χώρος 12θειστών
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
χώρος 12θειστών
θύμαμαι συνπχορουμίτες αρκετά χρόνια πριν οτι υπήρχαν αρκετές ομάδες που ακολουθούσαν έτσι λέγανε την ελληνική θρησκεία μέχρι και κόμμα θέλανε να κάνουνε το εαρ οι παλιοί θα θυμούνται αρκετές εκδόσεις υπήρχανε και άλλα, τώρα τι υπάρχει στον συγκεκριμένο χώρο;
παρόλο που έχω την εντύπωση πως έχει ξεφτίσει η φάση υπάρχουν άτομα κλίκες ομάδες που να ασχολούνται σήμερα;
παρόλο που έχω την εντύπωση πως έχει ξεφτίσει η φάση υπάρχουν άτομα κλίκες ομάδες που να ασχολούνται σήμερα;
Re: χώρος 12θειστών
Όλο αυτό το σκηνικό ξεκίνησε 3-4 χρόνια πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες στο διαδίκτυο και στόχος του ήταν ο εθελοντισμός.
Μετά τους ολυμπιακούς συνεχίστηκε από τον κόσμο που είχε γοητευτεί μέχρι που ξέφτισε. Κατά την γνώμη μου επηρέασε ένα μεγάλο ποσοστό μιας γενιάς.
Μετά τους ολυμπιακούς συνεχίστηκε από τον κόσμο που είχε γοητευτεί μέχρι που ξέφτισε. Κατά την γνώμη μου επηρέασε ένα μεγάλο ποσοστό μιας γενιάς.
the end
- tanipteros
οι πολυθεϊστές πετύχαν αυτό που θέλανε...η Ελληνική Εθνική θρησκεία αναγνωρίστηκε από το κράτος και ομάδες όπως το ΥΣΕΕ γίναν αντιπρόσωποι της θρησκείας αυτής...
αφού πήραν αυτό που θέλανε εξαφανιστήκαν και από το προσκήνιο και δρουν πλέον βάσει νόμου αναγνωρισμένοι
αφού πήραν αυτό που θέλανε εξαφανιστήκαν και από το προσκήνιο και δρουν πλέον βάσει νόμου αναγνωρισμένοι
δεν βγαίνουνε...δεν βγαίνουνε, τα δόλια τα κατσίκια μας...
και μεις θα παλαβωσουμε..με όλα μας τα δίκια μας...!!!

Μετα ήρθαν τα μνημόνια και ο κόσμος είχε πιο σημαντικά θέματα για να ασχοληθεί
Καλά τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά θέματα αλλά προηγούνται τα οικονομικά ζητήματα.
Καλά τα θρησκευτικά και φιλοσοφικά θέματα αλλά προηγούνται τα οικονομικά ζητήματα.

Καλό το Δωδεκάθεο αλλά ..εάν δεν έχει την οικονομική δύναμη της εκκλησίας να ταιζει ανθρώπους και να κάνει ρουσφέτια (τα πιο καλά ρουσφέτια τα κάνουν παπάδες ) και να επηρεάζει την εξουσία ..δεν λέει
Αυτό.tanipteros έγραψε: ↑25 Δεκ 2020, 23:46οι πολυθεϊστές πετύχαν αυτό που θέλανε...η Ελληνική Εθνική θρησκεία αναγνωρίστηκε από το κράτος και ομάδες όπως το ΥΣΕΕ γίναν αντιπρόσωποι της θρησκείας αυτής...
Το ΥΣΕΕ είναι ο επίσημος φορέας αναγνωρισμένης θρησκείας και έχουν ιδρύσει και επίσημους ναούς σε διάφορα μέρη.
Τι δύναμη έχει στο να βοηθά τους πιστούς οπαδούς του σε οικονομικά θέματα και σε θέματα των σχέσεών τους με την εξουσία ;Λοξίας έγραψε: ↑25 Δεκ 2020, 23:54Αυτό.tanipteros έγραψε: ↑25 Δεκ 2020, 23:46οι πολυθεϊστές πετύχαν αυτό που θέλανε...η Ελληνική Εθνική θρησκεία αναγνωρίστηκε από το κράτος και ομάδες όπως το ΥΣΕΕ γίναν αντιπρόσωποι της θρησκείας αυτής...
Το ΥΣΕΕ είναι ο επίσημος φορέας αναγνωρισμένης θρησκείας και έχουν ιδρύσει και επίσημους ναούς σε διάφορα μέρη.
- tanipteros
ποιους ναούς λες.... ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημος χτισμενος ναός από την Ελληνική Εθνική θρησκεία από όσο ξέρω....Λοξίας έγραψε: ↑25 Δεκ 2020, 23:54Αυτό.tanipteros έγραψε: ↑25 Δεκ 2020, 23:46οι πολυθεϊστές πετύχαν αυτό που θέλανε...η Ελληνική Εθνική θρησκεία αναγνωρίστηκε από το κράτος και ομάδες όπως το ΥΣΕΕ γίναν αντιπρόσωποι της θρησκείας αυτής...
ο πρώτος ανεπίσημος ναός που υπήρξε ήταν από την Ομάς Ε του Κακογεωργείου πολύ πριν αναγνωριστεί ο πολυθεϊσμός επίσημα

