Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
waldorf
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από waldorf » 19 Ιούλ 2018, 18:46
ST48410 έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 17:48
Μήπως η εξήγηση βρίσκεται στις φήμες.
Mα ακριβώς εκεί θέλω να καταλήξω.
Μήπως μιλάμε πάλι για περίπτωση "το βρήκαμε μετά από λίγο στις τουαλέτες κουρεμένο και με άλλα ρούχα";
Nandros έγραψε: ↑26 Αύγ 2024, 17:56
Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
-
Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
από Λευκός Λύκος » 20 Ιούλ 2018, 00:09
waldorf έγραψε: ↑19 Ιούλ 2018, 17:43
Εμένα πάλι κάτι δεν μου κάθεται καλά σ`όλο αυτό.
Παιδιά εγώ δεν έχω αλλά πόσοι από`σας που έχετε,είδατε γρατζουνιές ή μελανιές στο παιδί σας και πήγατε στο τμήμα να το αναφέρετε;
Ακόμη κι εγώ στα 44 βλέπω καμιά μελανιά πάνω μου και σπάω το κεφάλι μου πως την απέκτησα και δεν το πήρα χαμπάρι.Τα πιτσιρίκια;Που 9 στις 10 κινήσεις τους είναι καλός λόγος για γρατζουνιά/μελανιά/χτύπημα;
Προφανώς ξεχωρίζεις μια μελανιά από μπουκέτο στο μάτι από μια μελανιά από τυχαίο χαζοχτύπημα,ή μια χαρακιά από τυχαίο γρατζούνισμα.
Όμως δεν μιλάμε για κάτι τέτοιο εδώ.
Με λίγα λόγια:ποιός πάει στο τμήμα να καταγγείλει ότι το ανήλικο παιδί του είχε εκδορές που δεν ξέρει πως έγιναν;
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες αλλά σκέψου ότι αν κρατάς στην αγγαλιά σου ένα μωρό ή το έχεις συο καρότσι και ξαφνικά αρχίσει να σπαραζει στο κλάμα και δεις γρατζουνιές και αίματα από το πουθενά θα θορυβηθείς.Δεν λέω ότι θα πας στην αστυνομία αλλά θα προσπαθείς να δεις πως έγιναν.
-
Eθνικοκοινωνιστης
από Eθνικοκοινωνιστης » 20 Ιούλ 2018, 00:26
παρα πολλες γυναικες βαρανε τα παιδια και σε μεγαλυτερη συχνοτητα απο τους ανδρες
στις γυναικες προσπαθουν να βρουν το ψυχολογικο υποβαθρο και διαφορα ελαφρυντικα,ο ανδρας ειναι το ανθρωμορφο τερας
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
-
ΓΑΛΗ
από ΓΑΛΗ » 20 Ιούλ 2018, 11:32
Παιδιά εγώ δεν έχω αλλά πόσοι από`σας που έχετε,είδατε γρατζουνιές ή μελανιές στο παιδί σας και πήγατε στο τμήμα να το αναφέρετε;
Ακόμη κι εγώ στα 44 βλέπω καμιά μελανιά πάνω μου και σπάω το κεφάλι μου πως την απέκτησα και δεν το πήρα χαμπάρι.Τα πιτσιρίκια;Που 9 στις 10 κινήσεις τους είναι καλός λόγος για γρατζουνιά/μελανιά/χτύπημα;
Προφανώς ξεχωρίζεις μια μελανιά από μπουκέτο στο μάτι από μια μελανιά από τυχαίο χαζοχτύπημα,ή μια χαρακιά από τυχαίο γρατζούνισμα.
Με λίγα λόγια:ποιός πάει στο τμήμα να καταγγείλει ότι το ανήλικο παιδί του είχε εκδορές που δεν ξέρει πως έγιναν;
Μήπως η εξήγηση βρίσκεται στις φήμες. Από το αρχικό:
Επίσης δεν γνώριζε πώς προέκυψαν αυτές οι εκδορές, καθώς όμως επικαλέστηκε ότι άκουσε τις φήμες πως άγνωστη γυναίκα πλησιάζει και προκαλεί εκδορές σε παιδιά, θορυβήθηκε και προχώρησε στη σχετική καταγγελία.
Το κοινό στοιχείο ήταν ότι οι επιθέσεις έγιναν στο ίδιο εμπορικό κέντρο.
Αλλά το ερώτημα για μένα είναι το πώς κυκλοφόρησαν αυτές οι φήμες, αν δεν είχε γίνει καταγγελία από τους άλλους γονείς. Ακόμη και καταγγελία από τους προηγούμενους να είχε γίνει, πώς το έμαθε η τελευταία καταγγέλουσα; Ένα εμπορικό κέντρο δεν είναι η πλατεία ενός χωριού που όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Οπότε, τί; Έβγαλε ανακοίνωση η αστυνομία με αφίσες; Μεταδόθηκε από κάποιον ρεπόρτερ σε κάποιο μέσο;
Από την άλλη, είναι επίσης λογικό, ο οποιοσδήποτε ψυχοπαθής να επιλέγει χώρους με ευρύ πεδίο δράσης. Στη συγκεκριμένη περίπτωση πολλά μωρά σε καροτσάκια. Και ένα εμπορικό κέντρο είναι ιδανικό για κάτι τέτοιο γιατί αποσπάται πιο συχνά η προσοχή των γονιών από τις βιτρίνες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
under
από under » 20 Ιούλ 2018, 12:22
Οι γονεις των βρεφων συνηθως αντιλαμβανονται αμεσως τα τραυματα και τις εκδορες κλπ διοτι εχουν πολυ συχνη οπτικη επαφη με τα γυμνα σωματακια των μωρων.Τα πλενουν ή τα αλλαζουν συχνα μεσα στην ημερα.Οποτε ειναι σε θεση να καταλαβουν ποτε περιπου τραυματιστηκε το μωρο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
από Nandros » 20 Ιούλ 2018, 15:42
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 20 Ιούλ 2018, 16:02
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: ↑20 Ιούλ 2018, 00:26
παρα πολλες γυναικες βαρανε τα παιδια και σε μεγαλυτερη συχνοτητα απο τους ανδρες
στις γυναικες προσπαθουν να βρουν το ψυχολογικο υποβαθρο και διαφορα ελαφρυντικα,ο ανδρας ειναι το ανθρωμορφο τερας
Αυτό είναι αλήθεια και καταγεγραμένο. Δυστυχώς. Η σειρά μάλιστα είναι:
1) Άσκηση βίας από μητέρα προς κόρη
2) Από μητέρα σε γιο
3) Από πατέρα σε
4) Από πατέρα σε κόρη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Χαοτικός
- Phorum.gr user: Χαοτικός
από Χαοτικός » 20 Ιούλ 2018, 16:05
Μήπως η εξήγηση βρίσκεται στις φήμες. Από το αρχικό:
Επίσης δεν γνώριζε πώς προέκυψαν αυτές οι εκδορές, καθώς όμως επικαλέστηκε ότι άκουσε τις φήμες πως άγνωστη γυναίκα πλησιάζει και προκαλεί εκδορές σε παιδιά, θορυβήθηκε και προχώρησε στη σχετική καταγγελία.
Τα μωρά δεν είναι σε περιβάλλοντα που αυξάνουν τον κίνδυνο για αμυχές. Σε παιδικό δωμάτιο βρίσκονται ή σε καρότσι.
Η απορία που εκφράστηκε ταιριάζει για παιδιά από 5 χρονών και πάνω.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
metaxoskolikas
από metaxoskolikas » 21 Ιούλ 2018, 17:51
προφανώς
σκέψουν μόνο πόσες παρόμοιες καταστάσεις υπάρχουν και δεν κουνά κανείς το δαχτυλάκι του.
το καλό της υπόθεσης ήταν τελικά ότι πήρε μεγάλες διαστάσεις και θα λυτρωθούν οι γείτονες
-
waldorf
από waldorf » 21 Ιούλ 2018, 19:34
Μα τι να είναι αλήθεια;Πάτε καλά;
Ότι η μουρλόγρια της γειτονιάς (αν ισχύει κι αυτό) φτιάχνει κουκλάκια με καρφίτσες και έντερα σκύλων και εγώ φοβάμαι και έχασα το παιδί μου;
Να έγραφες στις "μανούλες" μάνα`μ` να σου έδιναν τη λύση.
Ρε γαμώτο δεν πάμε καθόλου καλά.Όχι η τρελή (αν είναι),η λογική δεν πάει καλά.
Εν έτη 2018 σκιαζόμαστε τους τρελούς και τους θεωρούμε μάγους που σκοτώνουν τα παιδιά μας (οι κορυφαίοι δε αυτών,τα τρώνε κιόλας).
Ε όχι κύριοι,η "λογική" της ιστορίας χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια απ`την "τρελή".
Σάλεμ 1700 κάτι 300τόσα χρόνια μετά;;;Ε όχι.Με την τρελή είμαι εγώ.
.
-
ST48410
από ST48410 » 21 Ιούλ 2018, 19:41
waldorf έγραψε: ↑21 Ιούλ 2018, 19:34
Μα τι να είναι αλήθεια;Πάτε καλά;
Ότι η μουρλόγρια της γειτονιάς (αν ισχύει κι αυτό) φτιάχνει κουκλάκια με καρφίτσες και έντερα σκύλων και εγώ φοβάμαι και έχασα το παιδί μου;
Να έγραφες στις "μανούλες" μάνα`μ` να σου έδιναν τη λύση.
Ρε γαμώτο δεν πάμε καθόλου καλά.Όχι η τρελή (αν είναι),η λογική δεν πάει καλά.
Εν έτη 2018 σκιαζόμαστε τους τρελούς και τους θεωρούμε μάγους που σκοτώνουν τα παιδιά μας (οι κορυφαίοι δε αυτών,τα τρώνε κιόλας).
Ε όχι κύριοι,η "λογική" της ιστορίας χρειάζεται μεγαλύτερη βοήθεια απ`την "τρελή".
Σάλεμ 1700 κάτι 300τόσα χρόνια μετά;;;Ε όχι.Με την τρελή είμαι εγώ.
Προφανώς όταν υπάρχει ένα διαταραγμένο άτομο στην γειτονιά δεν φοβάσαι για τα κουκλάκια και τις κατάρες αλλά και για κάποια πράξη βίας στην οποία μπορεί να προβεί μέσα στην σύγχυσή του/της. Ειδικά αν έχει απειλήσει λεκτικά τους γονείς για τα παιδιά τους. Και όσο και να μην πιστεύεις σε μάγια και τα σχετικά δεν είναι και το καλύτερο να πηγαίνει μία γρια σε μία έγκυο και να ασκεί εκφοβισμό.
Για την συγκεκριμένη υπόθεση δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να είναι αρκετά προσεκτικοί στην αστυνομία μήπως φορτωθούν στην γυναίκα και πράγματα που δεν έχει κάνει λόγω της κατάστασής της. Ελπίζω στο εμπορικό κέντρο να υπάρχουν κάμερες και να βγει κάποια άκρη.
-
waldorf
από waldorf » 21 Ιούλ 2018, 19:48
Μα τι λες κι εσύ;
Να πηγαίνει "μιά γριά και να ασκεί εκφοβισμό";Μα μιλάμε για κανονικό μεσαίωνα!Οι γριές είναι μάγισες!
Αν δε η γραία (ούσα μόνη στη ζωή) φροντίζει και καμιά γάτα;;;;;
ΟΟΟΟΟΟΟ στανταράκι παίζει και με μαργιολίκια!
.
-
ST48410
από ST48410 » 21 Ιούλ 2018, 19:51
waldorf έγραψε: ↑21 Ιούλ 2018, 19:48
Μα τι λες κι εσύ;
Να πηγαίνει "μιά γριά και να ασκεί εκφοβισμό";Μα μιλάμε για κανονικό μεσαίωνα!Οι γριές είναι μάγισες!
Αν δε η γραία (ούσα μόνη στη ζωή) φροντίζει και καμιά γάτα;;;;;
ΟΟΟΟΟΟΟ στανταράκι παίζει και με μαργιολίκια!
Σου φαίνονται τόσο ασήμαντα τα παρακάτω; Εδώ λέει η άλλη ότι απέβαλε από τον φόβο της.
Η κοπέλα τρέμει ολόκληρη, δεν μπορεί να σταματήσει τα δάκρια της, από τα χείλη της ηχεί σαν αντίλαλος ένα σπαρακτικό “βοηθήστε μας”: “Ήταν πριν από οκτώ χρόνια όταν μετακομίσαμε με τον σύζυγό μου σε ένα σπίτι που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το δικό της, ήταν από τότε όταν η ζωή μου μετατράπηκε σε πραγματική κόλαση”, λέει η Μ. Και συνεχίζει: “Από τις πρώτες ημέρες, η γυναίκα αυτή, με έβριζε με ακατάληπτες εκφράσεις, πετούσε πέτρες στα παράθυρα και κρέμαγε κάτι παράξενες κούκλες έξω από το σπίτι μου. Στον κήπο μου έβρισκα καμμένα και κομμένα κεριά, την έβλεπα στις δύο και στις τρεις το ξημερώματα να στέκει έξω από τα παράθυρα να σκάβει το χώμα, να θάβει πράγματα και να καταριέται. Μία εποχή είχε κρεμάσει στον κήπο της, ο οποίος αποτελεί τη θέα μας ένα τεράστιο σεντόνι επάνω στο οποίο είχε “ζωγραφίσει” γεννητικά όργανα, κάθε φορά που με αντίκριζε μου έλεγε μεταξύ άλλων: “Να φύγεις από εδώ και να πεθάνεις. Να σε φέρουνε σε φέρετρο!”.
Είναι αμέτρητες οι φορές που τόσο εγώ όσο ο σύζυγός μου και οι γονείς μου κάναμε καταγγελίες στην αστυνομία, στον δήμο, στην πρόνοια, όπου μπορείτε να φανταστείτε, αλλά δεν έγινε απολύτως τίποτα. Στις αρχές του 2018 καταθέσαμε ακόμη και μήνυση εναντίον της αλλά μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Τι πρέπει να γίνει να μας σκοτώσει; Αυτή η γυναίκα το έχει ήδη κανείς καθώς το 2014, όταν ήμουν έγκυος στον τρίτο μήνα έχασα εξαιτίας της το μωρό, από τον τρόμο, από το άγχος, από τον πανικό. Σήμερα, είμαι μητέρα ενός μωρού δυόμισι μηνών και τρέμω να βγω από το σπίτι. Φοβάμαι μην κάνει κακό στο παιδί μου. Πριν από λίγο καιρό έφτιαξε μία μπάλα από κρέατα και πρόκες και το πέταξε στην είσοδο του σπιτιού της αδελφής μου.
Έγραψα αν είναι αλήθεια γιατί οι υπερβολές των δημοσιογράφων και λοιπών χτυπάνε κόκκινο σε τέτοια θέματα.
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.