νεοι συμπολιτες μας εδειραν αγρια 13χρονο

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
the comet the course the tail

Re: νεοι συμπολιτες μας εδειραν αγρια 13χρονο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 27 Δεκ 2020, 13:08

Yochanan έγραψε:
27 Δεκ 2020, 12:59
Aριστεροί - εγιναν μισάνθρωπα σκουπίδια αφότου ασχολήθηκαν με την ιδεολογια τους ή μήπως ήταν ήδη και απλώς αυτό τους τράβηξε σε αυτή?
για ποιο λόγο; εγώ ως αριστερός θέλω μια δίκαιη κοινωνία, αλληλεγγύης, χωρίς ανισότητες, και χωρίς λόγους να εγκλιματίσει κανείς.

μήπως μισάνθρωποι είναι όσοι θέλουν ανισότητες, φτώχεια, εκμετάλλευση, αποκλεισμούς, συνθήκες που ευνοούν την ύπαρξη εγκληματικότητας;

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 27 Δεκ 2020, 13:30

the comet the course the tail έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:08
Yochanan έγραψε:
Aριστεροί - εγιναν μισάνθρωπα σκουπίδια αφότου ασχολήθηκαν με την ιδεολογια τους ή μήπως ήταν ήδη και απλώς αυτό τους τράβηξε σε αυτή?
για ποιο λόγο; εγώ ως αριστερός θέλω μια δίκαιη κοινωνία, αλληλεγγύης, χωρίς ανισότητες, και χωρίς λόγους να εγκλιματίσει κανείς.

μήπως μισάνθρωποι είναι όσοι θέλουν ανισότητες, φτώχεια, εκμετάλλευση, αποκλεισμούς, συνθήκες που ευνοούν την ύπαρξη εγκληματικότητας;
Τους λαθρομετανάστες τους θες εδώ, ναι ή όχι;
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε:
24 Ιαν 2019, 18:07
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 27 Δεκ 2020, 13:33

Juno έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:30
Yochanan έγραψε:

θα προτιμούσα να μην έχουν λόγους να ξενιτεύονται. να αφήνουν την πατρίδα τους, το σπίτι τους, τους αγαπημένους τους.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 27 Δεκ 2020, 13:35

Yochanan έγραψε:
Οι αριστεροί έκαναν επιτέλους κυβερνήσεις σε δυτικές χώρες, όταν ήδη είχαν χάσει το ραντεβού τους με την ιστορία (είχαμε ήδη σταματήσει και τα μνημόσυνα στην ΕΣΣΔ).
Επιπλέον, οι πρώην σύντροφοί δεν θέλουν ούτε να ακούν για κομμουνισμό γιατί τον έζησαν μία φορά και ξέρουν.
Τώρα λοιπόν οι κηφήνες αριστεροί που μεγάλωσαν σε καπιταλιστικές κοινωνίες και δεν ξέρουν τι θα πει εργασία, έχουν στηρίξει τις ελπίδες τους σε μία ισλαμοποίηση της Ευρώπης που θα εξαθλιώσει τους λαούς ώστε να ξανακάνουν επανάσταση.
Γιατί αυτοί είναι οι αριστεροί. Χρειάζονται την εξαθλίωση των λαών γιατί μόνον έτσι μπορούν να περάσουν τις άρρωστες θέσεις τους.

27 Δεκ 2020, 13:33
Juno έγραψε:

θα προτιμούσα να μην έχουν λόγους να ξενιτεύονται. να αφήνουν την πατρίδα τους, το σπίτι τους, τους αγαπημένους τους.
Και εγώ το ίδιο, αλλά τώρα που έρχονται δεν τους θέλω.
Εσύ τώρα που έρχονται, τους θέλεις ή όχι;
Leporello έγραψε:
Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.

stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr » 27 Δεκ 2020, 13:36

Juno έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:29
Οι συνηθισμένες ηλιθιότητες και οι αφορισμοί στραβομάρ. Παλιμπαιδισμός επιπέδου "στα μούτρα σου", "είσαι και φαίνεσαι", "καθρεφτάκι". Ας τα προσπεράσουμε λοιπόν.
:lol:
Βρε συ. Σε κάθε συζήτηση ειδικά για μετανάστες πετάς χολή σαν πυροσβεστικός κρουνός.
Αλλά βλέπεις εμένα ως "λυσσασμένο" που σου γράφω τα αυτονόητα περί ανθρωπιάς, πολέμων, φτώχειας, αναγκών κλπ;

Για να μη μιλήσω για το άλλο δημιουργικό σύνθημα που είναι παντελώς προσβλητικό και αιτία ban "ή τα παίρνεις ή τον παίρνεις". :smt017

Κράτα λίγη χολή για την πάρτη σου. Μην την πετάς όλη στο πληκτρολόγιο.
stavmanr έγραψε:
27 Δεκ 2020, 12:34
Juno έγραψε:
26 Δεκ 2020, 20:27

Το τελευταίο smartphone εκεί; Ναι, ή είναι ευκατάστατος ή σκότωσε τον ιδιοκτήτη του smartphone.
Δηλαδή, αν γίνει σήμερα πόλεμος και εισβάλλει η Τουρκία στο σπίτι σου, θα θεωρείσαι πλούσια επειδή κατέχεις ένα smartphone;
Οι άνθρωποι αυτοί είχαν κανονικές ζωές πριν ξεσπάσει η μπόρα στο σπίτι τους. Αυτοκίνητα, ρούχα, εργασίες, εισοδήματα.
Αλλά μάλλον δεν τους έκαναν κι αποφάσισαν να τα παρατήσουν όλα για να ζήσουν την περιπέτεια.
Κάπως έτσι δεν το φαντάζεσαι; Ότι είναι χόμπι να παρατάς το σπίτι σου στον ISIS και να τρέχεις στα ποτάμια και τα βουνά με τα παιδιά αγκαλιά...
Αν όλοι οι Σύριοι που κουβαλήθηκαν στην Ευρώπη, είχαν σπίτι στα βόρεια της χώρας, όπου είναι ο ISIS, μπορούσαν απλά να πάνε στα νότια όπου όλα είναι ήσυχα. Πιο κοντά από την Ευρώπη, χωρίς να διασχίζουν ποτάμια και βουνά με τα παιδιά αγκαλιά και χωρίς να πληρώνουν.
Γιατί δεν πηγαίνεις εσύ μία βόλτα; Για ένα μήνα. Όχι περισσότερο. Κι όταν γυρίσεις με ένα χέρι, και τα σωθικά σου έξω από το σώμα σου, θα σου δώσουμε το καλύτερο smartphone που υπάρχει για την αναγνώριση της εμμονής σου.
Εξειδικευμένο για μονόχειρες.

stavmanr έγραψε:
Juno έγραψε:
Ταξιδάκι με βίζα στην Τουρκία = ασφαλής.
Γιατί δεν πας κι εσύ να μείνεις στην Τουρκία που βρίζεις από το πρωΐ ως το βράδυ;
Και γενικά, γιατί προτείνεις σε ανθρώπους να μείνουν εκεί που εσύ δεν θα έμενες ποτέ;
Είναι κάποιος βαθύτερος σαδισμός;
Η Τουρκία είναι η πρώτη χώρα υποδοχής, αυτή έχει υποχρέωση να τους περιθάλψει και παίρνει κονδύλια για αυτό.
Συμφωνείς να τους κόψουν τα κονδύλια, τώρα που κατρακυλά η λίρα, αφού δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους; Προφανώς όχι.
Συμφωνείς να έχουν κυρώσεις επειδή δεν τηρούν τις υποχρεώσεις τους, αλλά αρπάζουν τα λεφτά; Πάλι προφανώς όχι.
Επειδή είσαι προδότης.
Δεν με ενδιαφέρει τί κάνει η Τουρκία. Μόνο εσύ ασχολείσαι συστηματικά με την Τουρκία.
Εμένα με ενδιαφέρει η Ελλάδα κι ο πολιτισμός της. Δεν θέλω να κάνω την Ελλάδα Τουρκία όπως πολλοί πιθανότατα ονειρεύεστε και συγκρίνετε.

* Όπως καταλαβαίνεις, γίνεται αναφορά για το "προδότης".
Σοβαρέψου. Κάνε μία βόλτα. Πάρε αέρα. Είναι ελεύθερο μέχρι το βράδυ.
stavmanr έγραψε:
Juno έγραψε:
Επίσης ξαναλέω πως τελείωσαν οι πόλεμοι. Και αυτοί που ήρθαν ως προσφυγες από εμπόλεμες ζώνες, έχουν απολέσει την ιδιότητα.
Ένας πόλεμος δεν τελειώνει έτσι απλά. Μία χώρα στην οποία δραστηριοποιούνται τρομοκρατικές οργανώσεις τις οποίες τρέμουν ως και οι ΗΠΑ κατά δήλωσή τους, δεν ησυχάζει τόσο γρήγορα.
Κανείς δεν είναι τόσο ανόητος να μην επιστρέφει στο σπίτι του εφόσον μπορεί ή έχει ελπίδες επανεγκατάστασης. Δεν χρειάζεται να του το πεις εσύ.
Άρα κόβουμε τις ελπίδες επανεγκατάστασης και όλα καλά. Αυτό σου λέω από χθες.
Και τις κόβουμε ψηφίζοντας τους σωστούς πολιτικούς.
Απλά δεν παίρνουν ποτέ υπηκοότητα, η επανένωση των "ασυνόδευτων" με τος γονείς τους δεν θα γίνεται εδώ και κόβονται τα επιδόματα. Γιατί έρχονται για να ξύνονται και να ροκανίζουν επιδόματα και το ξέρεις, αλλά λες βλακείες.
Στην Ελλάδα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μιλάμε για ανθρώπους με δικαιώματα σε κάθε περίπτωση. Στην Ελλάδα που οραματίζεσαι, με πρόεδρο τον κάθε Ερντογάν, ναι, αυτά που προτείνεις θεωρούνται εφικτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 27 Δεκ 2020, 13:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 27 Δεκ 2020, 13:39

Yochanan έγραψε:
Το γατουλι που χρησιμοποιεί ναζί φρασεολογία αναφερόμενος σε "λαθροσκουπιδια" με αφορμή άρθρο του pronews λέει τους αριστερούς που είναι αντιρατσιστές και αντιφασίστες μισανθρώπους. :smt005:

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 27 Δεκ 2020, 13:40

Yochanan έγραψε:
27 Δεκ 2020, 12:53
jimdenin έγραψε:
27 Δεκ 2020, 11:36
Η πηγή που βάζει ο Στάμος δεν είναι και η πιο αξιόπιστη, αλλά αν όντως πρόκειται για αλλοδαπούς δεν χρειάζεται καμιά έκπληξη για το εν λόγω γεγονός. Κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν, πάλι στην περίοδο των Χριστουγέννων, είχε παρατηρηθεί το φαινόμενο όταν τα παιδιά έλεγαν τα κάλαντα είτε παραμονή Χριστουγέννων είτε Πρωτοχρονιάς, δυστυχώς αριθμός εξ αυτών στην συνέχεια να ληστεύεται από "επιτήδειους" που είχαν βάλει στο μάτι την όλη ιστορία.

Αυτή θα είναι και η μοίρα μιας κοινωνίας που υποβιβάσθηκε από πολιτικούς, ΜΜΕ και λοιπές δυνάμεις από "χώρα/έθνος" σε "χώρο/περιοχή".
+1
Live xevrakoma "φιλελεύθερου"
Πάει το έδνος από χώρα γίναμε χώρος λόγω του σατανιστή σόρος που ελέγχει τα μμε και λοιπά κωλντρονικα :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 27 Δεκ 2020, 13:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail » 27 Δεκ 2020, 13:41

Juno έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:35
27 Δεκ 2020, 13:33
Juno έγραψε:

Και εγώ το ίδιο, αλλά τώρα που έρχονται δεν τους θέλω.
Εσύ τώρα που έρχονται, τους θέλεις ή όχι;
αν είναι καμία ομορφούλα, που να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταιριάζουμε κλπ, γιατί όχι; :102: αλλά τον τελευταίο καιρό έχω χαμηλή αυτοεκτίμηση και νομίζω ότι δεν θα περπατήσει. :p2: έχω κι άλλα στο μυαλό μου... παλιά... δεν ξέρω. μάλλον δεν θα περπατήσει. :p2:

run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 27 Δεκ 2020, 13:43

Highlander έγραψε:
26 Δεκ 2020, 21:01
Obi Wan Iakobi έγραψε:
26 Δεκ 2020, 20:57
Highlander έγραψε:
26 Δεκ 2020, 20:45

Μαζί και με αυτά που λες, δεν ισχύουν τα εξωπραγματικά νούμερα που αναφέρονται σε Μιμς.

