Έχουμε μεγάλη καρδιά, μην είσαι καχύποπτη.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 14:57Μόνο εγώ κατάλαβα πως ο βαντόνος λέει στις πχορουμίτισσες πως δεν τον ενοχλούν οι τυχόν ατέλειες που έχουμε, αλλά αν του κάνουμε κλικ μας τακτοποιεί και μας το δείχνει κιόλας;
A-Tέλειες: Ραγαδολάγνοι ενωθείτε!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: A-Tέλειες: Ραγαδολάγνοι ενωθείτε!
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μην αρχίσω να γράφω τώρα!panos291 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:29Έχουμε μεγάλη καρδιά, μην είσαι καχύποπτη.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 14:57Μόνο εγώ κατάλαβα πως ο βαντόνος λέει στις πχορουμίτισσες πως δεν τον ενοχλούν οι τυχόν ατέλειες που έχουμε, αλλά αν του κάνουμε κλικ μας τακτοποιεί και μας το δείχνει κιόλας;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μην πανικοβαλεσαι.Βαλτη να κανει ενα τεστ καλου κακου ομως.vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:26Και το υψος παιζει ρόλο στη ραγάδα?Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:08Ο κύριος λόγος για τις ραγάδες είναι τα ανεβοκατεβάσματα κιλών, το ύψος και η εγκυμοσύνη.vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 15:36
ή το αντιστροφο: Πρώην αδύνατες, νυν χοντρες.
Αν και αυτά ειναι μαλλον μαλακίες, γιατί κι εγω κατα καιρους πετάω συχνά ραγάδες οταν μειωνω/αυξάνω απότομα τη γυμναστική ή/και το βάρος μου (και συγκεκριμένα στο σημείο μεταξύ αρχης μασχάλης/χεριου και στήθους) οι οποίες μετά απο κανα μηνα το πολύ εξαφανίζονται εντελώς, και δεν εχω υπάρξει ποτέ πρωην χοντρος (απο την α' γυμνασίου κι επειτα). Η δε δικιά μου, στα ίδια κιλα ειναι απο τοτε που την ξερω και με μετρια διατροφη και ελαχιστη γυμναστικη μαλιστα, ουτε εχω παρατηρησει πουθενα ιχνη πρωην παχυσαρκίας σε παλιοτερες φωτος της που εχω δει, ή ιστορικο παχυσαρκιας στην οικογένειά της.
Οπότε μαλλον μιλάμε για αμιγώς Έθνεια θεωρία.Ρε τι μαθαίνει κανεις σήμερα.
Όταν λες για εγκυμοσυνη, υποθέτω πως εννοείς μετά την εγκυμοσύνη ή εστω κατα τη διάρκεια και προς το τέλος της, όχι πριν. Οι ραγάδες δεν αποτελούν προπομπό εγκυμοσύνης δηλαδη, έτσι? Ε?
ΚΙΤΡΙΝΙΣΑ ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΛΙΠΟΘΥΜΑΩ, ΠΕΣ ΓΡΗΓΟΡΑ.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ραγαδες στην κοιλιά από τους κοιλιακούςGherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:29enterprise-psi έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:14Έχω ραγαδες και ουλές στα πόδια γιατί όλο τρακαρω σε τραπέζια κρεβάτια κλπ
Αν ήταν έτσι θα έπρεπε να είμαι σημαδεμένη παντού.
Μελανιές έχω από τρακαρίσματα με πόδια κρεβάτια καρέκλες τραπέζια τοίχους, ούτε ραγάδες ούτε ουλές.

Ουλές , οκ υπερβάλλω γρατσουνιές , αλλά τις ξύνω συνέχεια

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Βλέπει μακριά. Γιορτές έρχονται, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, καραντίνα, ραγάδες.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 14:57Μόνο εγώ κατάλαβα πως ο βαντόνος λέει στις πχορουμίτισσες πως δεν τον ενοχλούν οι τυχόν ατέλειες που έχουμε, αλλά αν του κάνουμε κλικ μας τακτοποιεί και μας το δείχνει κιόλας;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αναπόφευκτα και η κυτταρίτιδα τον περιμένει μετά τη στροφή.stella έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:37Βλέπει μακριά. Γιορτές έρχονται, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, καραντίνα, ραγάδες.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 14:57Μόνο εγώ κατάλαβα πως ο βαντόνος λέει στις πχορουμίτισσες πως δεν τον ενοχλούν οι τυχόν ατέλειες που έχουμε, αλλά αν του κάνουμε κλικ μας τακτοποιεί και μας το δείχνει κιόλας;
Προετοιμάζεται.
Κι αν μείνει έγκυος, με ραγάδες και κυτταρίτιδα, χαιρέτα μου τον Πλάτανο, δεν επανέρχεται τί πο τα.
- Cecily Anne
H κοιλιά ξεχειλώνει λόγω του μωρού και γεμίζουν ραγάδα φουλ. ΠΟΛΛΗ ΡΑΓΑΔΑ.vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:26Και το υψος παιζει ρόλο στη ραγάδα?Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:08Ο κύριος λόγος για τις ραγάδες είναι τα ανεβοκατεβάσματα κιλών, το ύψος και η εγκυμοσύνη.vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 15:36
ή το αντιστροφο: Πρώην αδύνατες, νυν χοντρες.
Αν και αυτά ειναι μαλλον μαλακίες, γιατί κι εγω κατα καιρους πετάω συχνά ραγάδες οταν μειωνω/αυξάνω απότομα τη γυμναστική ή/και το βάρος μου (και συγκεκριμένα στο σημείο μεταξύ αρχης μασχάλης/χεριου και στήθους) οι οποίες μετά απο κανα μηνα το πολύ εξαφανίζονται εντελώς, και δεν εχω υπάρξει ποτέ πρωην χοντρος (απο την α' γυμνασίου κι επειτα). Η δε δικιά μου, στα ίδια κιλα ειναι απο τοτε που την ξερω και με μετρια διατροφη και ελαχιστη γυμναστικη μαλιστα, ουτε εχω παρατηρησει πουθενα ιχνη πρωην παχυσαρκίας σε παλιοτερες φωτος της που εχω δει, ή ιστορικο παχυσαρκιας στην οικογένειά της.
Οπότε μαλλον μιλάμε για αμιγώς Έθνεια θεωρία.Ρε τι μαθαίνει κανεις σήμερα.
Όταν λες για εγκυμοσυνη, υποθέτω πως εννοείς μετά την εγκυμοσύνη ή εστω κατα τη διάρκεια και προς το τέλος της, όχι πριν. Οι ραγάδες δεν αποτελούν προπομπό εγκυμοσύνης δηλαδη, έτσι? Ε?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ γιατί δεν έκανα;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:41H κοιλιά ξεχειλώνει λόγω του μωρού και γεμίζουν ραγάδα φουλ. ΠΟΛΛΗ ΡΑΓΑΔΑ.vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:26Και το υψος παιζει ρόλο στη ραγάδα?Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:08
Ο κύριος λόγος για τις ραγάδες είναι τα ανεβοκατεβάσματα κιλών, το ύψος και η εγκυμοσύνη.Ρε τι μαθαίνει κανεις σήμερα.

- Cecily Anne
Έτυχε, άλλες γίνονταιGherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:43Εγώ γιατί δεν έκανα;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:41H κοιλιά ξεχειλώνει λόγω του μωρού και γεμίζουν ραγάδα φουλ. ΠΟΛΛΗ ΡΑΓΑΔΑ.vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:26
Και το υψος παιζει ρόλο στη ραγάδα?Ρε τι μαθαίνει κανεις σήμερα.

“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ω, την έρμη.Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:44Έτυχε, άλλες γίνονταιGherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:43Εγώ γιατί δεν έκανα;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:41
H κοιλιά ξεχειλώνει λόγω του μωρού και γεμίζουν ραγάδα φουλ. ΠΟΛΛΗ ΡΑΓΑΔΑ.
Είχε και σκουλαρίκι στον αφαλό.
Κι εγώ κάποτε.
Για σένα θα ανοίξω αντιραγαδικο νήμα και θα περιγράφω την συγκίνηση μου όταν δεν βλέπω ραγάδες, δάκρυα χαράς κλπ.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:43Εγώ γιατί δεν έκανα;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:41H κοιλιά ξεχειλώνει λόγω του μωρού και γεμίζουν ραγάδα φουλ. ΠΟΛΛΗ ΡΑΓΑΔΑ.vantono έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:26
Και το υψος παιζει ρόλο στη ραγάδα?Ρε τι μαθαίνει κανεις σήμερα.

- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Δεν θα με ξενερώσει. Σίγουρα δεν θα με μετατρέψει σε Ντάτζε απο την υπερκαύλα (ΜΟΥΝΑΡΕΣτρέηντμαρκ) όπως ακριβώς συνέβη απρόσμενα με τις ραγάδες, αλλά δεν θα με ξενερώσει. Παντως ειναι γερό σκαρί η συγκεκριμένη, θα μου ειναι εκπληξη (οχι αρνητικη) αν πετάξει κυτταρίτιδα μελλοντικά.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:38Αναπόφευκτα και η κυτταρίτιδα τον περιμένει μετά τη στροφή.stella έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:37Βλέπει μακριά. Γιορτές έρχονται, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, καραντίνα, ραγάδες.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 14:57Μόνο εγώ κατάλαβα πως ο βαντόνος λέει στις πχορουμίτισσες πως δεν τον ενοχλούν οι τυχόν ατέλειες που έχουμε, αλλά αν του κάνουμε κλικ μας τακτοποιεί και μας το δείχνει κιόλας;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν θα σου κρατήσει κανένας κακία που δεν θα ανοίξεις νήμα.panos291 έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:47Για σένα θα ανοίξω αντιραγαδικο νήμα και θα περιγράφω την συγκίνηση μου όταν δεν βλέπω ραγάδες, δάκρυα χαράς κλπ.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:43Εγώ γιατί δεν έκανα;Cecily Anne έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:41
H κοιλιά ξεχειλώνει λόγω του μωρού και γεμίζουν ραγάδα φουλ. ΠΟΛΛΗ ΡΑΓΑΔΑ.
Στάνταρ.
- Cecily Anne
Πρέπει να δεις τί συμβαίνει μετά από δίδυμη κύηση.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:46Ω, την έρμη.
Είχε και σκουλαρίκι στον αφαλό.
Κι εγώ κάποτε.

Εγώ την καλή πρόθεση την είχα πάντως, αλλά με αποπήρες.Gherschaagk έγραψε: ↑21 Δεκ 2020, 16:49Δεν θα σου κρατήσει κανένας κακία που δεν θα ανοίξεις νήμα.
Στάνταρ.