Retro gaming
-
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
-
-
Re: Retro gaming
Θυμαμαι το 1ο ηλεκτρονικο παιχνιδι που ειδα στη ζωη μου ηταν σε ATARI(?) εκεινο το τενις με τις 2 παυλες και την τελεια.
Το ειχε ενα μεγαλυτερο παιδι και πηγαιναμε ολοι το απογευμα να βλεπουμε να παιζει.
Μετα ηταν το FROG.
Στη συνεχεια ηταν το COMMANDO
Το ειχε ενα μεγαλυτερο παιδι και πηγαιναμε ολοι το απογευμα να βλεπουμε να παιζει.
Μετα ηταν το FROG.
Στη συνεχεια ηταν το COMMANDO

https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
-
1.κομμούνιΒλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:15Δεν είναι ερωμένη μου, πες στην μάνα σου να σταματήσει να ζηλεύει, δεν πηδάω καμία άλλη με τα λεφτά μου.epal katalipsi hooliganismos έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 15:57ναι αλλά θα εντυπωσιάσεις την 20χρονη ερωμένη σου, που σε θέλει για τα λεφτά σου αισθήματα
Υπ' όψη: μιλάμε για πενταροδεκάρες, αν δεν είχα το κτήμα θα έμπαινα χαλαρά στο bottom 10% των Ελλήνων σε ό,τι αφορά στα χρήματα.SpoilerShowΕλπίζω μόνο να μην είναι αιτία για πέρμα.
Πάντως ρε παιδιά πείτε μου: εγώ φταίω;
2.αλκοόλας
3.βρίζει μάνες
χαράς στην απελπισμένη 20χρονη προσφυγοπούλα που θα σε πάρει

Πού την είδες την βρισιά τελειωμένη προβληματική ύπαρξη;epal katalipsi hooliganismos έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:271.κομμούνιΒλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:15Δεν είναι ερωμένη μου, πες στην μάνα σου να σταματήσει να ζηλεύει, δεν πηδάω καμία άλλη με τα λεφτά μου.epal katalipsi hooliganismos έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 15:57
ναι αλλά θα εντυπωσιάσεις την 20χρονη ερωμένη σου, που σε θέλει για τα λεφτά σου αισθήματα
Υπ' όψη: μιλάμε για πενταροδεκάρες, αν δεν είχα το κτήμα θα έμπαινα χαλαρά στο bottom 10% των Ελλήνων σε ό,τι αφορά στα χρήματα.SpoilerShowΕλπίζω μόνο να μην είναι αιτία για πέρμα.
2.αλκοόλας
3.βρίζει μάνες
-
δηλαδή αν δεν είναι βρισιά να σε πηδάει αλκοολικό κομμούνι, τι είναι;Βλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:29Πού την είδες την βρισιά τελειωμένη προβληματική ύπαρξη;epal katalipsi hooliganismos έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:271.κομμούνιΒλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:15
Δεν είναι ερωμένη μου, πες στην μάνα σου να σταματήσει να ζηλεύει, δεν πηδάω καμία άλλη με τα λεφτά μου.
2.αλκοόλας
3.βρίζει μάνες

Να έχεις μεγαλώσει ένα φασίζον, κομπλεξικό τρολάκι.epal katalipsi hooliganismos έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:30δηλαδή αν δεν είναι βρισιά να σε πηδάει αλκοολικό κομμούνι, τι είναι;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Είμαι ένας απ' αυτούςΒλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 15:43Το παλιό hardware θα χρειάζεται και παλιό software (και δεν εννοώ τα προγράμματα, αλλά τα καθεαυτά μέσα αποθήκευσής τους, τα γνήσια παιχνίδια) το οποίο πρέπει να χρυσοπληρώσεις και οι δημιουργοί δεν βγάζουν τίποτα από αυτή την συναλλαγή, μόνο οι συλλέκτες.Guybrush Threepwood έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 13:22Ποιά πλάκα;
Παίρνεις ένα παλιό μηχάνημα εικοσαετίας για vintage hardware experience.

Πάντως δεν ισχύει ότι τα χρυσοπληρώνεις, τα μόνα που είναι όντως ακριβά είναι τίτλοι που είχαν κάνει επιτυχία και μάλιστα σε σφραγισμένες κόπιες. Τα open box τα βρίσκεις σε καλές τιμές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που μπορεί να φτάνουν τα 100-200 ευρώ. Ακόμα και αυτά όμως, αν είσαι υπομονετικός, μπορείς να τα πάρεις φτηνά.
-
σιγά επειδή σου στέλνει ένα Hi την βδομάδα χωρίς τίποτα άλλο, αμέσως να πούμε ότι σε τρολάρειΒλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:32Να έχεις μεγαλώσει ένα φασίζον, κομπλεξικό τρολάκι.epal katalipsi hooliganismos έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:30δηλαδή αν δεν είναι βρισιά να σε πηδάει αλκοολικό κομμούνι, τι είναι;

Άσχετο αλλά σχετικόGreen Dragon έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:32Είμαι ένας απ' αυτούςΒλήμα έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 15:43Το παλιό hardware θα χρειάζεται και παλιό software (και δεν εννοώ τα προγράμματα, αλλά τα καθεαυτά μέσα αποθήκευσής τους, τα γνήσια παιχνίδια) το οποίο πρέπει να χρυσοπληρώσεις και οι δημιουργοί δεν βγάζουν τίποτα από αυτή την συναλλαγή, μόνο οι συλλέκτες.Guybrush Threepwood έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 13:22Ποιά πλάκα;
Παίρνεις ένα παλιό μηχάνημα εικοσαετίας για vintage hardware experience.
Πάντως δεν ισχύει ότι τα χρυσοπληρώνεις, τα μόνα που είναι όντως ακριβά είναι τίτλοι που είχαν κάνει επιτυχία και μάλιστα σε σφραγισμένες κόπιες. Τα open box τα βρίσκεις σε καλές τιμές πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, που μπορεί να φτάνουν τα 100-200 ευρώ. Ακόμα και αυτά όμως, αν είσαι υπομονετικός, μπορείς να τα πάρεις φτηνά.
Τρία παιχνίδια: Grim Fandango, Half life 1, planescape torment.
Γνήσια, στα κουτιά τους, με τα όλα τους, αλλά ανοιγμένα και παιγμένα.
Πόσα θα βγάλω αν τα πουλήσω;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 1180 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης
04 Οκτ 2023, 04:16