Κι άλλη δεκαπεντάχρονη.

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Thitsa

Re: Κι άλλη δεκαπεντάχρονη.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thitsa » 29 Δεκ 2020, 21:59

Χαοτικός έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:42
perseus έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:28
Χαοτικός έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:27

Όλα αυτά είναι ντεκαυλέ δηλαδή. Θα έπρεπε εμένα να με καυλώνει η Γιάννα Αγγελοπούλου ας πούμε.

θεικες οι πιτσιρικες
Εσύ είσαι πιο γνήσιος. Αν και βρίζεις το κορίτσι αλλά το κατανοώ κάπου. Ζηλεύεις κι εσύ όπως κι εγώ αυτά που δεν ζήσαμε ή δεν τολμήσαμε, κωλώσαμε (τίποτα όργια, τίποτα παρακμές, έτσι για το γαμώτο. Για την αντίδραση στον χριστιανοκαθωσπρεπισμό που μας κυνηγάει σε κάθε γωνιά του ψυχοσυναισθηματισμού μας).

Καλά κάνανε τα παιδιά. Μόνο η κακομοιριά τους είναι καταδικαστέα. Το να θέλουν να δημοσιεύουν ότι μπορούν κι αυτοί να είναι κάφροι και μαλάκες κι ότι είναι αξία το να ξεφτιλίζεις τον άλλον (την άλλην). Παίρνεις αξία εσύ. και καμία αξία στο ίδιο το γαμήσι! Εγώ θα την προσκυνούσα μετά που μου δόθηκε.
Χρυσό μου παιδί, στην εποχή που διανύουμε και θα διανύετε για καιρό μπροστά σας εσείς οι νεότεροι (εμείς ό,τι ήταν να κλάσουμε κλάσαμε), η καφρίλα είναι πρώτης τάξης φαγάκι και το βιντεάκι μαγκιά και διαφήμιση των βιντεοσκοπημένων. Είναι απαραίτητο εργαλείο, πως να το κάνουμε!
Καλέ, οι ίδιοι οι γονείς στο face προβάλουν τα κάλη των παιδιών τους!!! O tempora o mores λέγαμε παλιότερα!!! Σήμερα, ξύθηκε η μύτη μας κανονικώς κοινωνικώς όπως βλέπετε
Δικαστικώς όμως, να προσέχουν να είναι στα πλαίσια του νόμου!!!
阿姨好!
:a108:
Έννοια σου Μένιο μου, και θα σ’το εξαφανίσω εγώ το στοκ της κουμτέλ οσονούπω
,
,
..... μαναφούκια......

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 29 Δεκ 2020, 22:02

Thitsa έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:59

Χρυσό μου παιδί
:xena: μαμά ?

Γενιά της Αγαμίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αγαμίας » 29 Δεκ 2020, 22:03

Νon4me έγραψε:
29 Δεκ 2020, 22:02
Thitsa έγραψε:

Χρυσό μου παιδί
άντρας είναι :-?

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 29 Δεκ 2020, 22:03

Papa John έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:48
Χαοτικός έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:19

Επίσης έχω πάει με δεκαεξάχρονη που με γούσταρε πολύ καιρό πριν. όσοι θέλανε να την πηδήξουν το ίδιο πράγμα λέγανε. "μα 16 χρονών κοριτσάκι ρε :e040: !"
Το έχω γράψει ξανά,ότι στην πρώτη μου δουλειά ως υπάλληλος σε τουριστική επιχείρηση,το 1993,είχα γίνει φίλος με μία οικογένεια από την Σπάρτη,μπαμπάς,μαμά και κόρη 15-16 ετών,μιλάμε για απίστευτο εμφανισιακά κορίτσι.Με τον μπαμπά γίναμε φιλαράκια αν και με έριχνε δεκαπέντε χρόνια περίπου,αλλά ήταν φοβερός τύπος και παίζαμε πολύ τάβλι.Τα βράδια αυτός και η γυναίκα του πήγαιναν για ύπνο και η κόρη έρχονταν στην παραλία με εμάς,τα παιδιά του προσωπικού και κάτι άλλους πελάτες,όπου κάναμε τα κλασσικά,φωτιές,κιθάρες,φλερτ κλπ Προς το τέλος των διακοπών της οικογένειας,ήμασταν ξανά παραλία,πολύς κόσμος, και εγώ μιλούσα με την μικρή για μαλακίες γενικώς και σε ανύποπτο χρόνο μου πετάει "ωραία,πάμε τώρα να γαμηθούμε ; θέλω να με γαμήσεις οπωσδήποτε".Έτσι ψυχρά.Το 1993,εγώ 23 ετών.Εκτός του ότι είχα μείνει κόκκαλο από το σοκ (ειλικρινά,δεν το είχα δει να έρχεται),είχα νιώσει φοβερή...όχι ντροπή,αλλά, λύπη να πω ; για τον πατέρα της ! Τον οποίο τον πήγαινα άπειρα και είχαμε γίνει φιλαράκια !

Εννοείται πως σηκώθηκα κι έφυγα,αφού της είπα ότι καλό θα ήταν να ψάξει για κάποιον στην ηλικία της.
Για να καταλάβεις,την επόμενη κιόλας χρονιά έμελλε να βρω τη γυναίκα της ζωής μου και να παντρευτώ,αλλά δεν σου κάνω πλάκα,σκεφτόμουν ότι αν έκανα κόρη,θα έκανε ποτέ το ίδιο πράγμα ; Τελικά έκανα δύο και ποτέ δεν έμαθα αν όντως κάποια από αυτές συμπεριφέρθηκε έτσι,αλλά το ένστικτό μου λέει ότι τις ξέρω καλά και τις εμπιστεύομαι και συν τοις άλλοις,έχουν βγει πολύ σοβαρές και οι δύο,καμμία σχέση με μένα και τη μάνα τους :003:

Το ίδιο θα με ενοχλούσε εάν ο γιος μου πήγαινε με μεγαλύτερες,δεν ξέρω,θέλω ηλικιακά να είναι κοντά τα ζευγάρια,με τον άντρα λίγο μεγαλύτερο.Παραδοσιακός,το ξέρω αλλά... :102:
Έτσι περίπου με 16χρονο σουηδέζα , φιλοξενούμενη της ξαδέρφης μου της σουηδέζας, καταντράπηκα και έφυγα :102:

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 29 Δεκ 2020, 22:04

Χαοτικός έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:43
Εδώ είναι το νήμα όπου ο μπουρδελιάρης και άρα ντε φάκτο κατά συρροή βιαστής χάο παπαρολογεί περί της σεξουαλικότητας των δεκαπεντάχρονων κοριτσιών;

Εικόνα
Έλα ρε παπάρα που έχεις και ικανότητα να μπαίνεις σε συζητήσεις για σοβαρά θέματα.
Ήλθον, είδον, εβάτευσον
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Thitsa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thitsa » 29 Δεκ 2020, 22:05

Νon4me έγραψε:
Thitsa έγραψε:

Χρυσό μου παιδί

Θα σε έβρισκα το κέρατό μου, πού θα μου πήγαινες. Γκρεμοτσακίσου γύρνα σπίτι.
阿姨好!
:a108:
Έννοια σου Μένιο μου, και θα σ’το εξαφανίσω εγώ το στοκ της κουμτέλ οσονούπω
,
,
..... μαναφούκια......

Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος » 29 Δεκ 2020, 22:06

29 Δεκ 2020, 22:04
Χαοτικός έγραψε:
Εδώ είναι το νήμα όπου ο μπουρδελιάρης και άρα ντε φάκτο κατά συρροή βιαστής χάο παπαρολογεί περί της σεξουαλικότητας των δεκαπεντάχρονων κοριτσιών;

Εικόνα
Έλα ρε παπάρα που έχεις και ικανότητα να μπαίνεις σε συζητήσεις για σοβαρά θέματα.
Ήλθον, είδον, εβάτευσον
Μπες στο βαρέλι τώρα για γάμευσον.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 29 Δεκ 2020, 22:07

Papa John έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:19

Επίσης έχω πάει με δεκαεξάχρονη που με γούσταρε πολύ καιρό πριν. όσοι θέλανε να την πηδήξουν το ίδιο πράγμα λέγανε. "μα 16 χρονών κοριτσάκι ρε :e040: !"
Το έχω γράψει ξανά,ότι στην πρώτη μου δουλειά ως υπάλληλος σε τουριστική επιχείρηση,το 1993,είχα γίνει φίλος με μία οικογένεια από την Σπάρτη,μπαμπάς,μαμά και κόρη 15-16 ετών,μιλάμε για απίστευτο εμφανισιακά κορίτσι.Με τον μπαμπά γίναμε φιλαράκια αν και με έριχνε δεκαπέντε χρόνια περίπου,αλλά ήταν φοβερός τύπος και παίζαμε πολύ τάβλι.Τα βράδια αυτός και η γυναίκα του πήγαιναν για ύπνο και η κόρη έρχονταν στην παραλία με εμάς,τα παιδιά του προσωπικού και κάτι άλλους πελάτες,όπου κάναμε τα κλασσικά,φωτιές,κιθάρες,φλερτ κλπ Προς το τέλος των διακοπών της οικογένειας,ήμασταν ξανά παραλία,πολύς κόσμος, και εγώ μιλούσα με την μικρή για μαλακίες γενικώς και σε ανύποπτο χρόνο μου πετάει "ωραία,πάμε τώρα να γαμηθούμε ; θέλω να με γαμήσεις οπωσδήποτε".Έτσι ψυχρά.Το 1993,εγώ 23 ετών.Εκτός του ότι είχα μείνει κόκκαλο από το σοκ (ειλικρινά,δεν το είχα δει να έρχεται),είχα νιώσει φοβερή...όχι ντροπή,αλλά, λύπη να πω ; για τον πατέρα της ! Τον οποίο τον πήγαινα άπειρα και είχαμε γίνει φιλαράκια !

Εννοείται πως σηκώθηκα κι έφυγα,αφού της είπα ότι καλό θα ήταν να ψάξει για κάποιον στην ηλικία της.
Για να καταλάβεις,την επόμενη κιόλας χρονιά έμελλε να βρω τη γυναίκα της ζωής μου και να παντρευτώ,αλλά δεν σου κάνω πλάκα,σκεφτόμουν ότι αν έκανα κόρη,θα έκανε ποτέ το ίδιο πράγμα ; Τελικά έκανα δύο και ποτέ δεν έμαθα αν όντως κάποια από αυτές συμπεριφέρθηκε έτσι,αλλά το ένστικτό μου λέει ότι τις ξέρω καλά και τις εμπιστεύομαι και συν τοις άλλοις,έχουν βγει πολύ σοβαρές και οι δύο,καμμία σχέση με μένα και τη μάνα τους :003:

Το ίδιο θα με ενοχλούσε εάν ο γιος μου πήγαινε με μεγαλύτερες,δεν ξέρω,θέλω ηλικιακά να είναι κοντά τα ζευγάρια,με τον άντρα λίγο μεγαλύτερο.Παραδοσιακός,το ξέρω αλλά... :102:
Τι να σου πω! Εκτιμώ ότι καταθέτεις προσωπικά πράγματα. πάντως θα έπρεπε να φτιάξεις τον εαυτό ου έτσι ώστε να μη σε πειράζει ότι κι αν λένε τα κορίτσια σε άντρες του κύκλου του. Αν δεν παίζει καμιά παθολογική αφέλεια και ανευθυνότητα και κινδυνεύουν εννοείται.

Εμένα έτσι με γνώρισε η γυναίκα μου. ως αυτό που σου είπε η πιτσιρίκα. και μάλιστα γι αυτό την εκτιμώ. (Τελευταία μου λέει ότι δεν ήταν έτσι κι ότι τα έλεγε για να χαϊδέψει την χυδαιολαγνεία μου και την αποστροφή μου στα καθώς πρέπει. Η μαλακισμένη, ή ψεύτρα! :011: )
Έλεγε κάτι ιδεολογήματα: ότι όταν είναι σηκωμένος ένας πούτσος δεν πρέπει να ξαναπέσει πριν χύσει και τέτοια άλλα καυλιάρικα και φρικιάρικα συναφή της στάσης ζωής μου.
Να τα καταδικάσω αυτά που γούσταρα άμα τα κάνει η κόρη μου; Γιατί; Για να μη λέει ο κόσμος; Άμα πει ο κόσμος θα μαζεύει τα κομμάτια του μετά.

θα πρέπει όλοι να επισκεφτούν ψυχολόγο. Δεν πάει καλά το πλήθος ρε φίλε. Ζει μέσα στη δεισιδαιμονία και την συνδρομική αντιφατικότητα.
θέλει να γαμήσει, αλλά θεωρεί βρώμικο το γαμήσι, και ψάχνει μία χρυσή τομή εξαγνισμού για να το κάνει με όρους που δεν θα τον ενοχοποιούν.
Όλες οι γυναίκες καριόλες, όλοι οι άντρες μαλάκες, χωρίς κανένας να μπορεί να δει ότι όλο αυτό το μίσος και η αντίφαση είναι προϊόντα των μαλακίων που μας πέρασαν οι γονείς μας. θεοποιούμε τη μουνάρα και αναζητάμε το θεϊκό ξέσκισμα αλλά δεν κάνει για γυναίκα μας μετά.
Αηδία ρε φίλε :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 29 Δεκ 2020, 22:08

29 Δεκ 2020, 22:04
Χαοτικός έγραψε:

Εικόνα
Ήλθον, είδον, εβάτευσον
Τι να κλάσεις μωρή μπανιέρα; :c020:

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 29 Δεκ 2020, 22:12

Γενιά της Αγαμίας έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:57
Δελτίο πρόγνωσης καιρού για την περιοχή ΕΓΚΕΦΑΛΛΟΣ ΧΑΟΤΙΚΟΥ:

και τις επόμενες μέρες, η τρικυμία θα συνεχιστεί.
Σάλτα ρε παπάρα κι εσύ.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 29 Δεκ 2020, 22:13

Thitsa έγραψε:
Χαοτικός έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:42
perseus έγραψε:
29 Δεκ 2020, 21:28

θεικες οι πιτσιρικες
Εσύ είσαι πιο γνήσιος. Αν και βρίζεις το κορίτσι αλλά το κατανοώ κάπου. Ζηλεύεις κι εσύ όπως κι εγώ αυτά που δεν ζήσαμε ή δεν τολμήσαμε, κωλώσαμε (τίποτα όργια, τίποτα παρακμές, έτσι για το γαμώτο. Για την αντίδραση στον χριστιανοκαθωσπρεπισμό που μας κυνηγάει σε κάθε γωνιά του ψυχοσυναισθηματισμού μας).

