Βοηθήστε με να διαλέξω αμάξι.
Re: Βοηθήστε με να διαλέξω αμάξι.
Βάζεις πολύ μεγάλους πειρασμούς τώρα αλλά θα σου πω το τρέιλερ 

"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
Μετά από λίγους μήνες το είχαν διορθώσει.
(φυσικά μιλάς για το προηγούμενο μοντέλο και όχι γι' αυτό του 2021)
-
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Πόσα αμερικανικά πικ απ έχουν isuzu moter ,stergiosbik έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 11:27Φααπ!
Τεζα τα γιαλαντζι τζιπακια (SUV).
[img]https://i.postimg.cc/Fz2TMxdf/isuz ... .jpg[/img]
[img]https://i.postimg.cc/SxLgPCys/Isuz ... .jpg[/img]

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- EKPLIKTIKOS
Αν ο αλλος πήρε ραβ4 για να πηγαίνει με 170 στην εθνική κ να μπαίνει στα λιμανακια, πάνω σε ένα περίπτερο με ρόδες με υψηλό κέντρο βάρους, μαλακες αναρτήσεις για να αποσβαινουν τους κραδασμούς κ τιμόνι με αίσθηση λαγουδερας, είναι μαλακας.the comet the course the tail έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 12:31
τι να το κάνεις... όλα τα toyota βάρκα γιαλό είναι...
- Μαυροβασίλης
δεν είναι ταλιμπανιές, double lane change κατά ISO, NHTSA fish-hook, κτλ είναι ελιγμοί ευστάθειας και σε πολύ ρεαλιστικά σενάρια, πχ το πρώτο είναι 70-80 χαω για τα περισσότερα αυτοκίνητα και σε φάση πετάχτηκε κάποιος στο δρόμο- γι'αυτό πρέπει οι ΟΕΜς να έχουν σετάρει όμορφα το εσπ για τις μπάντες ή rollover mitigation όπως στο βιδεο
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
- EKPLIKTIKOS
Κοίτα δεν υποτιμώ προφανώς τα τεστ αυτά, αλλά σοβαρα τώρα, πόσο ρεαλιστικά ειναι; εμενα δε μου έχουν τύχει ποτέ τοσα χρόνια που οδηγαω, πχ να κάνω διπλό ελιγμόΜαυροβασίλης έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 13:38δεν είναι ταλιμπανιές, double lane change κατά ISO, NHTSA fish-hook, κτλ είναι ελιγμοί ευστάθειας και σε πολύ ρεαλιστικά σενάρια, πχ το πρώτο είναι 70-80 χαω για τα περισσότερα αυτοκίνητα και σε φάση πετάχτηκε κάποιος στο δρόμο

Αλλα δεν ειναι τοσο αυτο το θεμα, όσο να ξέρεις τι οδηγας. Δε φαντάζομαι να βάζουν κ φορτηγά ή σχολικα να κάνουν το παραπάνω τεστ. Ε όταν έχεις σουβ είναι σα να έχεις ένα φορτηγάκι. Ή ένα σχολικό. Κάτσε λοιπόν δεξιά λωρίδα κ οδήγα συντηρητικά

