Κόντακτ κληνερ για πηνία = τυχερός που δεν καταστράφηκε το '' βάψιμο '' του σύρματος περιέληξης .
Κουτιά.
Re: Κουτιά.
Μλκς μου, βλέπω σε κάνα μήνα δύο τον χάο να μας δείνει φουλ ρηβιού του σάημπερπάνκ με βάλκαν από Λίνουξ, ντροπής πράματα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Θα σας κάνω ένα αμπόξι πρώτα και ονλάι το μπουτ σε 2 σεκόνια.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ονλάη που;
γιου τουμπ; σναπτσάτ;

μη με πεις

τσάτουρμπέη!;!
.
.
2 sec είπαμε, μόνο με fast boot απο το uefi και ΜΟΝΟΝ σε γουήντοζ.
.
.
επίσης όταν έχεις ενεργοποιημένο το fast boot δεν δουλεύει ο grub, βασικά για μισό, αυτό δε το δοκίμασα, να αλλάξω το μπουτ όρντερ, εκτός από grub έχω και opencore.
.
.
Τι λε ρε; Μια χαρά θα μπαίνε ο γκραμπ. Θα φλασαρουμε και το βίος να παρακάμπτει σπλας και μαλακίες και θα σκάει το μενού το γκραμπ.
Συγκεντρώσου, για το fast boot μιλάμε, πενηνταράκια, αντί να περιμένεις στο ποστ (ασχέτως που δεν φαίνεται κάτι άμεσα στην οθόνη) το uefi να κάνει τα δικά του για μερικά δευτερόλεπτα ΚΑΙ ΜΕΤΑ να αρχίζει να φορτώνει το ος, εκεί δηλαδή που πραγματικά θα κάνει 5δευτ μάξιμουμ ο νβμε σου να μπουτάρει το ος, το βάζεις σε fast boot και πάει κατευθείαν στο παρασύνθημα, ε αυτό παίζει μόνο για τα γουήντοζ, στην δικιά μου μητρική τουλάχιστο, από cold boot μιλάμε πάντα, πατάω κουμπί > α > άνοιξε.
Εμένα σε γουήντοζ κάνει 7sec σε fast boot, ΔΕΝ το έχω σε fast boot όμως, τρία λειτουργικά έχω, κάπως πρέπει να τα μπουτάρω χώρις να ανοιγοκλείνω το fb.
.
.
Εγώ θα βάλω τον επεξεργαστή ανάποδα έτσι που να στραβώνουν τα πινάκια. θα γίνει κρος η φάση και ο υπολογιστής θα είναι κβαντικός.sys3x έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 00:47Συγκεντρώσου, για το fast boot μιλάμε, πενηνταράκια, αντί να περιμένεις στο ποστ (ασχέτως που δεν φαίνεται κάτι άμεσα στην οθόνη) το uefi να κάνει τα δικά του για μερικά δευτερόλεπτα ΚΑΙ ΜΕΤΑ να αρχίζει να φορτώνει το ος, εκεί δηλαδή που πραγματικά θα κάνει 5δευτ μάξιμουμ ο νβμε σου να μπουτάρει το ος, το βάζεις σε fast boot και πάει κατευθείαν στο παρασύνθημα, ε αυτό παίζει μόνο για τα γουήντοζ, στην δικιά μου μητρική τουλάχιστο, από cold boot μιλάμε πάντα, πατάω κουμπί > α > άνοιξε.
Εμένα σε γουήντοζ κάνει 7sec σε fast boot, ΔΕΝ το έχω σε fast boot όμως, τρία λειτουργικά έχω, κάπως πρέπει να τα μπουτάρω χώρις να ανοιγοκλείνω το fb.
ωραία, το μόνο που σου λείπει τώρα είναι να κρατάς σταθερά την θερμοκρασία στους -273oC
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ετοιμάσου Χαοτικε, το κουτί είναι μπουρδέλο , ενα εκατομμύριο βίδες και πανελακια, για να κρύψει καλώδια και ιστορίες , μια ώρα ξεβίδωνα και έστηνα 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Ρε μλκ τρόμαξα στη αρχή. Νόμιζα ότι θα είναι μούφα το κουτί έτσι όπως το είπες. ας είναι καλό, όπως ακριβώς γι το λόγο που το πήραμε κι ας ρίξουμε δουλειά. ίσια ίσαι που γουστάρω κιόλας δηλαδή.enterprise-psi έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 19:46Ετοιμάσου Χαοτικε, το κουτί είναι μπουρδέλο , ενα εκατομμύριο βίδες και πανελακια, για να κρύψει καλώδια και ιστορίες , μια ώρα ξεβίδωνα και έστηνα
Εχθές πήγα και πήρα το τροφοδοτικό. Γουστάρω. Ψιλοβαρύ είναι το πούστικο!
Το κουτί περιμένω τώρα και τον ρίζεν που μάλλον με κλικαγουέ θα το πάρω.
Α και τη τζιπιγιού.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πολύ καλό και προσεγμένο είναι αλλά ημαρτον λέμε , με τα κουτάκια μέσα για να μην φαίνεται το τροφοδοτικό και οι σκληροί έχει 60 βίδες λέμε σύνολο .

Α και η μητρική DOA
αύριο πάω στο σερβίς 

Α και η μητρική DOA

The business man whose master plan controls the world each day,
enterprise-psi έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 20:32Πολύ καλό και προσεγμένο είναι αλλά ημαρτον λέμε , με τα κουτάκια μέσα για να μην φαίνεται το τροφοδοτικό και οι σκληροί έχει 60 βίδες λέμε σύνολο .
Α και η μητρική DOAαύριο πάω στο σερβίς
Έλα ρε; Χτυπημένη; θα σου δώσουν άλλη;
Απ' ότι κατάλαβα σου ήρθαν οι τριντέντ ε;