Δεν είναι δικαιολογία, είναι πολυ απλό

Και πρακτικά υπάρχει διαφορά γιατί σε ένα εθνικιστικό φυλετιστικο καθεστώς είσαι καταδικασμένος από τη γέννηση σου να πεθάνεις ή να είσαι δούλος και κατώτερος των υπολοίπων ανθρώπων ενώ σε ένα ολοκληρωτιστικο εφόσον δε βγάζεις άχνα διαφωνίας τη μπορείς να τη σκαπουλαρεις.
Και ηθικά γιατί ένα έγκλημα που γινεται με οραματιζομενο σκοπό την υλική πρόοδο και την ισότητα των ανθρώπων (σε σχέση με την προηγούμενη κατάσταση των αρχόντων και των δουλοπάροικων) είναι λιγότερο διαστροφικό από ένα άλλο που γίνεται με σκοπό την στερεα εγκαθίδρυση μιας κοινωνίας ανισότητας και μεταφυσικά θεσμοποιημενων διακρίσεων.
Δεν καταλαβες.Υπηρξαν ανθρωποι που πηγαν στα Γκουλαγκ γιατι σταματησαν να χειροκροτουν σε ομιλια του Σταλιν(εχει γινει και ανεκδοτο το ατελειωτο χειροκροτημα).Και φυλετικες διωξεις εκανε οταν ελεγε πχ οτι ολοι οι Ποντιοι ειναι δοσιλογοι και επρεπε να διωχθουν.Με τον Χιτλερ ισχυε αυτο που λες αν δεν μιλαγες δεν κινδυνευες(εκτος συγκεκριμενων φυλων).

Ποια υλικη προοδο και ισοτητα? πολυ περισσοτερη προοδο ειχε η Γερμανια επι Χιτλερ απο το μηδεν εφτασε να γινει μια απο τις μεγαλυτερες οικονομιες της Ευρωπης.Στην ΕΣΣΔ οι λιγοι εκλεκτοι ετρωγαν οι αλλοι ας πεθαιναν οπως εγινε πχ στην Ουκρανια.Δικτατορια κανονικοτατη απλα τη βαφτισαν ''του προλεταριατου''.
Στη ΣΕ πήγαινες Γκουλαγκ(που δεν ήταν τόσο θανατηφόρα βέβαια όσο οι θάλαμοι αερίων) αν σχολιάζες το καθεστώς ή αν ήσουν συνεργάτης του Στάλιν και ερχοσουν σε διαφωνία μαζί του.

Στη ναζιστική Γερμανία αν είχες "κακά" σωματικά χαρακτηριστικά είτε χειροκροτούσες είτε όχι κατεληγες στον θάλαμο αερίων.

Ο Χίτλερ είχε στόχο την επικράτηση των Αρίων έναντι των κατώτερων φύλων και την εξόντωση των ανθρωπίνων σκουπιδιών. Η σοβιετική Ένωση είχε στόχο τον εκσυγχρονισμό και την ανθρώπινη ισότητα
ε ρε πλακα που εχεις πιστευεις ρε μαλαγα ακομα μαλακιες

δεν εβαλλες το κεφαλι να σκεφτει

εξοντώνοντας με εκτελεσεις,παντου η σοβιετικη ενωση είναι σπαρμενη με μαζικους ταφους, θελε να δημιουργησει κρατος με υποταγμένους πλήρως στο κουμουνιστικο κομμα και στην ελιτ

οσοι δεν υποτασσονταν εκτελεση ή γκουλαγκ

ο ναζισμος και ο κουμουνισμος ηταν εγκληματικα καθεστώτα,

επεσαν τελειωσαν ουτε ο κουμουνισμος θα νεκρααναστηθει ουτε ο ναζισμος
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 27 Δεκ 2020, 13:47

run έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:43
Highlander έγραψε:
Obi Wan Iakobi έγραψε:
26 Δεκ 2020, 20:57

Δεν καταλαβες.Υπηρξαν ανθρωποι που πηγαν στα Γκουλαγκ γιατι σταματησαν να χειροκροτουν σε ομιλια του Σταλιν(εχει γινει και ανεκδοτο το ατελειωτο χειροκροτημα).Και φυλετικες διωξεις εκανε οταν ελεγε πχ οτι ολοι οι Ποντιοι ειναι δοσιλογοι και επρεπε να διωχθουν.Με τον Χιτλερ ισχυε αυτο που λες αν δεν μιλαγες δεν κινδυνευες(εκτος συγκεκριμενων φυλων).

Ποια υλικη προοδο και ισοτητα? πολυ περισσοτερη προοδο ειχε η Γερμανια επι Χιτλερ απο το μηδεν εφτασε να γινει μια απο τις μεγαλυτερες οικονομιες της Ευρωπης.Στην ΕΣΣΔ οι λιγοι εκλεκτοι ετρωγαν οι αλλοι ας πεθαιναν οπως εγινε πχ στην Ουκρανια.Δικτατορια κανονικοτατη απλα τη βαφτισαν ''του προλεταριατου''.
Στη ΣΕ πήγαινες Γκουλαγκ(που δεν ήταν τόσο θανατηφόρα βέβαια όσο οι θάλαμοι αερίων) αν σχολιάζες το καθεστώς ή αν ήσουν συνεργάτης του Στάλιν και ερχοσουν σε διαφωνία μαζί του.

Στη ναζιστική Γερμανία αν είχες "κακά" σωματικά χαρακτηριστικά είτε χειροκροτούσες είτε όχι κατεληγες στον θάλαμο αερίων.

Ο Χίτλερ είχε στόχο την επικράτηση των Αρίων έναντι των κατώτερων φύλων και την εξόντωση των ανθρωπίνων σκουπιδιών. Η σοβιετική Ένωση είχε στόχο τον εκσυγχρονισμό και την ανθρώπινη ισότητα

εξοντώνοντας με εκτελεσεις,παντου η σοβιετικη ενωση είναι σπαρμενη με μαζικους ταφους, θελε να δημιουργησει κρατος με υποταγμένους πλήρως στο κουμουνιστικο κομμα και στην ελιτ

Δε μ αρέσει η σοβιετια πόσο μάλλον ο σταλινισμος, είναι οπισθοδρομικά κι αυτά.

Καμία σχέση βέβαια με τον ναζισμό για τους λόγους που εξήγησα.

Εγώ προσωπικά στηρίζω ως στόχους δημοκρατικό σοσιαλισμό, ανοιχτά σύνορα, ανοιχτές πόλεις, τερματισμό της μεγαλύτερης πληγής της ανθρωπότητας (εθνοθρησκείες). :smt023
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 27 Δεκ 2020, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Juno

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno » 27 Δεκ 2020, 13:48

stavmanr έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:36
Juno έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:29
Οι συνηθισμένες ηλιθιότητες και οι αφορισμοί στραβομάρ. Παλιμπαιδισμός επιπέδου "στα μούτρα σου", "είσαι και φαίνεσαι", "καθρεφτάκι". Ας τα προσπεράσουμε λοιπόν.
:lol:
Βρε συ. Σε κάθε συζήτηση ειδικά για μετανάστες πετάς χολή σαν πυροσβεστικός κρουνός.
Αλλά βλέπεις εμένα ως "λυσσασμένο" που σου γράφω τα αυτονόητα περί ανθρωπιάς, πολέμων, φτώχειας, αναγκών κλπ;

Για να μη μιλήσω για το άλλο δημιουργικό σύνθημα που είναι παντελώς προσβλητικό και αιτία ban "ή τα παίρνεις ή τον παίρνεις". :smt017

Κράτα λίγη χολή για την πάρτη σου. Μην την πετάς όλη στο πληκτρολόγιο.
Βρες συ, απλώς λέω το αυτονόητο. Δεν τους θέλω, ανήκω στην πλειοψηφία που δεν τους θέλει και μπορούμε να τους διώξουμε χωρίς βία.
Απλώς ψηφίζοντας και εξηγώντας φιλικά στους πολιτικούς μας τι θα τους συμβεί αν συνεχίσουν το ίδιο βιολί, δεν θα ξανακερδίσουν εκλογές ούτε για διαχειριστές σε πολυκατοικία.
Εσύ από την άλλη λες απίστευτα ψέματα, "έχουν συνταγματικό δικαίωμα να μείνουν εδώ, το ότι τελείωσαν οι πόλεμοι δεν σημαίνει πως είναι υποχρεωμένοι να πάνε πίσω, ότι έχουμε υποχρέωση να τους εντάξουμε στην κοινωνία μας" και άλλα άρρωστα. Εμφανώς προσπαθείς να περάσεις τις θέσεις των ΜΚΟ και άλλων παραγόντων γιατί το 2020 ήταν πολύ δύσκολο για αυτούς, μέχρι και ξύλο έφαγαν στα νησιά όταν είπαν φασίστες τους νησιώτες. Και προσπαθείτε απεγνωσμένα να ανασυνταχθείτε και να επιβληθείτε. :c020:

Μην προσπαθείς το παίξεις υπεράνω.
Όλοι εδώ μέσα σε έχουν πάρει στο ψιλό για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Θυμάμαι ακόμα στο παλιό phorum, μέλη που δεν είναι εδώ να στα χώνουν για βλακείες που είχες πει σε άλλο φόρουμ. :c020: Είσαι διασημότητα, δεν μπορώ να πω.
Leporello έγραψε:

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 27 Δεκ 2020, 13:50

Highlander έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:39
Yochanan έγραψε:
Το γατουλι που χρησιμοποιεί ναζί φρασεολογία αναφερόμενος σε "λαθροσκουπιδια" με αφορμή άρθρο του pronews λέει τους αριστερούς που είναι αντιρατσιστές και αντιφασίστες μισανθρώπους. :smt005:
εισαι ειστε ρατσσιστες σε βαρος των γηγενών που τους υπονομευεται

ειστε προδοτες γιατι στηρίζετε οτιδήποτε ξενα συμφερονταα

των αλβανων σκοπιανών βουργαρων και τουρκων

η σαρα και η μαρα ειστε

επιβιώσατε γιατι τα αμερικανικα λομπυ υιοθετησαν αριστερο λογο και ήσασταν τα προθυμα δουλικα στη διαλυση του κρατους κααι τη δημιουργια αυτοκρατοριας

και αφου η αμερικη δεν περπαρτα το ριξατε στον ισλαμισμο
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"

Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander » 27 Δεκ 2020, 13:51

run έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:50
Highlander έγραψε:
Yochanan έγραψε:

η σαρα και η μαρα ειστε

επιβιώσατε γιατι τα αμερικανικα λομπυ υιοθετησαν αριστερο λογο και ήσασταν τα προθυμα δουλικα στη διαλυση του κρατους κααι τη δημιουργια αυτοκρατοριας

Ρε σούργελο δεν υπάρχει κανένας ρατσισμός σε βάρος των "γηγενών"...
Ρατσισμός σε βάρος των αλλοδαπών βέβαια υπάρχει και με το παραπάνω.
Τα έθνη όσο γρηγορότερα καταργηθούν τόσο το καλύτερο, πρέπει να εργαστούμε σε αυτήν την κατεύθυνση με συνεχή αποδόμησή τους, δηλητηριάζουν την ανθρωπότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 27 Δεκ 2020, 13:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 27 Δεκ 2020, 13:53

Highlander έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:47
run έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:43
Highlander έγραψε:

Δε μ αρέσει η σοβιετια πόσο μάλλον ο σταλινισμος, είναι οπισθοδρομικά κι αυτά.

Καμία σχέση βέβαια με τον ναζισμό για τους λόγους που εξήγησα.

Εγώ προσωπικά στηρίζω ως στόχους δημοκρατικό σοσιαλισμό, ανοιχτά σύνορα, ανοιχτές πόλεις, τερματισμό της μεγαλύτερης πληγής της ανθρωπότητας (εθνοθρησκείες). :smt023
μονο που εσυ εσεις ειστε μειοψηφια η πλειοψηφια θελει κρατος θελει σύνορα θελει

δεν θελει τις ορδες μωαμεθανών που ριξαατε με τους νεοφιλελεφτερους στην χωρα

run

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run » 27 Δεκ 2020, 13:58

Highlander έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:51
run έγραψε:
Highlander έγραψε:

η σαρα και η μαρα ειστε

Τα έθνη όσο γρηγορότερα καταργηθούν τόσο το καλύτερο, πρέπει να εργαστούμε σε αυτήν την κατεύθυνση με συνεχή αποδόμησή τους, δηλητηριάζουν την ανθρωπότητα.
Highlander έγραψε:
27 Δεκ 2020, 13:51
run έγραψε:
Highlander έγραψε:

η σαρα και η μαρα ειστε

σουργελο,αυτοι που στηριουν αλβανους είναι ελληνες αριστεροι τα σκοπια το αυατο την τουρκια το αυτό ΜΟΝΟ ρε σουργελο οι ελληνες αριστεροι κααι νεοφιλ στηριζουν τα συμφεροντα των ξενων που απαιτουν επεκταση σε βαρος της ελλαδας

ειδες ρε σουργελο αλβανους να στηριζουν ελλαδα ειδες ρε ηλιθιε τουρκους να υπηρετουν ελληνικα συμφεροντα το αυτό σκοπια και βουργαροι

ΜΟΝΟ ελληνες αριστεροι το κανουν

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών