb/profile/2/1/284902