ιρακινος ασελουσε σε βαρος 12χρονης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ιρακινος ασελουσε σε βαρος 12χρονης
https://www.defence-point.gr/news/thess ... trofoy-toy
Συνελήφθη χθες ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, με ένταλμα που εκδόθηκε από τον τακτικό ανακριτή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, από τις αρχές Αυγούστου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου του 2020 προέβη στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης και κατάχρησης ανήλικης σε ασέλγεια.
Ο 35χρονος, πατριός 12χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Συρίας, φέρεται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού, εντός της οικίας στην οποία διέμενε με την ανήλικη και τη μητέρα της στην Άνω Πόλη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
καλα παμε...
Συνελήφθη χθες ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ιράκ, με ένταλμα που εκδόθηκε από τον τακτικό ανακριτή της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, καθώς, όπως προέκυψε από αστυνομική έρευνα, από τις αρχές Αυγούστου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου του 2020 προέβη στα αδικήματα της γενετήσιας πράξης και κατάχρησης ανήλικης σε ασέλγεια.
Ο 35χρονος, πατριός 12χρονης αλλοδαπής, υπηκόου Συρίας, φέρεται ότι προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος του κοριτσιού, εντός της οικίας στην οποία διέμενε με την ανήλικη και τη μητέρα της στην Άνω Πόλη.
ΑΠΕ-ΜΠΕ
καλα παμε...
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Hector Buas
Re: ιρακινος ασελουσε σε βαρος 12χρονης
Ας μην είμαστε βιαστικοί να κρίνουμε τον κατατρεγμένο πρόσφυγα. Τα λέω καλά stavmanr?run έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 14:29https://www.defence-point.gr/news/thess ... trofoy-toy
ΑΠΕ-ΜΠΕ
καλα παμε...
Νομίζω ότι ο εισαγγελέας θα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την διαλεύκανση του φερόμενου εγκλήματος.Hector Buas έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 10:15Ας μην είμαστε βιαστικοί να κρίνουμε τον κατατρεγμένο πρόσφυγα. Τα λέω καλά stavmanr?run έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 14:29https://www.defence-point.gr/news/thess ... trofoy-toy
ΑΠΕ-ΜΠΕ
καλα παμε...
Οι πρόσφυγες είναι όντως κατατρεγμένοι.
Δεν είδα κάποια αντίστοιχη ευαισθησία από εσένα για την ελληνίδα που βιάστηκε τις προάλλες από συμπατριώτες της.
Επομένως, καλά τα λες μεν, αλλά ούτε καν μισά.
Και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να αποφύγουμε το "βιασμό " της Ελληνίδας από τους συμπατριώτες της;stavmanr έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 11:34Νομίζω ότι ο εισαγγελέας θα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την διαλεύκανση του φερόμενου εγκλήματος.Hector Buas έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 10:15Ας μην είμαστε βιαστικοί να κρίνουμε τον κατατρεγμένο πρόσφυγα. Τα λέω καλά stavmanr?run έγραψε: ↑19 Δεκ 2020, 14:29https://www.defence-point.gr/news/thess ... trofoy-toy
ΑΠΕ-ΜΠΕ
καλα παμε...
Δεν είδα κάποια αντίστοιχη ευαισθησία από εσένα για την ελληνίδα που βιάστηκε τις προάλλες από συμπατριώτες της.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Να διώξουμε όλους τους έλληνες από την Ελλάδα και να τους επαναπατρίσουμε μόνο με συγκεκριμένα κριτήρια, όπως και τους μετανάστες;Prepon έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 11:38Και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να αποφύγουμε το "βιασμό " της Ελληνίδας από τους συμπατριώτες της;stavmanr έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 11:34Νομίζω ότι ο εισαγγελέας θα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την διαλεύκανση του φερόμενου εγκλήματος.Hector Buas έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 10:15
Ας μην είμαστε βιαστικοί να κρίνουμε τον κατατρεγμένο πρόσφυγα. Τα λέω καλά stavmanr?

Αλλιώς πώς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τους αλήτες/εγκληματίες συμπατριώτες τους; Για πες μου μία λύση εσύ.
Εγώ λέω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.stavmanr έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 11:42Να διώξουμε όλους τους έλληνες από την Ελλάδα και να τους επαναπατρίσουμε μόνο με συγκεκριμένα κριτήρια, όπως και τους μετανάστες;Prepon έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 11:38Και τι θα μπορούσαμε να κάνουμε για να αποφύγουμε το "βιασμό " της Ελληνίδας από τους συμπατριώτες της;stavmanr έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 11:34
Νομίζω ότι ο εισαγγελέας θα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την διαλεύκανση του φερόμενου εγκλήματος.
Αλλιώς πώς θα προστατεύσουμε τα παιδιά μας από τους αλήτες/εγκληματίες συμπατριώτες τους; Για πες μου μία λύση εσύ.
Πάντα θα υπάρχουν κακοί άνθρωποι.
Aριστοτελης έγραψε: ↑21 Μαρ 2020, 02:32Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Δεν σου άρεσε η λύση που έδωσα; Από τη στιγμή που πιάνει με τους μετανάστες, κατά τη γνώμη σου, γιατί να μην πιάνει και για τους ντόπιους;Prepon έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 11:57Εγώ λέω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Έχω μπερδευτεί.
Το νήμα αφορά τον Ιρακινό που ασελγούσε σε 12χρονη ή το τι κανουν οι Έλληνες ;
Το νήμα αφορά τον Ιρακινό που ασελγούσε σε 12χρονη ή το τι κανουν οι Έλληνες ;

Μου άρεσε.
Αλλά δεν το θεωρώ πολύ εφικτό να διώξεις ανθρώπους από τα πατρικά τους.
Και δεν ξέρω και από άποψη δικαιοσύνης, κατά πόσο δλδ είναι δίκαιο να αφαιρεις την ιθαγένεια για οποιοδήποτε έγκλημα.
Αν και επαναλαμβάνω, εμένα μου αρέσει
για ποιον λόγο όλοι αναφέρετε μόνο την εθνικότητα του αλλοδαπού θύτη και όχι του επίσης αλλοδαπού θύματος?
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Μία νορμάλ μέρα στην Μοσούλη.
Ακριβώς. Αν και δεν μπορούμε να ξέρουμε για το μέλλον, αλλά είναι η πιο σωστή τοποθέτηση.Prepon έγραψε: ↑20 Δεκ 2020, 11:57Εγώ λέω ότι δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Η μάνα έστελνε τις γυμνές φωτογραφίες της 12χρονης από τον Κολωνό στους πελάτες
από georgebi » 02 Οκτ 2023, 16:11 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
02 Οκτ 2023, 16:11
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥ
από Frappezitis » 27 Σεπ 2023, 20:04 » σε Ιατρική και θέματα Υγείας - 2 Απαντήσεις
- 529 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
29 Σεπ 2023, 20:33
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αγώνας για να μην συγκαλυφθεί το έγκλημα σε βάρος παιδιού
από Ληστοσυμμορίτης » 15 Μαρ 2024, 23:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 20 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
02 Απρ 2024, 07:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση 50 χρονια απο το προδοτικο πραξικοπημα σε βαρος του Μακαριου
από Στρακαστρουκας » 15 Ιούλ 2024, 09:31 » σε Ιστορία - 107 Απαντήσεις
- 3062 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age