-
Ρεαλιστικοτατα ειναι και μαλιστα θα πρεπε να τα επεκτεινουν ακομη περισσοτερο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 22:43Κοίτα δεν υποτιμώ προφανώς τα τεστ αυτά, αλλά σοβαρα τώρα, πόσο ρεαλιστικά ειναι; εμενα δε μου έχουν τύχει ποτέ τοσα χρόνια που οδηγαω, πχ να κάνω διπλό ελιγμόΜαυροβασίλης έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 13:38δεν είναι ταλιμπανιές, double lane change κατά ISO, NHTSA fish-hook, κτλ είναι ελιγμοί ευστάθειας και σε πολύ ρεαλιστικά σενάρια, πχ το πρώτο είναι 70-80 χαω για τα περισσότερα αυτοκίνητα και σε φάση πετάχτηκε κάποιος στο δρόμο
Αλλα δεν ειναι τοσο αυτο το θεμα, όσο να ξέρεις τι οδηγας. Δε φαντάζομαι να βάζουν κ φορτηγά ή σχολικα να κάνουν το παραπάνω τεστ. Ε όταν έχεις σουβ είναι σα να έχεις ένα φορτηγάκι. Ή ένα σχολικό. Κάτσε λοιπόν δεξιά λωρίδα κ οδήγα συντηρητικά
Αν η παθητικη ασφαλεια ειναι μια φορα σημαντικη,η ενεργητικη ειναι χιλιες.
Γιατι ειναι απειρως προτιμοτερο να αποφυγεις το ατυχημα παρα να δοκιμασεις στην πραξη αν ισχυουν τα αποτελεσματα των crash tests.
- EKPLIKTIKOS
Ναι τα ίδια έλεγα κ γω στα 18 όταν έμπαινα στα λιμανάκια σα μαλακας, ή οταν αγόρασα την πρώτη μου μηχανή, αυτό ήταν το επιχείρημα μου στους γονείς μου, καλύτερα κρατηματα, φρένα κτλ. Πλεον άστο φιλε, πέστα σε κάναν αλλο.stergiosbik έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 11:48Ρεαλιστικοτατα ειναι και μαλιστα θα πρεπε να τα επεκτεινουν ακομη περισσοτερο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 22:43Κοίτα δεν υποτιμώ προφανώς τα τεστ αυτά, αλλά σοβαρα τώρα, πόσο ρεαλιστικά ειναι; εμενα δε μου έχουν τύχει ποτέ τοσα χρόνια που οδηγαω, πχ να κάνω διπλό ελιγμόΜαυροβασίλης έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 13:38δεν είναι ταλιμπανιές, double lane change κατά ISO, NHTSA fish-hook, κτλ είναι ελιγμοί ευστάθειας και σε πολύ ρεαλιστικά σενάρια, πχ το πρώτο είναι 70-80 χαω για τα περισσότερα αυτοκίνητα και σε φάση πετάχτηκε κάποιος στο δρόμο
Γιατι ειναι απειρως προτιμοτερο να αποφυγεις το ατυχημα παρα να δοκιμασεις στην πραξη αν ισχυουν τα αποτελεσματα των crash tests.
-
Κλασσικος ελ.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 17:22Ναι τα ίδια έλεγα κ γω στα 18 όταν έμπαινα στα λιμανάκια σα μαλακας, ή οταν αγόρασα την πρώτη μου μηχανή, αυτό ήταν το επιχείρημα μου στους γονείς μου, καλύτερα κρατηματα, φρένα κτλ. Πλεον άστο φιλε, πέστα σε κάναν αλλο.stergiosbik έγραψε: ↑31 Δεκ 2020, 11:48Ρεαλιστικοτατα ειναι και μαλιστα θα πρεπε να τα επεκτεινουν ακομη περισσοτερο.EKPLIKTIKOS έγραψε: ↑30 Δεκ 2020, 22:43
Κοίτα δεν υποτιμώ προφανώς τα τεστ αυτά, αλλά σοβαρα τώρα, πόσο ρεαλιστικά ειναι; εμενα δε μου έχουν τύχει ποτέ τοσα χρόνια που οδηγαω, πχ να κάνω διπλό ελιγμό
"Ελα μωρε,εγω δεν τρεχω","Σε μενα θα τυχει";
- EKPLIKTIKOS
Στατιστική είναι φιλαράκι. Ποιες μηχανές έχουν τα περισσότερα τροχαία, και ειδικά θανατηφόρα; Σωστά μαντεψες: αυτές με την καλύτερη ενεργητική ασφάλεια: οι supersport/superbike, με τέσσερις φορές πανω πιθανότητα θανατηφόρου τροχαίου. Ποιες έχουν τα λιγοτερα; οι cafe/retro. Πρόσεξε οτι στην πρώτη περίπτωση μιλαμε για μηχανές με φρένα άγκυρες, τεράστια λάστιχα με πολύ μεγάλες δυνατότητες πρόσφυσης, αναρτήσεις πολύ πάνω από τις δυνατότητες του μέσου αναβάτη κτλ . Στη δεύτερη περίπτωση έχουμε πολυ χειρότερες μηχανές, αλλά με πολύ λιγότερα τροχαία. Αντίστοιχα, αυτοκίνητα όπως το φιέστα που έχουν καλές δυνατότητες (σαφές κ γρήγορο τιμόνι, κρατηματα κτλ) έχουν πολύ χειρότερα κ περισσότερα τροχαία από τα μεγάλα suv. Στο μόνο που τα suv είναι χειρότερα πράγματι είναι στην πιθανότητα να σκοτώσουν πεζό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kappa
05 Μαρ 2025, 15:43
-
- 10 Απαντήσεις
- 970 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Space_Passenger
28 Μάιος 2024, 14:57
-
-
Νέα δημοσίευση The tesla killer: το νέο αμάξι του Φραπεζίτη
από Σενέκας » 21 Δεκ 2023, 11:21 » σε Μηχανοκίνηση - 19 Απαντήσεις
- 1984 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Isildur
24 Ιαν 2024, 11:28
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ρε guys μολις πέρασε το αμάξι της Google...
από masterridley » 23 Ιουν 2023, 13:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 6 Απαντήσεις
- 614 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γράφων
23 Ιουν 2023, 14:01
-