Χριστιανός (η--) δεν είναι κάποιος που πιστεύει απαραίτητα στον Χριστό αλλά κάποιος που είναι ενταγμένος σε μια ομάδα ανθρώπων που ως σήμα κατατεθέν τους έχουν το ότι δηλώνουν χριστιανοί
Και η ένταξη σε αυτή την ομάδα σημαίνει πολλές φορές οικονομική κοινωνική και εξουσιαστική στήριξη
Και η ένταξη σε αυτή την ομάδα σημαίνει πολλές φορές οικονομική κοινωνική και εξουσιαστική στήριξη
tanipteros μιλάς για ένα καρακιτσαριό στην μέση του πουθενά; ναι το θυμάμαι αυτό όντως ήταν πολύ παλιά
Αν θυμάμαι καλά, έχουν αδειοδοτημένους "λατρευτικούς χώρους".tanipteros έγραψε: ↑25 Δεκ 2020, 23:58ποιους ναούς λες.... ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημος χτισμενος ναός από την Ελληνική Εθνική θρησκεία από όσο ξέρω....
ο πρώτος ανεπίσημος ναός που υπήρξε ήταν από την Ομάς Ε του Κακογεωργείου πολύ πριν αναγνωριστεί ο πολυθεϊσμός επίσημα
- tanipteros
αυτά είναι σύγχρονα διαμερισματα και χώροι που στεγάζεται ο σύλλογος ή το Ύπατο Συμβούλιο όπως το λένε...Λοξίας έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 00:02Αν θυμάμαι καλά, έχουν αδειοδοτημένους "λατρευτικούς χώρους".tanipteros έγραψε: ↑25 Δεκ 2020, 23:58ποιους ναούς λες.... ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημος χτισμενος ναός από την Ελληνική Εθνική θρησκεία από όσο ξέρω....
από καιρό εις καιρό καθιδρύουν βωμούς αλλά δεν έχουν καμία σημασία για το επίσημο κράτος

Τίποτα αυτοσχέδια θυσιαστήρια σε υπόγες στον Άγιο Παντελεήμονα θα'ναι.Λοξίας έγραψε: ↑26 Δεκ 2020, 00:02Αν θυμάμαι καλά, έχουν αδειοδοτημένους "λατρευτικούς χώρους".tanipteros έγραψε: ↑25 Δεκ 2020, 23:58ποιους ναούς λες.... ακόμη δεν έχει υπάρξει επίσημος χτισμενος ναός από την Ελληνική Εθνική θρησκεία από όσο ξέρω....
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Δεν ξέρω ρε παιδιά.
Τα όσα ξέρω (και δεν τα θυμάμαι και καλά), είναι όσα μου είχε πει πέρισι ένας παλιός συμφορουμίτης από το Μαύρο φόρουμ.
Τα όσα ξέρω (και δεν τα θυμάμαι και καλά), είναι όσα μου είχε πει πέρισι ένας παλιός συμφορουμίτης από το Μαύρο φόρουμ.
- Δημοκρατικός
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 181 Απαντήσεις
- 3645 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
14 Φεβ 2024, 21:26
-
-
Νέα δημοσίευση Αγρίεψε ο κεντρώος χώρος
από likosmokeses » 25 Μαρ 2025, 22:04 » σε Εσωτερική Πολιτική - 47 Απαντήσεις
- 1205 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Saturn
26 Μαρ 2025, 22:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Παλι δινεται χωρος δημοσιου πανεπιστημιου σε εκδηλωση του ΣΕΚ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ
από southern » 22 Οκτ 2024, 17:02 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 95 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
22 Οκτ 2024, 17:05
-