Αγάπη Γιά Τά Ζώα
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Αγάπη Γιά Τά Ζώα
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Ναι τα καρακαλ ειναι γλυκουλια ( εχουν και το μεγαλυτερο στατικο αλμα απ ολα τα αιλουροειδη )
ο κτηνιατρος στο 25ο sec φαση θα σε κανω την γατολαβη και σκουξε οσο θες 

- ossessione
- Phorum.gr user: ossessione
-
Άει χάσου ρε... 

Δεν με ενοχλεί όλη η φάση, δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θες με τις κότες σου, αλλά χωρίς παρεξήγηση είσαι εντελώς μαλάκας.stergiosbik έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 11:18Εντός ολίγου θα σφαγιαστουν από τα χεράκια μου για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι η μία και η άλλη στην κατάψυξη για επόμενο γεύμα!
Καλα Χριστούγεννα σε όλους!!!
Καλά Χριστούγεννα.
the end
-
Πάνας έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 21:20Δεν με ενοχλεί όλη η φάση, δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θες με τις κότες σου, αλλά χωρίς παρεξήγηση είσαι εντελώς μαλάκας.stergiosbik έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 11:18Εντός ολίγου θα σφαγιαστουν από τα χεράκια μου για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι η μία και η άλλη στην κατάψυξη για επόμενο γεύμα!
Καλά Χριστούγεννα.
Κατ'αρχην σ ευχαριστω για τα καλά σου λόγια και για την ευγένεια σου.
Δεν είναι δικές μου κότες.Απλα τις αγόρασα από γνωστό μου.
Αν τώρα εσύ νομίζεις ότι το οποιοδηποτε ζώο που τρώμε πέφτει σφαγμένο από τον ουρανό,περαστικά σου.
Εγώ όταν μπορώ εννοείται ότι θα σφάξω κότες για να ταΐσω όσο πιο υγιεινά μπορώ τους δικούς μου ανθρώπους.
Καλά Χριστούγεννα και σε σένα με υγεία!
-
Δεν τρώω κοτόπουλα...ούτε μοσχάρια, πρόβατα κ.λπ. κρέατα.stergiosbik έγραψε: ↑24 Δεκ 2020, 11:29Γιατί βρε;
Τα κοτόπουλα που τρως εσύ δεν τα σφάζει κάποιος;
Ή νομίζεις ότι επειδή τα παίρνεις σφαγμένα δεν είσαι εσύ στην ουσία αυτός που τα σφάζει;
Από πεποίθηση, όχι από κάποια θρησκευτική ή μοδάτη παλαβομάρα...
Απλώς έφτασα στο σημείο (εδώ και χρόνια), να τα λυπάμαι.
Η μόνη μου "ατασθαλία" είνα ότι τρώω ψάρια.

Και όντως, σε ένα νήμα που τιτλοφορείται "Αγάπη για τα ζώα", το ποστ σου ακούστηκε κάπως...
-
Αν τα βασανιζα θα είχες κάθε δίκιο να με κραξεις.Λοξίας έγραψε: ↑24 Δεκ 2020, 17:48Δεν τρώω κοτόπουλα...ούτε μοσχάρια, πρόβατα κ.λπ. κρέατα.stergiosbik έγραψε: ↑24 Δεκ 2020, 11:29Γιατί βρε;
Τα κοτόπουλα που τρως εσύ δεν τα σφάζει κάποιος;
Ή νομίζεις ότι επειδή τα παίρνεις σφαγμένα δεν είσαι εσύ στην ουσία αυτός που τα σφάζει;
Από πεποίθηση, όχι από κάποια θρησκευτική ή μοδάτη παλαβομάρα...
Απλώς έφτασα στο σημείο (εδώ και χρόνια), να τα λυπάμαι.
Η μόνη μου "ατασθαλία" είνα ότι τρώω ψάρια.
Και όντως, σε ένα νήμα που τιτλοφορείται "Αγάπη για τα ζώα", το ποστ σου ακούστηκε κάπως...
Τώρα κάνω απλά αυτό που πρέπει για να φάμε μια ωραιότατη και υγιεινή κοτοσουπα.
Ξέρεις πολύ καλά ότι η ευγένεια πηγάζει από την δημοσίευσή σου και το ποιόν της. Κατά τα άλλα ξέρεις αν είμαι ευγενικός ή όχι.stergiosbik έγραψε: ↑24 Δεκ 2020, 11:27Πάνας έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 21:20Δεν με ενοχλεί όλη η φάση, δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θες με τις κότες σου, αλλά χωρίς παρεξήγηση είσαι εντελώς μαλάκας.stergiosbik έγραψε: ↑23 Δεκ 2020, 11:18Εντός ολίγου θα σφαγιαστουν από τα χεράκια μου για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι η μία και η άλλη στην κατάψυξη για επόμενο γεύμα!
Καλά Χριστούγεννα.
Αν τώρα εσύ νομίζεις ότι το οποιοδηποτε ζώο που τρώμε πέφτει σφαγμένο από τον ουρανό,περαστικά σου.
Εγώ όταν μπορώ εννοείται ότι θα σφάξω κότες για να ταΐσω όσο πιο υγιεινά μπορώ τους δικούς μου ανθρώπους.
the end
-
Μια χαρά ευγενικός είσαι.Πάνας έγραψε: ↑24 Δεκ 2020, 20:47Ξέρεις πολύ καλά ότι η ευγένεια πηγάζει από την δημοσίευσή σου και το ποιόν της. Κατά τα άλλα ξέρεις αν είμαι ευγενικός ή όχι.stergiosbik έγραψε: ↑24 Δεκ 2020, 11:27
Μόνο που επέλεξες να με στολίσεις επειδή έβαλα κάτι φυσιολογικοτατο για όλη την ανθρωπότητα εδώ και κάποιες χιλιάδες χρόνια.
Ούτε φταίω αν έχεις αυταπάτες για το πώς έρχεται το κρεας που βάζεις στο τραπέζι σου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 52 Απαντήσεις
- 2045 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
15 Μάιος 2023, 17:15
-