Παίζει 4K και κρατάει ζεστό το κοτόπουλο

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Παίζει 4K και κρατάει ζεστό το κοτόπουλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 24 Δεκ 2020, 00:54

“Τα Console Wars τέλειωσαν.” Ακριβώς έτσι ξεκινάει η επίσημη ανακοίνωση της KFC, η οποία νομίζαμε ότι έκανε πλάκα μέχρι τώρα, αλλά τελικά το εννοούσε. Το KFConsole είναι γεγονός και έρχεται με άκρως ανταγωνιστικά specs. Είναι ικανό για VR gaming, 4K αναλύσεις, ray-tracing και gameplay σε έως και 240FPS. Το καλύτερο χαρακτηριστικό του βέβαια είναι ότι έχει έναν ειδικό θάλαμο για να κρατάει ζεστές τις κοτομπουκιές σας όσο παίζετε. Όχι, δεν πρόκειται για φάρσα. Επίσημο μότο του είναι το #PowerYourHunger εξάλλου, το οποίο είναι ελαφρώς εμπνευσμένο από το #PowerYourDreams του Xbox Series X.

Εικόνα
Το σύστημα βασίζεται σε ένα τροποποιημένο Cooler Master NC100 κουτί και στο Intel NUC 9, όσον αφορά την PC αρχιτεκτονική του. Η κάρτα γραφικών του παρέχεται από την ASUS και μπορεί να αλλάξει με άλλη PCI Express του εμπορίου. Για την αποθήκευση των παιχνιδιών και των δεδομένων σας γίνεται χρήση δύο Seagate BarraCuda 1TB SSDs.

Αν ακόμη νομίζετε πως πρόκειται για φάρσα, πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε την επίσημη σελίδα της ‘κονσόλας’ στον ιστότοπο της Cooler Master.

Η τιμή και η ημερομηνία κυκλοφορία του KFConsole παραμένουν αβέβαια. Αν δεν έχετε επενδύσει ακόμα σε κάποια κονσόλα νέας γενιάς λοιπόν, πλέον βρήκατε το νέο σας gaming σπίτι. Γιατί ποια άλλη κονσόλα θα κρατάει ζεστό το φαγητό σας;
Εικόνα

https://unboxholics.com/news/gaming/815 ... -kotopoulo

https://landing.coolermaster.com/kfconsole/
Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Σενέκας

Re: Παίζει 4K και κρατάει ζεστό το κοτόπουλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 24 Δεκ 2020, 00:55

Ένα βήμα πιο κοντά στο wall-e

Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα » 24 Δεκ 2020, 00:58

Fluffy έγραψε:
25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 24 Δεκ 2020, 01:01

lmao τιναυταρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

είδα την φώτο αλλού και νόμιζα είναι φριτέζα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 24 Δεκ 2020, 01:04

...οπότε είναι απλά ένα OEM PC?
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 24 Δεκ 2020, 01:09

Dwarven Blacksmith έγραψε:
24 Δεκ 2020, 01:04
Βασικά είναι ένα όχι και τόσο πρωτότυπο marketing scheme. Πολλές φορές βέβαια, το μαρκετιγκ, και ειδικά αυτού ου είδους, με κάνει και ανρωτιέμαι αν έχει νόημα σαν "επιστήμη". Δηλαδή οκ, θα γινει meme, κάποιοι στο twitter θα το υποστηρίξουν, κάποιοι θα πουν "που πάει ο κόσμος" κλπ. Μετά τι; πως θα οδηγήσει αυτό περισσότερο κόσμ απ'ότι πριν να πάει να πάρει ένα κουβά κοτόπουλο απο τα kfc? Και πόσοι θα είναι αυτοί; 5, 10, 100 παραπάνω απ'όσοι ήταν πριν; Αξίζει τα λεφτά της ως διαφήμιση; :smt017

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 24 Δεκ 2020, 01:13

Σενέκας έγραψε:
24 Δεκ 2020, 01:09
Βασικά είναι ένα όχι και τόσο πρωτότυπο marketing scheme. Πολλές φορές βέβαια, το μαρκετιγκ, και ειδικά αυτού ου είδους, με κάνει και ανρωτιέμαι αν έχει νόημα σαν "επιστήμη". Δηλαδή οκ, θα γινει meme, κάποιοι στο twitter θα το υποστηρίξουν, κάποιοι θα πουν "που πάει ο κόσμος" κλπ. Μετά τι; πως θα οδηγήσει αυτό περισσότερο κόσμ απ'ότι πριν να πάει να πάρει ένα κουβά κοτόπουλο απο τα kfc? Και πόσοι θα είναι αυτοί; 5, 10, 100 παραπάνω απ'όσοι ήταν πριν; Αξίζει τα λεφτά της ως διαφήμιση; :smt017
Υποτίθεται δίνει αυτό το brand awareness που διαφοροποιεί το KFC από το σουβλατζιδικο "Ο Μάκης". Βέβαια οι καιροί έχουν αλλάξει και πλέον οι περισσότεροι δε το θεωρούν τιμητικό να αγοράζουν φαγητό από τη μεγκακορπ οπότε ποιος ξέρει.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 24 Δεκ 2020, 01:16

Σενέκας έγραψε:
μάλλον τους έβαλε η απλε, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι οτι στο μέλλον δεν θα μπορούμε να κρατάμε το κοτόπουλο ζεστό.

Σενέκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σενέκας » 24 Δεκ 2020, 01:17

24 Δεκ 2020, 01:13
Σενέκας έγραψε:
Υποτίθεται δίνει αυτό το brand awareness που διαφοροποιεί το KFC από το σουβλατζιδικο "Ο Μάκης". Βέβαια οι καιροί έχουν αλλάξει και πλέον οι περισσότεροι δε το θεωρούν τιμητικό να αγοράζουν φαγητό από τη μεγκακορπ οπότε ποιος ξέρει.
δεν ξέρω, ίσως αξίζει το δικό του νήμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι το μαρκετιγκ ως θεσμός, βιομηχανία, επιστήμη κλπ, είναι μεγαλύτερη απάτη και απο την ψυχολογία. Το τελευταίο είναι placebo για τις μάζες, το πρώτο είναι placebo για τους τσεο των πολυεθνικών,

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 » 24 Δεκ 2020, 02:00

Σενέκας έγραψε:
24 Δεκ 2020, 01:17
24 Δεκ 2020, 01:13
Σενέκας έγραψε:

δεν ξέρω, ίσως αξίζει το δικό του νήμα, αλλά έχω την εντύπωση ότι το μαρκετιγκ ως θεσμός, βιομηχανία, επιστήμη κλπ, είναι μεγαλύτερη απάτη και απο την ψυχολογία. Το τελευταίο είναι placebo για τις μάζες, το πρώτο είναι placebo για τους τσεο των πολυεθνικών,
καλό διάβασμα
Εικόνα
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi » 24 Δεκ 2020, 06:28

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 25 Δεκ 2020, 11:30

Από τα καλύτερα πράγματα που έχω δει εδώ και καιρό. Kudos to KFC.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn » 25 Δεκ 2020, 12:13

Αναμένουμε την Heiniken να απαντήσει με κονσόλα που θα κρατάει τις μπύρες παγωμένες.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 25 Δεκ 2020, 12:59

parafrwn έγραψε:
25 Δεκ 2020, 12:13
Αναμένουμε την Heiniken να απαντήσει με κονσόλα που θα κρατάει τις μπύρες παγωμένες.
Γενικά αυτό σε peripheral θα μέτραγε. Να έχει και τη σωστή ledοταινία του που θα κάνει sync με το chat του twitch.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών