Ενοίκιο επιστροφή και κοβιτ
Re: Ενοίκιο επιστροφή και κοβιτ
Μόνο για όσους είναι σε αναστολή εργασίας επιδοτείται το ενοίκιο. Οι άλλοι πληρώνουν κανονικά.
Ναι κι εγώ λέω για το άδικο που δεν από ζημιώνουν τους ιδιοκτήτες τους δίνουν τα μισά!!! και μαλιστα ουτε ευρώ βάλανε ακομα
Κι ουτε θα το έλεγα αλλά κάποιοι για να χωθουν σε ένα σπίτι λένε ψέμματα ότι είναι ιδιοκτήτες συνεργείου και δε ντρέπονται μετά, να βγουν ως υπάλληλοι σ αναστολή και να δουλευουν μαυρα κι από πανω
Θα έχω προβλημα με αυτους
Αλλά δεν είναι προβλημα. Υπάρχουν λυσεις
Πατάς ένα δεν έχω άλλο εισόδημα θέλω 1000 ευρώ νοίκι και φευγουν
Δε μου αρεσαν. Το άλλο το παιδι μου άρεσε είπε αμα ειναι να μη τα παρετε να σας πληρωσω
Αυτουνου χαλαλι
Καλά δε κάνουν στο εξωτερικό που ζητάνε ένα σωρό χαρτιά για να νοικιασεις; Οχι πες μου
Όσο για το κράτος αν θεωρεί ότι πραττει στη δική σου περιουσια σωστά τι να πω. Κρίνε μόνη σου
Κι ουτε θα το έλεγα αλλά κάποιοι για να χωθουν σε ένα σπίτι λένε ψέμματα ότι είναι ιδιοκτήτες συνεργείου και δε ντρέπονται μετά, να βγουν ως υπάλληλοι σ αναστολή και να δουλευουν μαυρα κι από πανω
Θα έχω προβλημα με αυτους
Αλλά δεν είναι προβλημα. Υπάρχουν λυσεις
Πατάς ένα δεν έχω άλλο εισόδημα θέλω 1000 ευρώ νοίκι και φευγουν
Δε μου αρεσαν. Το άλλο το παιδι μου άρεσε είπε αμα ειναι να μη τα παρετε να σας πληρωσω
Αυτουνου χαλαλι
Καλά δε κάνουν στο εξωτερικό που ζητάνε ένα σωρό χαρτιά για να νοικιασεις; Οχι πες μου
Όσο για το κράτος αν θεωρεί ότι πραττει στη δική σου περιουσια σωστά τι να πω. Κρίνε μόνη σου
Αν δουλεύει μαύρα μπορεί να εκμεταλλευτεί το οτιδήποτε. Σε άλλες χώρες υπάρχει νομοθεσία για τα μαύρα. Δεν μπορεί να εμφανίζεται χωρίς εργασία.
Και εδώ ζητάνε διάφορα, κυρίως από μεσιτικά. Που δουλεύεις κυρίως, πράγμα που ζητάνε και στο εξωτερικό, εκτός και αν είσαι φοιτητής, οπότε δηλώνεις φοιτητής, αλλά πρέπει και τότε να αποδείξεις ότι συντηρείσαι από κάπου.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε, γιατί είναι αλλιώς η εργασία στο εξωτερικό, εκτιμάται και σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις πρώτη κατοικία μετά από κάποια χρόνια. Αλλά αυθαιρεσίες στους ιδιοκτήτες δεν γίνονται. Ούτε οι ιδιοκτήτες κάνουν αυθαιρεσίες.
Και εδώ ζητάνε διάφορα, κυρίως από μεσιτικά. Που δουλεύεις κυρίως, πράγμα που ζητάνε και στο εξωτερικό, εκτός και αν είσαι φοιτητής, οπότε δηλώνεις φοιτητής, αλλά πρέπει και τότε να αποδείξεις ότι συντηρείσαι από κάπου.
Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε, γιατί είναι αλλιώς η εργασία στο εξωτερικό, εκτιμάται και σου δίνει την δυνατότητα να αγοράσεις πρώτη κατοικία μετά από κάποια χρόνια. Αλλά αυθαιρεσίες στους ιδιοκτήτες δεν γίνονται. Ούτε οι ιδιοκτήτες κάνουν αυθαιρεσίες.
