κι εγω σ αγαπω τζουτζουνωJuno έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 17:40Είπαμε. Juno @ Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;enterprise-psi έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 17:36Δεν μπορώ λύγισαJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 16:48
Ηρθαν δυο προσφατα, εχουν ενα παλαιοπωλειο στην πλατεια Αβησυνιας. Τους εδωσα μερικα παλια επιπλα, ενα σερβιτσιο και κατι ακροκεραμα, μου δωσαν ενα χιλιαρικο.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Στους άντρες να το πάμε στα 70 που αποκτούν λογική σκέψη.nikos p 2020 έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 17:56Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε το νόμο; 1. Να επαναφέρουμε τη θανατική ποινή, 2. Να κατεβάσουμε το όριο ηλικίας για το ποιος θεωρείται ενήλικας από τα 18 στα 15.
Δεν νομίζω το όριο να είναι αρκετό.nikos p 2020 έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 17:56Μήπως ήρθε η ώρα να αναθεωρήσουμε το νόμο; 1. Να επαναφέρουμε τη θανατική ποινή, 2. Να κατεβάσουμε το όριο ηλικίας για το ποιος θεωρείται ενήλικας από τα 18 στα 15.
Δεν νομίζω να σκέφτηκε παράλογα...John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 17:34δεν βλεπω να ενοχλεισαι το ιδιο με τις επικλησεις στον Ραινχαρτ, με "ψεκασμους τσιμπουριων" και αλλες ομορφιες του νηματος.
Όταν μιλάς με τον εαυτό σου, κάποιες φορές, είναι και ένδειξη χαζέματος...John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 17:28Δε νομιζω να γελανε τωρα που εχασαν την συμβαση με την Αππλε. Oσο για πολυ μεγαλα μπαχαλα, στην διετια 19-20, ειδαμε Χιλη, Κολομβια, Χονγκ Κονγκ, Σουδαν, Αλγερια, Λιβανο, Ινδια, Ισπανια, Γαλλια και ΗΠΑ να φλεγονται. Συνεχισε να κοιμασαι εσυ, η αφυπνιση σου ομως θα ειναι οδυνηρη.John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 15:17Θα βρεις και άλλα τέτοια βίντεο από τριτοκοσμικες χώρες, πάντως σίγουρα ήταν ασφαλισμένο οπότε ακόμα γελάει.
Α οκ, αυτο ηταν. Ευτυχως εχουμε δυο διανοιες εδω που εντοπισαν την αληθινη αιτια, και οχι το απιθανο σεναριο να εκανα σκατα τις παραθεσεις.Λοξίας έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 18:21Δεν νομίζω να σκέφτηκε παράλογα...John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 17:34δεν βλεπω να ενοχλεισαι το ιδιο με τις επικλησεις στον Ραινχαρτ, με "ψεκασμους τσιμπουριων" και αλλες ομορφιες του νηματος.Όταν μιλάς με τον εαυτό σου, κάποιες φορές, είναι και ένδειξη χαζέματος...John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 17:28Δε νομιζω να γελανε τωρα που εχασαν την συμβαση με την Αππλε. Oσο για πολυ μεγαλα μπαχαλα, στην διετια 19-20, ειδαμε Χιλη, Κολομβια, Χονγκ Κονγκ, Σουδαν, Αλγερια, Λιβανο, Ινδια, Ισπανια, Γαλλια και ΗΠΑ να φλεγονται. Συνεχισε να κοιμασαι εσυ, η αφυπνιση σου ομως θα ειναι οδυνηρη.John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 15:17Θα βρεις και άλλα τέτοια βίντεο από τριτοκοσμικες χώρες, πάντως σίγουρα ήταν ασφαλισμένο οπότε ακόμα γελάει.
wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Από χιούμορ βλέπω...σκέτος άγγλος.John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 18:27Α οκ, αυτο ηταν. Ευτυχως εχουμε δυο διανοιες εδω που εντοπισαν την αληθινη αιτια, και οχι το απιθανο σεναριο να εκανα σκατα τις παραθεσεις.
Ηταν τελικα πολυ πιο χαζο απο οτι φανταζομουν.
Έχω ήδη ξεσκονίσει κάτι παλιά νομίσματα.enterprise-psi έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 17:36Δεν μπορώ λύγισαJohn Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 16:48
Ηρθαν δυο προσφατα, εχουν ενα παλαιοπωλειο στην πλατεια Αβησυνιας. Τους εδωσα μερικα παλια επιπλα, ενα σερβιτσιο και κατι ακροκεραμα, μου δωσαν ενα χιλιαρικο.
Σωπα ρε φιλε, ολοκληρη η μειονοτητα ειναι στυγνοι δολοφονοι; Στο επιστρεφω Λοξια, το μισος για οτιδηποτε διαφορετικο σας εχει στεγνωσει απο καθε ανθρωπια, και νηματα σαν αυτο ειναι απλα αφορμη για εκφραση των πιο μισανθρωπικων σκεψεων.Λοξίας έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 18:35Από χιούμορ βλέπω...σκέτος άγγλος.John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 18:27Α οκ, αυτο ηταν. Ευτυχως εχουμε δυο διανοιες εδω που εντοπισαν την αληθινη αιτια, και οχι το απιθανο σεναριο να εκανα σκατα τις παραθεσεις.
Ηταν τελικα πολυ πιο χαζο απο οτι φανταζομουν.
Εμ φυσικά το ότι έκανες σκατά τις παραθέσεις ήταν η αιτία του ποστ του PSI...και έβαλε και εικονίδιο.
...και το δικό μου ποστ, είχε εικονίδιο.
Ούτε που έδωσες σημασία...
Βλέπεις η ανάγκη σου να τους ταπώσεις όλους σε ό,τι θέμα έχει να κάνει με υποστήριξη "μειονοτήτων" (ας είναι και στυγνοί δολοφόνοι), σε έχει στεγνώσει.
Συνέχισε την σταυροφορία σου...
Γράφοντας "μειονοτήτων" φυσικά και ΔΕΝ υπονοώ όλη την μειονότητα, αλλά μέλη αυτής. Μήπως να διαβάζεις καλύτερα και να ερμηνεύεις σωστότερα, πριν ανταποκριθείς με μαλακίες;John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 18:55Σωπα ρε φιλε, ολοκληρη η μειονοτητα ειναι στυγνοι δολοφονοι;
Από που έβγαλες τέτοιο συμπέρασμα. Από το ποπουδάκι σου μήπως; Μάλλον ε;John Brown Gun Club έγραψε: ↑22 Δεκ 2020, 18:55Στο επιστρεφω Λοξια, το μισος για οτιδηποτε διαφορετικο σας εχει στεγνωσει απο καθε ανθρωπια, και νηματα σαν αυτο ειναι απλα αφορμη για εκφραση των πιο μισανθρωπικων σκεψεων.