Καλά κάνανε τα παιδιά. Μόνο η κακομοιριά τους είναι καταδικαστέα. Το να θέλουν να δημοσιεύουν ότι μπορούν κι αυτοί να είναι κάφροι και μαλάκες κι ότι είναι αξία το να ξεφτιλίζεις τον άλλον (την άλλην). Παίρνεις αξία εσύ. και καμία αξία στο ίδιο το γαμήσι! Εγώ θα την προσκυνούσα μετά που μου δόθηκε.
Χρυσό μου παιδί, στην εποχή που διανύουμε και θα διανύετε για καιρό μπροστά σας εσείς οι νεότεροι (εμείς ό,τι ήταν να κλάσουμε κλάσαμε), η καφρίλα είναι πρώτης τάξης φαγάκι και το βιντεάκι μαγκιά και διαφήμιση των βιντεοσκοπημένων. Είναι απαραίτητο εργαλείο, πως να το κάνουμε!
Καλέ, οι ίδιοι οι γονείς στο face προβάλουν τα κάλη των παιδιών τους!!! O tempora o mores λέγαμε παλιότερα!!! Σήμερα, ξύθηκε η μύτη μας κανονικώς κοινωνικώς όπως βλέπετε
Δικαστικώς όμως, να προσέχουν να είναι στα πλαίσια του νόμου!!!
Έλα ρε! Με περνάς πολλά χρόνια; :D

Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me » 29 Δεκ 2020, 22:13

Thitsa έγραψε:
29 Δεκ 2020, 22:05
Νon4me έγραψε:
Thitsa έγραψε:

Χρυσό μου παιδί

Οχι κυρια συγνωμη για την παρανοηση . ρωτησα αν ειστε η μαμα του χαοτικου . :xena:

Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John » 29 Δεκ 2020, 22:14

Χαοτικός έγραψε:
29 Δεκ 2020, 22:07

Τι να σου πω! Εκτιμώ ότι καταθέτεις προσωπικά πράγματα

..............................................................................................

Δεν πάει καλά το πλήθος ρε φίλε. Ζει μέσα στη δεισιδαιμονία και την συνδρομική αντιφατικότητα.
θέλει να γαμήσει, αλλά θεωρεί βρώμικο το γαμήσι, και ψάχνει μία χρυσή τομή εξαγνισμού για να το κάνει με όρους που δεν θα τον ενοχοποιούν.
Σιγά τα προσωπικά,μία αιωνιότητα πριν έγιναν όλα αυτά και τα έγραψα γιατί έχουν σχέση και με το νήμα.Κάπως έτσι θα σκέφτονταν και η πιτσιρίκα για την οποία συζητάμε εδώ και την πάτησε τελικά.

..............................................................................................

Το γαμήσι δεν είναι βρώμικο από τη φύση του,ο τρόπος ή οι διαφορές στις ηλικίες π.χ. είναι που το εξευτελίζουν.
Και ποιος δεν θέλει να κάνει σεξ !

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 29 Δεκ 2020, 22:16

Papa John έγραψε:
29 Δεκ 2020, 22:14
Χαοτικός έγραψε:
29 Δεκ 2020, 22:07

Τι να σου πω! Εκτιμώ ότι καταθέτεις προσωπικά πράγματα

Δεν πάει καλά το πλήθος ρε φίλε. Ζει μέσα στη δεισιδαιμονία και την συνδρομική αντιφατικότητα.
Σιγά τα προσωπικά,μία αιωνιότητα πριν έγιναν όλα αυτά και τα έγραψα γιατί έχουν σχέση και με το νήμα.Κάπως έτσι θα σκέφτονταν και η πιτσιρίκα για την οποία συζητάμε εδώ και την πάτησε τελικά.

Το γαμήσι δεν είναι βρώμικο από τη φύση του,ο τρόπος ή οι διαφορές στις ηλικίες π.χ. είναι που το εξευτελίζουν.
Και ποιος δεν θέλει να κάνει σεξ !
Φτάσαμε στο σημείο να δικαιολογείστε σε παιδόφιλους που δεν γουστάρετε ανήλικα. Έλεος.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 29 Δεκ 2020, 22:16

Νon4me έγραψε:
29 Δεκ 2020, 22:13
Thitsa έγραψε:
29 Δεκ 2020, 22:05
Νon4me έγραψε:

Οχι κυρια συγνωμη για την παρανοηση . ρωτησα αν ειστε η μαμα του χαοτικου . :xena:

Έχει πεθάνει η δικιά μου.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών