Και τον πιστεύουμε ότι και να μας πει;
Social Media και ο σύντροφός μας.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Social Media και ο σύντροφός μας.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και στους "δεσμευμενους" το ιδιο ισχυει.Στην πλειοψηφια τελοσπαντων,δεν ειναι και ολες οι περιπτωσεις ιδιες,ουτε οι περιστασεις.νύχτα έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:17αυτό το έχω δει να συμβαίνει μόνο σε περιπτώσεις όπου κάποιος/α είναιGoBack έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 17:51Αυτο χρηζει αναλυσης.Για τον αντρα τουλαχιστον μπορουμε να πουμε με βεβαιοτητα οτι αυτο που λες ισχυει για καποιο χρονικο διαστημα μετα τον χωρισμο.Ας το ορισουμε στους 4-6 μηνες.Μετα απο αυτο το διαστημα θα επιδιωξει σιγουρα να ματασυνευρεθει σεξουαλικα με την πρωην.Βεβαια τα σεξουαλικα t-cells του θα ενεργοποιηθουν μετα τον πρωτο γυρο και θα του πουν τι κανεις παλι εδω ρε μαλακα.Αλλα αυτη η μια φορα ειναι σχεδον αναποφευκτη.
αδέσμευτος και επιδιώκει συνεύρεση με πρώην επιλέγοντάς τον/την ως
εύκολη λύση (προσβάσιμη εννοώ) για εκτόνωση
ή
σε αδέσμευτους που απλά δεν έχουν καταφέρει να προχωρήσουν και δεν
έχουν απεμπλακεί συναισθηματικά από τους πρώην τους
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
κι αυτό ενδέχεται να συμβαίνει, αλλά δεν είναι ο κανόναςFeindflug έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 18:12Εμένα μου φαίνεται ότι απλά θέλετε να έχετε καβάτζες, τύπισσες και τύποι.
Όλες αυτές οι πλατωνικές αγάπες και τα ειλικρινή ενδιαφέροντα προς τους/τις πρώην σας, είναι δικαιολογίες. Ποτέ μου δεν δέχτηκα να έχει η εκάστοτε σύντροφός μου, επαφές με πρώην της, στο βαθμό που να είναι φανερό και να το γνωρίζω και προσωπικά, ούτε καλημέρα λέω, ούτε like στα social media κάνω στις πρώην μου.
Όταν λέμε τέλος, εννοούμε τέλος.
δηλαδή για σένα η αγάπη έχει ον/οφφ, ή μετά από ένα ικανό διάστημα
πχ 6 μηνών (εσύ όρισέ το) εξανεμίζεται;
αν ήταν έτσι δεν θα κλαίγαμε τους νεκρούς μας χρόνια μετά τον θανατό τους
ναιδάκι, δε ξέρω, αν δεν τον πιστεύω νομίζω πως δεν γίνεται να τον αγαπάω
δεν αναφέρομαι σε σχέσεις ενός μήνα, φυσικά
γκόουμπακ , εγώ όταν πιάνω στο στόμαμου αγάπες και τα τοιαύτα,
αναφέρομαι σε έντιμους ανθρώπους με μπέσα
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
γιατί μπορεί να είναι μια μαλακία το φέισμπουκ αλλά μιλάς με γνωστούς,χάνεις την ατομικότητα σου όταν γράφεις σαν σιαμαίος
Αρα εισαι ακομα πιο επιφοβη να κανεις την κουτσουκελα με πρωην

Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Για αγάπη μεταξύ ερωτικών συντρόφων τώρα να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω για εμπιστοσύνη κτλ.νύχτα έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:27κι αυτό ενδέχεται να συμβαίνει, αλλά δεν είναι ο κανόναςFeindflug έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 18:12Εμένα μου φαίνεται ότι απλά θέλετε να έχετε καβάτζες, τύπισσες και τύποι.
Όλες αυτές οι πλατωνικές αγάπες και τα ειλικρινή ενδιαφέροντα προς τους/τις πρώην σας, είναι δικαιολογίες. Ποτέ μου δεν δέχτηκα να έχει η εκάστοτε σύντροφός μου, επαφές με πρώην της, στο βαθμό που να είναι φανερό και να το γνωρίζω και προσωπικά, ούτε καλημέρα λέω, ούτε like στα social media κάνω στις πρώην μου.
Όταν λέμε τέλος, εννοούμε τέλος.
δηλαδή για σένα η αγάπη έχει ον/οφφ, ή μετά από ένα ικανό διάστημα
πχ 6 μηνών (εσύ όρισέ το) εξανεμίζεται;
αν ήταν έτσι δεν θα κλαίγαμε τους νεκρούς μας χρόνια μετά τον θανατό τους
ναιδάκι, δε ξέρω, αν δεν τον πιστεύω νομίζω πως δεν γίνεται να τον αγαπάω
δεν αναφέρομαι σε σχέσεις ενός μήνα, φυσικά
γκόουμπακ , εγώ όταν πιάνω στο στόμαμου αγάπες και τα τοιαύτα,
αναφέρομαι σε έντιμους ανθρώπους με μπέσα
Αλλά και πάλι κρατάω τις επιφυλάξεις μου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Απο τις αγαπες και τα τιαυτα αλλα δεν θα το συνεχισω γιατι θα με καθαρισετε σαν αυγο
- Cecily Anne
Μειτ, θα στο εξηγήσω πιο γλαφυρά. Με την πρώτη μου σχέση χωρίσαμε, γιατί είχαμε καταντήσει σαν αδερφάκια. Δεν σούταρε κανείς κανένα, ήταν κοινή απόφαση, δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό στη σχέση μας, υπήρχε αγάπη, αλλά όχι αγάπη ερωτική. Εξήγησέ μου, γιατί να μην μιλάμε ή τί κίνδυνο διατρέχει ο τωρινός από αυτόν;

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
και να με απασχολούσε το θέμα, πλέον δεν με απασχολεί.
έχω αποφασίσει να πεθάνω μόνος. αυτή τη φορά, θα πεθάνω μόνος....

Naida η βιτριολίστρια...Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.

Μπα, δεν θα χάλαγα τη ζωή μου για κανένα λόγο. Είπα τι θα ήθελα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η νυχτα δεν ειχε τετοια σχεση σαν αυτη που ανεφερες στο μυαλο της οταν εγραψε την παραπανω φραση περι αγαπης μπεσας κλπ.Αλλα περα απ αυτο σου εγγυωμαι οτι πανω στους 6 μηνες αν την επεφτες στο "αδερφακι" δεν θα ελεγε οχι.Βασικα δοκιμασε το τωρα αν δεν εισαι κοτα και πες μας τι εγινεCecily Anne έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:41Μειτ, θα στο εξηγήσω πιο γλαφυρά. Με την πρώτη μου σχέση χωρίσαμε, γιατί είχαμε καταντήσει σαν αδερφάκια. Δεν σούταρε κανείς κανένα, ήταν κοινή απόφαση, δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό στη σχέση μας, υπήρχε αγάπη, αλλά όχι αγάπη ερωτική. Εξήγησέ μου, γιατί να μην μιλάμε ή τί κίνδυνο διατρέχει ο τωρινός από αυτόν;

Σωστή η Νάιδα.the comet the course the tail έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 20:46Naida η βιτριολίστρια...Naida έγραψε: ↑14 Δεκ 2020, 21:14Δεν θέλω να έχει καμία επαφή με καμια πατσαβούρα ούτε σε σοσιαλ, ούτε πουθενά .Ούτε τυπικές ούτε τίποτα. Ακόμα και αν έγιναν καλόγριες, λεσβίες, ερωτεύτηκαν άλλον παράφορα κτλ. Να εξαφανίζονται σαν να μην υπήρξαν ποτέ.
Επίσης δεν θέλω να ασχολείται με σοσιαλ(σε αυτό ήμουν τυχερή),να κάνει λαϊκ, να του κάνουν λαϊκ και να τον ταγκαρουν άσχετες πατσαβουρες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Προτάσεις για social media
από Saturn » 09 Μαρ 2024, 19:48 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 18 Απαντήσεις
- 648 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
11 Μαρ 2024, 09:49
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ποσοστά ανδρών/γυναικών σε φόρα & social media
από micmic » 14 Ιουν 2024, 11:43 » σε Κοινωνικά θέματα - 2 Απαντήσεις
- 189 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
14 Ιουν 2024, 11:45
-
-
-
Νέα δημοσίευση Διοικητής ΑΑΔΕ: Παρακολουθούμε και ελέγχουμε τα πάντα στα social media
από Parrot » 25 Ιαν 2024, 14:42 » σε Εσωτερική Πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
25 Ιαν 2024, 17:06
-
-
- 60 Απαντήσεις
- 2177 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Οκτ 2023, 22:14