Το κράτος γιατί δίνει τα μισά από αυτά που μένουν που αφαιρούνται από τους ιδιοκτήτες;
Κι όχι στην ώρα τους;
Ο άλλος έχει επενδυσει, ώστε τις πιο πολλές φορές να είναι απαραίτητο το ενοίκιο για κάποια δόση στη καλυτερη
Στη χειρότερη, να είναι απαραίτητο για να ζήσει
Σα να μη πληρωθηκε ένα μήνα κι ακόμη δε ξέρουμε ποτε θα τα πιστωσουν τα μισά του μισού
Κι όχι στην ώρα τους;
Ο άλλος έχει επενδυσει, ώστε τις πιο πολλές φορές να είναι απαραίτητο το ενοίκιο για κάποια δόση στη καλυτερη
Σα να μη πληρωθηκε ένα μήνα κι ακόμη δε ξέρουμε ποτε θα τα πιστωσουν τα μισά του μισού
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
bluerose έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:40Το κράτος γιατί δίνει τα μισά από αυτά που μένουν που αφαιρούνται από τους ιδιοκτήτες;
Κι όχι στην ώρα τους;
γιατί κάθε επένδυση έχει ρίσκο.
χαμηλό στην περίπτωση των ακινήτων ,αλλά ρίσκο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν γνωρίζω γιατί δεν έχει δώσει ακόμη το κράτος. Καλύπτει όλο το ποσό που υπολείπεται; Ίσως τα δώσει μαζεμένα.
Ότι είπε ο παραπάνω. Είναι επένδυση. Άλλο επένδυση και άλλο πρώτη κατοικία.
Ότι είπε ο παραπάνω. Είναι επένδυση. Άλλο επένδυση και άλλο πρώτη κατοικία.
Ετσι ειναι και θα συνεχίσει αυτό με την μείωσηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:41bluerose έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:40Το κράτος γιατί δίνει τα μισά από αυτά που μένουν που αφαιρούνται από τους ιδιοκτήτες;
Κι όχι στην ώρα τους;
Το θέμα είναι άλλο όμως, δεν πιστωνουν ουτε τα μισά
Οχι ανταρες δε το δίνει αυτό που υπολείπεται
Δίνει το μισό
Μπαινοβγαίνω τίποτε δε πιστωθηκε
Τώρα θα κάνω για τις νέες αναστολές που μου στείλανε
Μαζεμένα αλλά τα μισά έστω κι αυτό
Αλλά αν θες να παρεις γαλοπουλα;
Λοιπόν δε θέλω να μιλήσω άσχημα είναι αδικία ομως
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
τι τα θες τα χρήματα; τα πετεινά του ουρανού πώς ζουν δηλαδή;bluerose έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:49Ετσι ειναι και θα συνεχίσει αυτό με την μείωσηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:41bluerose έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:40Το κράτος γιατί δίνει τα μισά από αυτά που μένουν που αφαιρούνται από τους ιδιοκτήτες;
Κι όχι στην ώρα τους;
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Τωρα ήδη έφτιαξα σενάριο ότι δε θα βγαίνει η πατσαβουρα
Απ τη στιγμή που είπε ψέμματα ότι έχουν συνεργείο και δε ντράπηκε να στείλει αναστολές ως εργαζόμενος όλα να τα περιμενεις
Είναι το καλυτερο σπιτι θα έχω προβλημα
Έτσι είναι. Υπομονή όμως θα έχει λυσεις
Απ τη στιγμή που είπε ψέμματα ότι έχουν συνεργείο και δε ντράπηκε να στείλει αναστολές ως εργαζόμενος όλα να τα περιμενεις
Είναι το καλυτερο σπιτι θα έχω προβλημα
Έτσι είναι. Υπομονή όμως θα έχει λυσεις
Το μισό και δεν έχει πιστωθεί ακόμη. Συνηθισμένο. Έχω μια επιστροφή φόρου λόγω αναπηρίας και από τον Απρίλιο δεν έχει πιστωθεί ακόμη. Αν είναι να σου τα πάρουν όμως, θέλουν με βιασύνη.
Νομίζω λόγω covid σε άλλες χώρες δεν εμπλέκεται καθόλου ο ιδιοκτήτης. Το κράτος επιδοτεί τον εργαζόμενο, τον ενοικιαστή, τουλάχιστον στις οικιακές μισθώσεις και ο ιδιοκτήτης παίρνει όλο το ενοίκιο.
Ο Άγιος Παΐσιος μου τα έδωσε ακριβώς ότι αδικήθηκα, αυτά να λέγονταιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:53τι τα θες τα χρήματα; τα πετεινά του ουρανού πώς ζουν δηλαδή;bluerose έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:49Ετσι ειναι και θα συνεχίσει αυτό με την μείωσηΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:41
Και φυσικά δε ζητάω λεφτά, θέλημα Θεου είναι η υγεία, η οχι αμαρτία, κι η προσευχη
Απλά λέω για την αδικία του κράτους
Ετσι ειναι, όταν θέλουν να τα παρουν βιάζονταιAntares έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:56Το μισό και δεν έχει πιστωθεί ακόμη. Συνηθισμένο. Έχω μια επιστροφή φόρου λόγω αναπηρίας και από τον Απρίλιο δεν έχει πιστωθεί ακόμη. Αν είναι να σου τα πάρουν όμως, θέλουν με βιασύνη.
