Απιστία η οχι; βοήθεια

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Απιστία η οχι; βοήθεια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida » 30 Δεκ 2020, 19:16

Cecily Anne έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:12
Naida έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:09
Cecily Anne έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:02
Εγώ δεν έχω καταλάβει, εφόσον ο φίλος την είχε πρώτα, εκείνος δε θα έπρεπε να είναι ο εκνευρισμένος;
Ο φίλος του φίλου δεν είχε πρόβλημα.
Μεγάλη καρδιά ο φίλος.
Η αγνή φιλία μεταξύ ανδρών.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...

Γιάννης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γιάννης » 30 Δεκ 2020, 19:16

Stavrakis έγραψε:
30 Δεκ 2020, 15:02
Λοιπόν θα μπω αμέσως στο ψητό και δεν θα τα πω αναλυτικά....

Κοπέλα που είχα βγει 5 6 φορές και σταματήσαμε

Μετά από κάποιο διάστημα άρχισε ξαφνικά από μόνη της να θέλει να με πλησιάσει πάλι...Άρχισε να μου μιλάει καθημερινά να μου ζητάει να βγούμε και και και....Εκείνη την περίοδο ήμουν σε μια άσχημη φάση της ζωής μου δεν έδινα και πολύ σημασία ούτε με ένοιαζε...μετα από αρκετές προσπάθειές της να βρεθούμε λοιπόν πήρα την απόφαση να πάω να την δω....Εκείνη την ημέρα είχα πάει με έναν φίλο μου ο οποίος ήταν και καλά πρώην της κοπέλας εφόσον στο παρελθόν είχαν βγει 1 φορά και είχαν κάνει φάση....Εκείνη την ημέρα λοιπόν πήγα να δω την κοπέλα με τον φίλο μου και η αλήθεια είναι πως δεν της έδινα καμία σημασία και ούτε με ένοιαζε αυτή άρχισε να μιλαει με τον φίλο στο τέλος άκουσα ότι είπαν να βρεθούνε το βράδυ..πίστευα ότι το κάνει μόνο και μόνο για να με κάνει να ζηλεύω και δεν ήλπιζα ότι θα βγει....

Εκείνο το βράδυ λοιπόν η κοπέλα βγήκε με τον φίλο μου έκαναν φαση και της ζητησε να του πάρει πιπ@ αυτή αρνήθηκε και αυτός κοίταξε να την καθησυχάσει ότι πως αυτό που θα γίνει δεν θα το μάθει κανένας και θα μείνει μόνο μεταξύ τους η κοπέλα έκανε αυτό που της ζήτησε και επίσης του είπε να μην μάθω ποτέ τιποτα εγω ...Στο μεταξύ είχαν βγει άλλες 2 φορές μετά από αυτό και δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από φάση (της είχε ζητήσει αλλά αυτή δεν έκανε τίποτα)

Βγήκαν 3 φορές την 1η που βγήκαν έγινε ότι έγινε και την 3 που βγήκαν το τελείωσε...Παρόλα αυτά η κοπέλα δεν σταμάτησε ποτέ να μου δείχνει ενδιαφέρον γνωρίζοντας πως εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά ενώ εγώ το είχα μάθει 1η μέρα κιόλας από τον φίλο μου....Μέρα με την μέρα ασχολιόταν όλο και πιο πολύ μαζί μου για 1 2 μήνες οχι απλά ημέρες και τέτοια...

Πλέον βρίσκομαι 7 μήνες με αυτή την κοπέλα και την θέλω πάρα πολύ...Επίσης και αυτή με θέλει πάρα πολύ και λιώνει για εμένα και μου έχει αποδείξει ότι είναι ικανοί να κάνει πάρα πολλά πράγματα για εμένα....Δεν Εχει καμία επαφή με άλλα αγόρια και εχει κανει πέρα ακόμα και παιδικές της φίλες για εμένα...

Η θέση που βρίσκομαι σήμερα είναι να την θέλω πάρα πολύ και ταυτόχρονα να νιώθω πληγωμένος και αδικημένος με αυτό που είχε κάνει τοτε ακόμα και αν δεν είμασταν μαζί όταν έγινε αυτό επειδη εγώ εκείνη την ημέρα είχα πάει να την δω και αυτή το βράδυ έκανε ότι έκανε με άλλον...

Όταν της ζήτησα να μου δώσει εξηγήσεις μου έλεγε ότι αν της είχα δώσει έστω και λιγο σημασία τότε ότι θελω και εγω να ξανα γινει κατι μεταξύ μας δεν θα είχε κάνει ποτέ τίποτα εφοσον ακόμα και εκείνη την ημέρα που πήγα να την δω δεν έδωσα καμία σημασία...μου είπε ότι αυτό που έκανε το έκανε ασυναίσθητα και αν δεν είχε ζητήσει τίποτα αυτός δεν θα γινόταν τίποτα και ότι το έκανε από αντίδραση και γιαυτο όταν ξανά βγήκε άλλες 2 φορές δεν ξανά έκανε τίποτα και το τελείωσε...(είπε ότι δεν ένιωσε τίποτα εκείνο το βράδυ ούτε καν καυλ@@@σε) λέει ότι το έχει μετανιώσει πικρά και φοβάται μην με χάσει

Όλο αυτό άρχισε να με ενοχλεί όταν άρχισα και εγώ να την θέλω (όταν έγινε δεν με ένοιαζε καν) Εδώ και 1 μήνα όλο αυτό μου βγαίνει πολύ έντονα γιατί το σκέφτομαι συνέχεια...τσακωνόμαστε συχνά και όλα γενικά είναι πολύ άσχημα στην κατάσταση μας

Νιώθω ότι τότε με είχε προδώσει και ειχα αδικηθεί

Τι να κάνω;;; μια συμβουλή; μια λύση;;

Αυτό που μου είχε κάνει είναι απιστια ;

Δεν ξέρω πώς να το διαχειριστώ όλο αυτό
Πόσων χρονών είπαμε ότι είσαι;

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 30 Δεκ 2020, 19:17

Naida έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:16
Cecily Anne έγραψε:
Naida έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:09

Ο φίλος του φίλου δεν είχε πρόβλημα.
Μεγάλη καρδιά ο φίλος.
Έτσι είναι αυτά, οι αγνή φιλία τα μοιράζεται όλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Δεκ 2020, 19:19

Δεν σας λέει τίποτα το γεγονός ότι την έγραφε και δεν του έκανε κούκου και ξαφνικά μετά από τυχαία και όχι και τόσο ηθελημένη συνεύρεση άρχισε να γίνεται έντονα ζηλόφθων; Ε συγνώμη. Ζηλοφθονούντας;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Δεκ 2020, 19:22

Γιάννης έγραψε:
Stavrakis έγραψε:
Λοιπόν θα μπω αμέσως στο ψητό και δεν θα τα πω αναλυτικά....

Κοπέλα που είχα βγει 5 6 φορές και σταματήσαμε

Μετά από κάποιο διάστημα άρχισε ξαφνικά από μόνη της να θέλει να με πλησιάσει πάλι...Άρχισε να μου μιλάει καθημερινά να μου ζητάει να βγούμε και και και....Εκείνη την περίοδο ήμουν σε μια άσχημη φάση της ζωής μου δεν έδινα και πολύ σημασία ούτε με ένοιαζε...μετα από αρκετές προσπάθειές της να βρεθούμε λοιπόν πήρα την απόφαση να πάω να την δω....Εκείνη την ημέρα είχα πάει με έναν φίλο μου ο οποίος ήταν και καλά πρώην της κοπέλας εφόσον στο παρελθόν είχαν βγει 1 φορά και είχαν κάνει φάση....Εκείνη την ημέρα λοιπόν πήγα να δω την κοπέλα με τον φίλο μου και η αλήθεια είναι πως δεν της έδινα καμία σημασία και ούτε με ένοιαζε αυτή άρχισε να μιλαει με τον φίλο στο τέλος άκουσα ότι είπαν να βρεθούνε το βράδυ..πίστευα ότι το κάνει μόνο και μόνο για να με κάνει να ζηλεύω και δεν ήλπιζα ότι θα βγει....

Εκείνο το βράδυ λοιπόν η κοπέλα βγήκε με τον φίλο μου έκαναν φαση και της ζητησε να του πάρει πιπ@ αυτή αρνήθηκε και αυτός κοίταξε να την καθησυχάσει ότι πως αυτό που θα γίνει δεν θα το μάθει κανένας και θα μείνει μόνο μεταξύ τους η κοπέλα έκανε αυτό που της ζήτησε και επίσης του είπε να μην μάθω ποτέ τιποτα εγω ...Στο μεταξύ είχαν βγει άλλες 2 φορές μετά από αυτό και δεν έκαναν τίποτα παραπάνω από φάση (της είχε ζητήσει αλλά αυτή δεν έκανε τίποτα)

Βγήκαν 3 φορές την 1η που βγήκαν έγινε ότι έγινε και την 3 που βγήκαν το τελείωσε...Παρόλα αυτά η κοπέλα δεν σταμάτησε ποτέ να μου δείχνει ενδιαφέρον γνωρίζοντας πως εγώ δεν ξέρω τίποτα από όλα αυτά ενώ εγώ το είχα μάθει 1η μέρα κιόλας από τον φίλο μου....Μέρα με την μέρα ασχολιόταν όλο και πιο πολύ μαζί μου για 1 2 μήνες οχι απλά ημέρες και τέτοια...

Πλέον βρίσκομαι 7 μήνες με αυτή την κοπέλα και την θέλω πάρα πολύ...Επίσης και αυτή με θέλει πάρα πολύ και λιώνει για εμένα και μου έχει αποδείξει ότι είναι ικανοί να κάνει πάρα πολλά πράγματα για εμένα....Δεν Εχει καμία επαφή με άλλα αγόρια και εχει κανει πέρα ακόμα και παιδικές της φίλες για εμένα...

Η θέση που βρίσκομαι σήμερα είναι να την θέλω πάρα πολύ και ταυτόχρονα να νιώθω πληγωμένος και αδικημένος με αυτό που είχε κάνει τοτε ακόμα και αν δεν είμασταν μαζί όταν έγινε αυτό επειδη εγώ εκείνη την ημέρα είχα πάει να την δω και αυτή το βράδυ έκανε ότι έκανε με άλλον...

Όταν της ζήτησα να μου δώσει εξηγήσεις μου έλεγε ότι αν της είχα δώσει έστω και λιγο σημασία τότε ότι θελω και εγω να ξανα γινει κατι μεταξύ μας δεν θα είχε κάνει ποτέ τίποτα εφοσον ακόμα και εκείνη την ημέρα που πήγα να την δω δεν έδωσα καμία σημασία...μου είπε ότι αυτό που έκανε το έκανε ασυναίσθητα και αν δεν είχε ζητήσει τίποτα αυτός δεν θα γινόταν τίποτα και ότι το έκανε από αντίδραση και γιαυτο όταν ξανά βγήκε άλλες 2 φορές δεν ξανά έκανε τίποτα και το τελείωσε...(είπε ότι δεν ένιωσε τίποτα εκείνο το βράδυ ούτε καν καυλ@@@σε) λέει ότι το έχει μετανιώσει πικρά και φοβάται μην με χάσει

Όλο αυτό άρχισε να με ενοχλεί όταν άρχισα και εγώ να την θέλω (όταν έγινε δεν με ένοιαζε καν) Εδώ και 1 μήνα όλο αυτό μου βγαίνει πολύ έντονα γιατί το σκέφτομαι συνέχεια...τσακωνόμαστε συχνά και όλα γενικά είναι πολύ άσχημα στην κατάσταση μας

Πόσων χρονών είπαμε ότι είσαι;
Δεκαπέντε. Η κοπέλα 22άρα. Ο φίλος του είναι ο Ανευλαβής. Μεγάλος βασικά.

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος » 30 Δεκ 2020, 19:22

Cecily Anne έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:17
Naida έγραψε:
Cecily Anne έγραψε:

Μεγάλη καρδιά ο φίλος.
Έτσι είναι αυτά, οι αγνή φιλία τα μοιράζεται όλα.
Όχι όμως ταυτοχρονα...
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 30 Δεκ 2020, 19:42

Cecily Anne έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:02
Εγώ δεν έχω καταλάβει, εφόσον ο φίλος την είχε πρώτα, εκείνος δε θα έπρεπε να είναι ο εκνευρισμένος;
Παρακαλείται να εγγραφεί στο Ίδρυμα και να μας εκθέσει την άποψη του σε δικό του νήμα.

Και η πεοθηλάσασα το ίδιο. Γιατί όχι, εδώ που φθάσαμε.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 30 Δεκ 2020, 19:45

Cecily Anne έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:14

Όχι, στην παρούσα φάση,πιστεύω ότι πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο να αλλάξει και φίλο.
Του προτείνεις δηλαδή αλλαγή φίλου. Χμ...
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ » 30 Δεκ 2020, 19:52

Χαοτικός έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:19
ζηλόφθων; Ε συγνώμη. Ζηλοφθονούντας;
Και το "ζηλόφθονας" παίζει στους της δημοτικιάς :g030:
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Δεκ 2020, 20:07

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:52
Χαοτικός έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:19
ζηλόφθων; Ε συγνώμη. Ζηλοφθονούντας;
Και το "ζηλόφθονας" παίζει στους της δημοτικιάς :g030:

Ζηλοφθονιάς;

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 30 Δεκ 2020, 20:07

Stavrakis έγραψε:

Πλέον βρίσκομαι 7 μήνες με αυτή την κοπέλα και την θέλω πάρα πολύ.

Και αυτη την περίοδο βρίσκεσαι παλι σε άσχημη φάση ...μεγέθυνεις τα πράγματα και ήδη σου εχει γίνει εμμονή...
Αν κάποιος αδικείται ειναι η κοπέλα σου...Να ψάξεις να μάθεις το τι σημαίνει απιστία αν και νομίζω οτι απλά ολα ειναι ενα πρόσχημα για να ξέσπας επάνω της ενώ δεν φταίει και κατα βάθος το ξέρεις...
Η δίκη μου συμβουλή ειναι να προσπαθήσεις να λύσεις τα θέματα που εχεις με τον εαυτό σου και αν δεν μπορείς μόνος σου ζητά την βοήθεια άλλου...αν θελεις να κρατήσεις αυτην την σχέση.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός » 30 Δεκ 2020, 20:08

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:45
Cecily Anne έγραψε:

Όχι, στην παρούσα φάση,πιστεύω ότι πρέπει να εξεταστεί το ενδεχόμενο να αλλάξει και φίλο.
:smt005:

Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS » 30 Δεκ 2020, 20:43

Κατά πάσα πιθανότητα ακόμα στα φοράει με τον κολλητό, αφού του πήρε ένα τσιμπούκι αύριο μπορεί να του πάρει κ άλλο φυσικά, στην πρώτη ευκαιρία θα στην πηδήξει ο φίλος, φίλε. Που σιγά μην εχουν γίνει μόνο αυτά που νομίζεις. Εντωμεταξύ σε φαντάζομαι να τη γαμεις κ να σκέφτεσαι ότι είχε στο στόμα της την πουλαδα του Μήτσου του κολλητού :lol:

Άβαταρ μέλους
ksk
Phorum.gr user: ksk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksk » 30 Δεκ 2020, 20:56

Δεν νομίζω οτι μπορει να διαχειριστεί τα αστεία σας γιατί μόνο ετσι μπορώ να τα εκλάβω οςα λέτε...
Εδω υπάρχει προβλημα...μην ρίχνετε λάδι στην φωτιά πληζ.
Παρατηρητής...

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne » 30 Δεκ 2020, 21:03

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
30 Δεκ 2020, 19:45
Cecily Anne έγραψε:

Δεν ξέρω, συνήθως bros before hoes, αλλά ετούτονα τον βλέπω λίγο sis.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών