Η επέλαση της ρομποτικής.
Η επέλαση της ρομποτικής.
Βλέπω διάφορους κύριους τελευταία να ομιλούν για "αναβάθμιση του ανθρώπου". Κάποιοι από αυτούς είναι ακροδεξιοί ή μου φαίνεται; Τελοσπάντων. Απ' οτι λέγεται πρόκειται για αλλαγές που θα έρθουν από τους πρωτοπόρους της Silicon Valley και όχι μόνο. Τρόποι που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή της ρομποτικής γενικά. Στο ανθρώπινο σώμα. Για την καταπολέμηση διάφορων προβλημάτων. Ξέρω 'γω εμφυτεύματα όρασης, ακοής τέτοια. Μια δεσποσύνη που πήδαγα με είχε προειδοποιήσει οτι ελλοχεύουν τεράστιοι κίνδυνοι και σκοτεινά συμφέροντα πίσω από αυτή τη τεχνολογική εξέλιξη που έρχεται και αν δε προσέχουμε θα βρεθούμε σε μια μισότρελη δυστοπία από μισά ρομπότ-μισούς ανθρώπους. Ελπίζω οχι όλες.
Ποιά η γνώμη σας;
Ποιά η γνώμη σας;
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: Η επέλαση της ρομποτικής.
Αυτο που σου ελεγε ηταν μαλλον ο κρυφός της πόθος να έχεις τις επιδοσεις ενος cyborg.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
there was once was a cyborg called AceΖενίθεδρος έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 19:55Αυτο που σου ελεγε ηταν μαλλον ο κρυφός της πόθος να έχεις τις επιδοσεις ενος cyborg.
who had girlfriends at every base
but once they just glanced at
his special enhancement
they vanished with nary a trace
- Spartan graffito
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Είσαι μεγαλος ποιητής.Yochanan έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 19:59there was once was a cyborg called AceΖενίθεδρος έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 19:55Αυτο που σου ελεγε ηταν μαλλον ο κρυφός της πόθος να έχεις τις επιδοσεις ενος cyborg.
his special enhancement
- Spartan graffito
Τυφλα να χει ο Χελουγκρενής.

Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
δεν ειναι δικο μου, ειναι απο το SMAC
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- Dwarven Blacksmith
Είναι στη λίστα μου να διαβάσω το The Murderbot Diaries series της Μάρθας της Γουέλς, έχω ακούσει καλά λόγια.

Αν είσαι έλ παππούς που έχει πεισθεί πως ότι κακό είναι και ακροδεξιό

Φιλελέφτ είναι
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
artificial construct designed as a Security Unit, which manages to override its governor module, thus enabling it to develop independence, which it primarily uses to watch soap operas.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 20:09Είναι στη λίστα μου να διαβάσω το The Murderbot Diaries series της Μάρθας της Γουέλς, έχω ακούσει καλά λόγια.
https://en.wikipedia.org/wiki/The_Murderbot_Diaries
κλαίω!! δεν ειχα ξανακουσει αυτη τη σειρα
στηνα γγλια υπαρχει μια σειρα που βλεπουνε οικογενειες να βλεπουνε τηλοραση - αυτο ειναι το κονσεπτ δλδ. τι ζουμε...
Yochanan έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 19:59there was once was a cyborg called AceΖενίθεδρος έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 19:55Αυτο που σου ελεγε ηταν μαλλον ο κρυφός της πόθος να έχεις τις επιδοσεις ενος cyborg.
his special enhancement
- Spartan graffito

In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Δημοκρατικός
Δυστυχώς όλα αυτά είναι ακόμη επιστημονική φαντασία.Sothan έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 17:00Βλέπω διάφορους κύριους τελευταία να ομιλούν για "αναβάθμιση του ανθρώπου". Κάποιοι από αυτούς είναι ακροδεξιοί ή μου φαίνεται; Τελοσπάντων. Απ' οτι λέγεται πρόκειται για αλλαγές που θα έρθουν από τους πρωτοπόρους της Silicon Valley και όχι μόνο. Τρόποι που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή της ρομποτικής γενικά. Στο ανθρώπινο σώμα. Για την καταπολέμηση διάφορων προβλημάτων. Ξέρω 'γω εμφυτεύματα όρασης, ακοής τέτοια. Μια δεσποσύνη που πήδαγα με είχε προειδοποιήσει οτι ελλοχεύουν τεράστιοι κίνδυνοι και σκοτεινά συμφέροντα πίσω από αυτή τη τεχνολογική εξέλιξη που έρχεται και αν δε προσέχουμε θα βρεθούμε σε μια μισότρελη δυστοπία από μισά ρομπότ-μισούς ανθρώπους. Ελπίζω οχι όλες.
Ποιά η γνώμη σας;
Μακάρι να έρθει σύντομα η ώρα που θα μπορούμε να κάνουμε pimp-up με ρομποτική και βιοτεχνολογία.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Δε σας αηδιάζουν τα cyborg? Νάνε θα γινόσουν cyborg? Το μέταλλο βασικά...
Εγώ θέλω απλά 2-3 ρομπότ υπηρέτες για το σπίτι. Να δώσω 200 ευρώ. Να τους αλλάζω τις μπαταρίες. And that's all.Δημοκρατικός έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 21:47Δυστυχώς όλα αυτά είναι ακόμη επιστημονική φαντασία.Sothan έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 17:00Βλέπω διάφορους κύριους τελευταία να ομιλούν για "αναβάθμιση του ανθρώπου". Κάποιοι από αυτούς είναι ακροδεξιοί ή μου φαίνεται; Τελοσπάντων. Απ' οτι λέγεται πρόκειται για αλλαγές που θα έρθουν από τους πρωτοπόρους της Silicon Valley και όχι μόνο. Τρόποι που έχουν να κάνουν με την εφαρμογή της ρομποτικής γενικά. Στο ανθρώπινο σώμα. Για την καταπολέμηση διάφορων προβλημάτων. Ξέρω 'γω εμφυτεύματα όρασης, ακοής τέτοια. Μια δεσποσύνη που πήδαγα με είχε προειδοποιήσει οτι ελλοχεύουν τεράστιοι κίνδυνοι και σκοτεινά συμφέροντα πίσω από αυτή τη τεχνολογική εξέλιξη που έρχεται και αν δε προσέχουμε θα βρεθούμε σε μια μισότρελη δυστοπία από μισά ρομπότ-μισούς ανθρώπους. Ελπίζω οχι όλες.
Ποιά η γνώμη σας;
Μακάρι να έρθει σύντομα η ώρα που θα μπορούμε να κάνουμε pimp-up με ρομποτική και βιοτεχνολογία.
- Dwarven Blacksmith
Σιδηρένια χέρια και τέτοια χωρίς λόγο δε θα έβαζα. Σιγά, δεν πολεμάω το έγκλημα.
Άλλα ένα τσιπ για να θυμάμαι τις επετείους στις σχέσεις μου ή μια τεχνητή καρδιά που θα είχε μεγαλύτερη αξιοπιστία από την κανονική, sure.

Διαχρονικό είναι αυτό. Ακροδεξιός ίσον κακός αρρωστάκιας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Phorum.gr user: πατησιωτης