Χαοτικός έγραψε: ↑29 Δεκ 2020, 21:19
Επίσης έχω πάει με δεκαεξάχρονη που με γούσταρε πολύ καιρό πριν. όσοι θέλανε να την πηδήξουν το ίδιο πράγμα λέγανε. "μα 16 χρονών κοριτσάκι ρε

!"
Το έχω γράψει ξανά,ότι στην πρώτη μου δουλειά ως υπάλληλος σε τουριστική επιχείρηση,το 1993,είχα γίνει φίλος με μία οικογένεια από την Σπάρτη,μπαμπάς,μαμά και κόρη 15-16 ετών,μιλάμε για απίστευτο εμφανισιακά κορίτσι.Με τον μπαμπά γίναμε φιλαράκια αν και με έριχνε δεκαπέντε χρόνια περίπου,αλλά ήταν φοβερός τύπος και παίζαμε πολύ τάβλι.Τα βράδια αυτός και η γυναίκα του πήγαιναν για ύπνο και η κόρη έρχονταν στην παραλία με εμάς,τα παιδιά του προσωπικού και κάτι άλλους πελάτες,όπου κάναμε τα κλασσικά,φωτιές,κιθάρες,φλερτ κλπ Προς το τέλος των διακοπών της οικογένειας,ήμασταν ξανά παραλία,πολύς κόσμος, και εγώ μιλούσα με την μικρή για μαλακίες γενικώς και σε ανύποπτο χρόνο μου πετάει "ωραία,πάμε τώρα να γαμηθούμε ; θέλω να με γαμήσεις οπωσδήποτε".Έτσι ψυχρά.Το 1993,εγώ 23 ετών.Εκτός του ότι είχα μείνει κόκκαλο από το σοκ (ειλικρινά,δεν το είχα δει να έρχεται),είχα νιώσει φοβερή...όχι ντροπή,αλλά, λύπη να πω ; για τον πατέρα της ! Τον οποίο τον πήγαινα άπειρα και είχαμε γίνει φιλαράκια !
Εννοείται πως σηκώθηκα κι έφυγα,αφού της είπα ότι καλό θα ήταν να ψάξει για κάποιον στην ηλικία της.
Για να καταλάβεις,την επόμενη κιόλας χρονιά έμελλε να βρω τη γυναίκα της ζωής μου και να παντρευτώ,αλλά δεν σου κάνω πλάκα,σκεφτόμουν ότι αν έκανα κόρη,θα έκανε ποτέ το ίδιο πράγμα ; Τελικά έκανα δύο και ποτέ δεν έμαθα αν όντως κάποια από αυτές συμπεριφέρθηκε έτσι,αλλά το ένστικτό μου λέει ότι τις ξέρω καλά και τις εμπιστεύομαι και συν τοις άλλοις,έχουν βγει πολύ σοβαρές και οι δύο,καμμία σχέση με μένα και τη μάνα τους

Το ίδιο θα με ενοχλούσε εάν ο γιος μου πήγαινε με μεγαλύτερες,δεν ξέρω,θέλω ηλικιακά να είναι κοντά τα ζευγάρια,με τον άντρα λίγο μεγαλύτερο.Παραδοσιακός,το ξέρω αλλά...