Smart TV ή Android TV?
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Smart TV ή Android TV?
Καμιά γνώμη;
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Re: Smart TV ή Android TV?
Πήρα android TV και είμαι σχετικά ευχαριστημένος. Έκανα και sideload κάποιες εφαρμογές. Οκ για βασική χρήση είναι ωραίο, θα ήταν πιο ωραίο αν μπορούσε να τρέξει κανονικά εφαρμογές όπως το τηλέφωνο αλλά η ποικιλία είναι σαφώς μικρότερη.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
tv box να πάρεις
το προβλημα με τις τηλεορασεις που ειναι σε λογικη τιμη ειναι οτι η smart λειτουργεια ειναι για τα μπαζα ... παλιες εκδοσεις και δεν σηκωνουνε αναβαθμιση της προκοπης ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Καλά και άγια τα smart box, αλλά ένα κοντρόλ παραπάνω είναι ένα κοντρόλ παραπάνω. Αν μπορείς, το αποφεύγεις.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Όντως αλλά οι καλύτερες τηλεοράσεις lg , samsung , έχουν τα δικά τους OS . Τα οποία έχουν όλα τα γνωστά απ Netflix amazon plex κλπ οπότε κομπλέDwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 23:25Αν δεν έχει android παπάρια smart είναι. Change my mind.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
εγώ είμαι με ένα riitek i8. το κοντρόλ δεν βολεύει καθόλου όταν γράφεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 23:37Καλά και άγια τα smart box, αλλά ένα κοντρόλ παραπάνω είναι ένα κοντρόλ παραπάνω. Αν μπορείς, το αποφεύγεις.
- Dwarven Blacksmith
Υπερβολικό το βρίσκω, σιγά μη γράψω και το διδακτορικό μου μέσω TV.thorton έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 23:46εγώ είμαι με ένα riitek i8. το κοντρόλ δεν βολεύει καθόλου όταν γράφεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 23:37Καλά και άγια τα smart box, αλλά ένα κοντρόλ παραπάνω είναι ένα κοντρόλ παραπάνω. Αν μπορείς, το αποφεύγεις.

- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Ναι αυτό εννοώ. Πολλά είναι android based OS αλλά όχι android.enterprise-psi έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 23:38Όντως αλλά οι καλύτερες τηλεοράσεις lg , samsung , έχουν τα δικά τους OS . Τα οποία έχουν όλα τα γνωστά απ Netflix amazon plex κλπ οπότε κομπλέDwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 23:25Αν δεν έχει android παπάρια smart είναι. Change my mind.
τηλοραση δεν θεωρειται μπουμερικο πασταημ?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 23:25Αν δεν έχει android παπάρια smart είναι. Change my mind.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Ποιο android box έχεις;thorton έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 23:46εγώ είμαι με ένα riitek i8. το κοντρόλ δεν βολεύει καθόλου όταν γράφεις.Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 23:37Καλά και άγια τα smart box, αλλά ένα κοντρόλ παραπάνω είναι ένα κοντρόλ παραπάνω. Αν μπορείς, το αποφεύγεις.
- Dwarven Blacksmith
Ναι αλλά με την έννοια "ας την ανοίξω να δω τι παίζει". Κατα τ' άλλα μια μεγάλη οθόνη εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη οθόνη.Yochanan έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 19:18τηλοραση δεν θεωρειται μπουμερικο πασταημ?Dwarven Blacksmith έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 23:25Αν δεν έχει android παπάρια smart είναι. Change my mind.
Που θα κάνουμε νετφιλξ εντ τσιλλ;

Ο ζούμερ ο σωστός το κάνει από το κινητό, όλα τα κάνει από το κινητό.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 725 Προβολές
-