Γαμάτη η Ταρζανία
Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Re: Ποιος θα εκανε σχεση με μαυρη, μουσουλμανα, Ινδη ή κινεζα
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

.
Μεγάλε γιά φύγε όπως είσαι είναι.....
Ερχόντουσαν μιλιούνια Αμερκάνοι τσάρτερ μόνο γιά τό Θαύμα του Σερενγκέτι κ Μασάι Μάρα.....

Μέ 10 μέρες τουρ τα βλέπεις όλα.....με Κιλιμαντζάρο καί Νγκόρονγκόρο μέσα.....
Αν βρείς καί εισητήριο μέ 3ήμερο φρή στόποβερ στή Σαναά η Σευχέλες εκανες χατρικ....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Nα σου πώ δεν έχω ρωτήσει ποτέ... μένουνε κάπου στην Αμερική, δε μιλάμε συχνά.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 00:56Για εκείνη ή για τους δικούς της;
Η οικογένεια του Ινδού πώς το πήρε;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 

- Οργισμένος
Ayta ειναι παραμυθια οπως εν γενει ειναιπαραμυθι καθε διαδιδομενη πληροφορια περι μεγαλων διαφορων σε βασικα θεματα πχ σεξ μεταξυ ανθρωπων διαφορετικων φυλων.Gherschaagk έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 00:38Δεν είναι ανέραστοι οι Σουηδοί;Οργισμένος έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 16:08Οι ασιατισες παντρευονται δω πανω και παιρνουν και υπηκοοτητα στο αψε σβησε. Μεγαλο σουξε οι ασιατισες. Τις βλεπουν οι σουηδοι και παθαινουν οργασμο.
Εκτιμουν ιδιαιτερα οι ανδρες σουηδοικαι τις ελλ καθως η περιποιηση που θα λαβουν σε τυχον γαμο θαναι απειρωςμεγαλυτερη σε σχεση με αυτη μιας σουηδεζας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Οργισμένος την 17 Δεκ 2020, 11:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
- Οργισμένος
Πριν απο λιγο μιλουσα με μια υπαλληλο του δημου για μια εργασιακη εκπαιδευση μου. Τραγουδιστη φωνη που γαργαλαει τα αυτια, τρομερα ευγενικη, σε κανει να θελεις να την ευγνωμονησεις ως εκει που δεν παει. Εχουν μουσικη γλωσσα με πολλων ειδων τονισμους οι σουηδοι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εχω πάει με μαύρη και ήταν καλά.
Με όλες τις παραπάνω θα σύναπτα έναν εφήμερο δεσμό (ακόμη και με λευκή) όπως επίσης και με Γιαπωνέζα.
P.S. Αρκεί να είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ
Με όλες τις παραπάνω θα σύναπτα έναν εφήμερο δεσμό (ακόμη και με λευκή) όπως επίσης και με Γιαπωνέζα.
P.S. Αρκεί να είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- Οργισμένος
τονοι πλαστικης και αποτυχημενο παραδειγμα. Υπαρχουν πολυ καλυτερα κομματια που τα βλεπω καθημερινα. Τα τελευταια χρονια εχουν ψηλωσει και οι κινεζες εκτος απο τις γιαπωνεζες που ειναι ψηλες εδω και 20-30 χρονια .Ολες οι αλλες ασιατισες ειναι εν γενει μικροκαμωμενες αλλα γερες μικρες πατουρες που προκαλουν το μεγαλο αρσενικο να αναλαβει τον απολυτο ελεγχο, ως φαντασιωση παντα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Εγω εμεινα ενθουσιασμενος απο τις Ιταλιδες.
Απλα θελουν να εχεις και λιγα φραγκα. Δεν τους αρεσουν οι αφραγκοι (αρεσουν κυριως στις over45 που ελκονται απο οικοδομους στυλ παλια διαφημιση coca cola).
Ειναι παραδοσιακα πλουσιος λαος και εχουν συνηθισει στην καλοπεραση.
Αυτο που μου αρεσε ηταν η εμφανιση τους (εχουν παρα πολλες ΜΟΥΝΑΡΕΣ και ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΕΣ) και το οτι μαγειρευουν φοβερα, ντυνονται φοβερα και ασχολουνται σοβαρα με το θεμα οικογενεια.
Με λιγα λογια εχουν περαση τα καλα παιδια (σαν κι εμενα).
Στην Ελλαδα οι γυναικες γουσταρουν περισσοτερο τους αληταραδες.
Απλα θελουν να εχεις και λιγα φραγκα. Δεν τους αρεσουν οι αφραγκοι (αρεσουν κυριως στις over45 που ελκονται απο οικοδομους στυλ παλια διαφημιση coca cola).
Ειναι παραδοσιακα πλουσιος λαος και εχουν συνηθισει στην καλοπεραση.
Αυτο που μου αρεσε ηταν η εμφανιση τους (εχουν παρα πολλες ΜΟΥΝΑΡΕΣ και ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΕΣ) και το οτι μαγειρευουν φοβερα, ντυνονται φοβερα και ασχολουνται σοβαρα με το θεμα οικογενεια.
Με λιγα λογια εχουν περαση τα καλα παιδια (σαν κι εμενα).
Στην Ελλαδα οι γυναικες γουσταρουν περισσοτερο τους αληταραδες.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Κι εγω εχω παει με μαυρη και ηταν ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ.
Στο προσωπικο μου τοπ3 ολων των εποχων.
Ωστοσο, το θεμα σχεσης ειναι αλλη ιστορια.
Θεωρω οτι επι Ελληνικου εδαφους ειναι δυσκολο να κανεις σχεση με μαυρη, μουσουλμανη, ινδη ή κινεζα (με τη σειρα που τις αναφερει ο νηματοθετης).
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πιο εύκολο και οικονομικό από το να κάνεις με Ελληνίδα.Daje έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 12:00Κι εγω εχω παει με μαυρη και ηταν ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ.
Στο προσωπικο μου τοπ3 ολων των εποχων.
Ωστοσο, το θεμα σχεσης ειναι αλλη ιστορια.
Θεωρω οτι επι Ελληνικου εδαφους ειναι δυσκολο να κανεις σχεση με μαυρη, μουσουλμανη, ινδη ή κινεζα (με τη σειρα που τις αναφερει ο νηματοθετης).
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Μου στελνε τα βιντεάκια ένας γνωστός μου χρυσαυγίτης. Ρε τον πούστη, με έπιασε κορόιδο.
Άρα αφού καταρρίφθηκε και αυτός ο μύθος, γιατί άραγε να τελειώνουν δύσκολα οι μαύρες; Μήπως φταίει ο παρτενέρ;

- John Brown Gun Club
κοψε τις τσοντες παιδακι μου, δε λενε την αληθεια για τις γυναικες.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
-
Με Κινέζα ναι σίγουρα με τις άλλες μόνο υπό κάποιες προϋποθέσειςNorthern Spirit έγραψε: ↑13 Ιούλ 2018, 11:28Is anybody home?
Ειναι κανεις ενδιαφερομενος για πολυεθνικες και κυριως πολυχρωμες σχεσεις ή προτιματε απλα λευκες, Αριες και κατα προτιμηση Ελ.;
-
Ναι έχεις δίκιοJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑18 Δεκ 2020, 03:22κοψε τις τσοντες παιδακι μου, δε λενε την αληθεια για τις γυναικες.
Ποια λιγκα; τι εννοεις;mao mao έγραψε: ↑17 Δεκ 2020, 00:34Λέτε αν είναι μουνάρα, φυσικά θα έκανα σχέση. Και αυτό που δεν λέτε είναι οτι αν ήταν σαν τις λευκές της λίγκας σας, δεν θα κάνατε σχέση μαζί της.axilmar έγραψε: ↑16 Δεκ 2020, 09:57Αυτή είναι και η μοναδική σωστή απάντηση του νήματος. Μπορεί να κλείσει το νήμα τώρα :-).Chilloutbuddy έγραψε: ↑15 Δεκ 2020, 07:06Kαι για να απαντήσουμε και το ερώτημα το νήματος: εξαρτάται αν είναι ΜΟΥΝΑΡΕΣ
Δλδ άμα η άλλη είναι γυναικάρα θα κοιτάξω εάν είναι Ινδή ή τι θρησκεία έχει; Δεν είμαστε καλά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ποιος, ποιος, ποιος του Κάρολου ο γιος ... !
από tanipteros » 24 Φεβ 2024, 19:53 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 0 Απαντήσεις
- 594 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
24 Φεβ 2024, 19:53
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μεχρι τις εκλογες, ποιος ζει, ποιος πεθαινει? πολλ
από πήζον bot » 15 Ιούλ 2024, 14:24 » σε Διεθνής πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 348 Προβολές
-