Νομίζω λόγω covid σε άλλες χώρες δεν εμπλέκεται καθόλου ο ιδιοκτήτης. Το κράτος επιδοτεί τον εργαζόμενο, τον ενοικιαστή, τουλάχιστον στις οικιακές μισθώσεις και ο ιδιοκτήτης παίρνει όλο το ενοίκιο.
Ας πουμε αν δε πληρωσω τον φόρο μου αυτό το μήνα κι είναι πανω απο 500 το συνολο ως Φεβρουαρίο κινδυνεύω Στα 501 έχουν απειρα δικαιωματα
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
κασέρι ο άγιος;bluerose έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:57Ο Άγιος Παΐσιος μου τα έδωσε ακριβώς ότι αδικήθηκα, αυτά να λέγονταιΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 13:53τι τα θες τα χρήματα; τα πετεινά του ουρανού πώς ζουν δηλαδή;
Και φυσικά δε ζητάω λεφτά, θέλημα Θεου είναι η υγεία, η οχι αμαρτία, κι η προσευχη
Απλά λέω για την αδικία του κράτους

Το θέλημα του Θεου είναι όλα τα καλά, που οι άνθρωποι τα στερουμαστε λόγο των αμαρτιών μας η λάθος κινήσεων(χωρίς να παρουμε ευλογία για κάτι)
Θα μου πεις τώρα, τι αμαρτίες πληρώνω
Κάθε κουβέντα που λέμε και νομίζουμε δεν είναι κάτι, μπορεί να επιδράσει άσχημα στον άλλον φαντάσου μια μεγαλυτερη άκυρη νόμου Θεου κίνηση. Μάλιστα φαίνεται μηδαμινή πριν πραξουμε ή πουμε
Παρόλα αυτα πεφτουμε σηκωνόμαστε μαθαίνουμε να είμαστε κοντά κι όταν υπάρξει πραγματικα ανάγκη βοηθάει τόσο όσο
Συμφέρον είναι να αφήνουμε στο Θεό τα παντα χωρίς να ζητάμε ακομη ουτε υγεία
Σκέψου ποσο μαλλον λεφτα
Πολυ μεγάλα κεφάλαια χρονών κατήχηση και δε θέλω κάθε νημα να γυρίσει στο θρησκευτικό
Άλλωστε ουτε εκεί θα γράφω σε κουβέντες
Τώρα ήρθε ο καιρός να κοιτάξουμε προς εμάς χωρίστηκε ο κόσμος
Θα μου πεις τώρα, τι αμαρτίες πληρώνω
Κάθε κουβέντα που λέμε και νομίζουμε δεν είναι κάτι, μπορεί να επιδράσει άσχημα στον άλλον φαντάσου μια μεγαλυτερη άκυρη νόμου Θεου κίνηση. Μάλιστα φαίνεται μηδαμινή πριν πραξουμε ή πουμε
Παρόλα αυτα πεφτουμε σηκωνόμαστε μαθαίνουμε να είμαστε κοντά κι όταν υπάρξει πραγματικα ανάγκη βοηθάει τόσο όσο
Συμφέρον είναι να αφήνουμε στο Θεό τα παντα χωρίς να ζητάμε ακομη ουτε υγεία
Σκέψου ποσο μαλλον λεφτα
Πολυ μεγάλα κεφάλαια χρονών κατήχηση και δε θέλω κάθε νημα να γυρίσει στο θρησκευτικό
Άλλωστε ουτε εκεί θα γράφω σε κουβέντες
Τώρα ήρθε ο καιρός να κοιτάξουμε προς εμάς χωρίστηκε ο κόσμος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Poll:Πληρωνετε ενοικιο κατοικιας;
από SeaHawk » 23 Απρ 2025, 14:56 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
30 Απρ 2025, 15:38
-
-
-
Νέα δημοσίευση Πόσα Πληρώνω Ενοικιο Στην Ελβετία ? Ξενάγηση στο δωμάτιο
από Frappezitis » 29 Ιούλ 2023, 21:52 » σε Εσωτερική Πολιτική - 38 Απαντήσεις
- 2546 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα
02 Αύγ 2023, 17:34
-
-
- 304 Απαντήσεις
- 9580 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Sid Vicious
16 Σεπ 2023, 16:42
-
-
Νέα δημοσίευση Η Επιστροφη -The return (trailer)
από Νατάσα » 13 Νοέμ 2024, 21:53 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 0 Απαντήσεις
- 126 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νατάσα
13 Νοέμ 2024, 21:53
-